reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Joasiu Kochana przepraszam,że nie zadzwoniłam,
ale Otylcia rozłożyła się na całego .......................jutro idziemy do lekarza
Kochana przyjaciółko mam nadzieję,że wybaczysz:confused:

cały czas bidulka płacze,
a teraz padła ze zmęczenia,
zjadła 70ml mleka i co chwileczkę się przebudza z płaczem,
stosowałam juz wszystko,
a ona i tak płacze.............a ma prawie wyrżniętą 4 u góry,
czyżby zęby ja tak strasznie męczyły:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

reklama
Elficzku ściągnęłam sobie filmik z Weroniczką,
ale nie miałam programu,by go otworzyć,
łoś coś mi tam zainstalował
ale nie miałam okazji go obejrzeć.............zrobię to później,
albo dopiero jutro,
teraz weszłam na bb,tylko na momencik
i zaraz zamykam kompa i lecę do Otylci,
tak się męczy bidulka.............tak strasznie mi jej szkoda

dzidzia dzidzia dzidzia !!! hehe weronika jest CUDNA !!! no i jaka calusna ho ho i dba o dzidzie zeby mogly sie wyspac ehh co za opiekunczosc elficzku jest swietna wasza cora !!!

reklama
kolorowych elficzku...............

kasiu niezly psiak i otka jaka pannica !!

a ja mialam wam pisac bo widze ze jasiu przestawia sie na jedna drzemke.................ja jutro tymcia klade znowu 2 razy ! nie wiem biedaczek strasznie sie meczy. dzis prawie zasnal o 11 sam na dywanie pozniej na foteliku siadl i zasypial.............moglabym go pozolyc ale co mi to da :confused: jak o 16 znowu jest spiacy strasznie i sie meczy

dla mnie luzik bo polozony do lozeczka chwila momencik zasypia ale co z tego ze chodzi zmeczony chce mu sie spac a ja go prawie na sile przytrzymuje serce mi peka.............................

jutro 2 dzemki zobaczymy kilka dni jak bedzie spal...............a jedna mial od 1 listopada czyli ponad tydzien a nmialam testowac tydzien

aaa i dizekije za odp martusi elficzce i ani w sprawie kosmetykow cien

Do góry