reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesc wszystkim
wpadam i wypadam.
Dziecie spi maz tez. Ja lece zrobic jakas paste z pomidorami i bekonem, bo za godzine )nawet nie cala )zmywam sie do mojej robotki. Zaczynam chodzic na popoludnia do tej kobiety, bo Slawka rankami nie ma teraz.

U nas piekne sloneczko.

Klaudia ja tez uwazam, ze skoro juz Macius tak ladnie sobei zdaje sprawe z robienia kupki, to kwestia kilku tygodni, zeby nauczylsie robic do nocniczka.
Alek dopiero raz mi pokazal tak sam od siebei na pieluche zaraz jak zrobil w nia kupke.

Melll, ja tez mysle, ze te wymioty to raczej takie jednorazowe. Bidulka Juleczka.

Lila, chyba jednak najlepiej jest przymierzyc plaszcz. Kurtka ta ostatnia mi sie podoba, taka do chodzenia na co dzien. Pewnei wygodna, ciepla i latwa w praniu.

Co do choinki, to my mielismy zywa w zeszlym roku i stala na ziemi. Ozdob bylo niewiele i nie banki a takie rozne fajne duperelki, plus swiatelek duzo. Ja sprobuje postawic ja na ziemi, a jak bedzie Alek wybitneisie d niej dostawial to przelozymy na nieuzywany stol.

To by bylo na tylw w wielkim skrocie. Do wieczorka!

reklama
cześć baby :-)
głowa mnie boli tragicznie od rana ale teraz po dwóch kawach i tabletce przeciwbólowej troche mi lepiej

Zaraz musze leciec zobaczyć do mojego obiadu( mam dzisiaj pyszny hihi) ale najpierw chciałam podziękowac naszej kochanej Hanti- Kasieńce za wczorajszą rozmowe.
Kasia wczoraj do mnie wieczorkiem zadzwoniła i gadałyśmy prawie 2 godziny a po tej rozmowie czuje sie jak nowo narodzona!
Dzieki wielkie Kasiu, przegoniłas moja depresje daleko :elvis: :elvis: :elvis:
dzisiaj mimo bólu głowy od rana czuje że dam rade pokonac problemy które ostatnio mnie nękają i wszystko wydaje sie takie łatwiejsze :tak:
Jeszcze raz elwisek dla Ciebie :elvis:

wkleiłam w do naszej galerii maluszków link do filmiku z udziałem mojego potwora.Nagralisy go wczoraj jak mała ogląda gazetke :tak:

Dzieki wielkie Kasiu, przegoniłas moja depresje daleko :elvis: :elvis: :elvis:
dzisiaj mimo bólu głowy od rana czuje że dam rade pokonac problemy które ostatnio mnie nękają i wszystko wydaje sie takie łatwiejsze :tak:
Jeszcze raz elwisek dla Ciebie :elvis:

NIE MA ZA CO:-p ;-) :tak:
po tu mamy siebie,by się wspierać i sobie pomagać:happy:
ja też mam świetny humorek od rana,
dzięki rozmowie z Tobą Elficzku,więc terapia działała w obie strony:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry