reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kurcze...... Joasiu przepraszam,że nie poklikałysmy ale mi neta znowu wyłaczyli :wściekła/y:
a teraz musze sie juz zbierac bo jade kupic prezent dla mojego taty- w sobote idziemy na urodziny :tak:

reklama
coś moja Otylcia niewyraźna,
w nocy miała temperaturę,
ale rano było ok.
od drzemki(zresztą krótszej niż zwykle)
chodzi taka marudząca i znów robi się rozpalona,
chyba cos ją wzięło

a przez to wszystko taka marudna i nic jeść nie chce
teraz przegryza paluszka:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Właśnie oglądnęłam Weroniczkę, no i zastanawiam się po kim ona taka całuśna?? Wszystkich chłopaków w gazetce obcałowała. Wcześnie zaczyna hihi. Pewnie to we krwi ma :-D

a ja dzis znowu sama :(
ostatnio tak jest non stop odkad na K hale przyszły drogie maszyny...
dzis wroci moze o 22 :baffled:
naszczescie przyjedzie moja psiapsiola,chrzestna Mili
włosy mi farbnie :-) ,pogadamy
a jeszcze mi sie przypomniało ze moj filmik dzis leci LOST :-)

ogladacie Zagubionych?

Ja ogladam Lostow, ale troszke wyprzedzam tv ;-) (sezon 3 - jestem na biezaca:-) ) - zreszta bez tv trzeba sobie jakos radzic:-) - tak mnie ten serial strasznie wciagnal. Az sie wstyd przyznac - nie spodziewalam sie tego po sobie ze nie bede mogla sie doczekac kolejnego odcinka:baffled: :baffled: :baffled:

Jak bym tylko umiala to nie ma problemu. Jutro przybedzie moj Maciejka to sie dowiem jak mam Ci Aniu przeslac kolejne odcinki:-) , bo moja wiedza w tym zakresie jest mizerna:eek: :confused:

reklama
witam wieczorna pora :-)
bylam w galerii
- Gabinka paczuszek kochany, sliczna dziewczynka a usmiech ma po Mamusi :tak: , Tymcio duzy juz chlopak i buziak marzenie :elvis:
- Maciejka Klaudiowy elegant na maksa, na kazdej fotce jest super ubrany, widac dobry gust Mamusi :tak: , sliczny chlopczyk i jeszcze jedno co mi sie w oczy rzuca za kazdym razem jak ogladam jego fotki to taki spokoj na twarzyczce, Klaudia ma taki sam :tak:
- Michalek juz pisalam- anielskie dziecie ,cud miod panieneczka ;-)
- Natalka Ysi sliczna dziewczynka i bardzo ladnie jej w rozowym kolorze, mala dama rosnie :tak:
- Krzys-teletubis ma piekne oczka ,cudownie brazowy kolor, Kate synek jest do Ciebie podobny
- Kubus Ani Szwarc zawsze mnie rozczula i chetnie bym wycalowala jego sliczna psotna buziunie :tak: a teraz z ta krociutka fryzurka wyglada bombowo! Tak madrze patrzy na tych wszystkich zdjeciach a na fotkach ze spaceru prawdziwy facecik -Aniu super ubralas smyka
-no a Daria to juz mnie na kolana rzucila na pierwszej fotce, te oczy i wlosy to na bank po mamusi wiec wyrosnie na piekna kobiete
najbardziej mi sie podoba na fotce gdzie opiera raczka o sciane, te oczy!!
-a fotki Mili mnie rozczulily, fajnie dobralas Lilka te zdjecia, dokladnie mozna zauwazyc jak z malutkiego pomarszczonego bobaska wyrasta sliczna dziewczynka

Do góry