reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Kurcze...... Joasiu przepraszam,że nie poklikałysmy ale mi neta znowu wyłaczyli :wściekła/y:
a teraz musze sie juz zbierac bo jade kupic prezent dla mojego taty- w sobote idziemy na urodziny :tak:

reklama
coś moja Otylcia niewyraźna,
w nocy miała temperaturę,
ale rano było ok.
od drzemki(zresztą krótszej niż zwykle)
chodzi taka marudząca i znów robi się rozpalona,
chyba cos ją wzięło

a przez to wszystko taka marudna i nic jeść nie chce
teraz przegryza paluszka:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Właśnie oglądnęłam Weroniczkę, no i zastanawiam się po kim ona taka całuśna?? Wszystkich chłopaków w gazetce obcałowała. Wcześnie zaczyna hihi. Pewnie to we krwi ma :-D

a ja dzis znowu sama :(
ostatnio tak jest non stop odkad na K hale przyszły drogie maszyny...
dzis wroci moze o 22 :baffled:
naszczescie przyjedzie moja psiapsiola,chrzestna Mili
włosy mi farbnie :-) ,pogadamy
a jeszcze mi sie przypomniało ze moj filmik dzis leci LOST :-)

ogladacie Zagubionych?

Ja ogladam Lostow, ale troszke wyprzedzam tv ;-) (sezon 3 - jestem na biezaca:-) ) - zreszta bez tv trzeba sobie jakos radzic:-) - tak mnie ten serial strasznie wciagnal. Az sie wstyd przyznac - nie spodziewalam sie tego po sobie ze nie bede mogla sie doczekac kolejnego odcinka:baffled: :baffled: :baffled:

Jak bym tylko umiala to nie ma problemu. Jutro przybedzie moj Maciejka to sie dowiem jak mam Ci Aniu przeslac kolejne odcinki:-) , bo moja wiedza w tym zakresie jest mizerna:eek: :confused:

reklama
witam wieczorna pora :-)
bylam w galerii
- Gabinka paczuszek kochany, sliczna dziewczynka a usmiech ma po Mamusi :tak: , Tymcio duzy juz chlopak i buziak marzenie :elvis:
- Maciejka Klaudiowy elegant na maksa, na kazdej fotce jest super ubrany, widac dobry gust Mamusi :tak: , sliczny chlopczyk i jeszcze jedno co mi sie w oczy rzuca za kazdym razem jak ogladam jego fotki to taki spokoj na twarzyczce, Klaudia ma taki sam :tak:
- Michalek juz pisalam- anielskie dziecie ,cud miod panieneczka ;-)
- Natalka Ysi sliczna dziewczynka i bardzo ladnie jej w rozowym kolorze, mala dama rosnie :tak:
- Krzys-teletubis ma piekne oczka ,cudownie brazowy kolor, Kate synek jest do Ciebie podobny
- Kubus Ani Szwarc zawsze mnie rozczula i chetnie bym wycalowala jego sliczna psotna buziunie :tak: a teraz z ta krociutka fryzurka wyglada bombowo! Tak madrze patrzy na tych wszystkich zdjeciach a na fotkach ze spaceru prawdziwy facecik -Aniu super ubralas smyka
-no a Daria to juz mnie na kolana rzucila na pierwszej fotce, te oczy i wlosy to na bank po mamusi wiec wyrosnie na piekna kobiete
najbardziej mi sie podoba na fotce gdzie opiera raczka o sciane, te oczy!!
-a fotki Mili mnie rozczulily, fajnie dobralas Lilka te zdjecia, dokladnie mozna zauwazyc jak z malutkiego pomarszczonego bobaska wyrasta sliczna dziewczynka

Do góry