reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Maniu z tego co ja się orientuję to faktycznie dopiero później mozna stwierdzic ze dziecko mam ADHD, a obecnie możemy mówic ze dzieci są bardzo zywe...i mysle ze obecnie gdy mówimy o AdHD to każda wie ze chodzi o bardzo ruchliwe dziecko a nie o zdiagnozowaną chorobę

hihi to całe ADHD to zawsze mi przypomina jak na spotkanku Hanti przekonywała mnie,że Weronika własnie sie kwalifikuje do ADHD :tak: a swoja droga to Własnie Kasia- Hanti ma duża wiedze na ten temat :tak:

moja kuzynka i kuzyn Pawła są parą od 6 lat
poznali się dzięki nam na imprezie - Paweł przyprowadził kuzyna a moja kuzynka też tam była - my już byliśmy raze - i tak zacząl sie ich związek

we wtorek polecieli do znajomego do Londynu na 5dni

wczoraj dostałam smsa od kuzynki że zaręczli się :-) :-) :-)
oświadczył jej się w hotelu na romantycznej kolacji (wszystko było dużo wcześniej zorganizowane - ona nic nie wiedziała - tylko ten znajomy co u niego byli i jej przyszli teściowe )

mówi że było jak w bajce :tak:
totalne zaskoczenie :szok:
jak na kolanach zaczął coś mówić to niewiedziała o co chodzi :-D

bardzo się cieszę
i zaskoczył mnie te kuzyn Pawła
nie spodziewałam się po nim takiej tajnej akcji ;-)

dziś dzwonił do Pawła i opowiadał mu cały w skowronkach o tym że się zaręczyli i był dumny z siebie :-)

ta kuzyna była teraz sama 3 miesiące w Irlandii - pracowała w wakacje
chciała sobie kupić profesjonalny aparat do jej pasja to fotografia

wg mnie to rozstanie bardzo wzmocniło ich związek
a te zaręczyny mnie tylko w tym utwierdziły

ale się ciesze :-) :-) :-)

ja tez sie ciesze :-) :tak: :tak: :tak:
super historia i az sie wzruszyłam jak wyobraziłam sobie te zaręczyny :tak: ahhhh:elvis:

Cześć :)
Właśnie sobie pooglądałam zdjęcia Maciusia Gazelaczkowego.
Jaki on fajny!! A jaka mama laska na którymś zdjęciu - jak ktoś jeszcze nie widział to koniecznie trza zobaczyć fotki Maciusiowe!!!

A tak na marginesie, Gazelka niektóre miny twojego Maciusia, to normalnie lustrzane odbicie mojego Maćka :-) No i mój Maciek dokładnie tak samo staje na głowie, hihi.:-D

haha ale reklama :tak: a swoją droga to własnie ja jestem wierną fanka Maciusia -Gazelkowego i zaglądam na Jego stronke za kazdym razem jak tylko trafiam na posta naszej Gazelki :tak: i tez mi sie często kojarzy z Maciusiem -Klaudynkowym :tak:

Mellcia, Ale fajna historia z tą twoją kuzynką!!!! Tylko pozazdrościć :-)
No kochana Klaudio akurat Ty to zazdrościc chyba nie musisz co? Masz takiego super Mężusia :tak:

Maniu proszę bardzo masz tutaj stronkę
KAMPANIA SPO

Czy Wy też odnosicie wrażenie, że dzieciaki rozwijają się teraz w ogromnym tempie? Ja widzę każdego dnia zmiany i mogłabym non stop całować to moje maleństwo za to, jakie jest mądre. Zakochałam się w moim dziecku po raz drugi :elvis:

Uciekam do roboty, miłego kawkowania :cool2:

hihi ja też non stop całuje moje dziecko :tak: i wącham :-D ona tak słodko pachnie, szczególnie uwielbiam zapach jej ciałka zaraz po drzemcie :tak:
maniaczka jestem i tyle :-p

ja własnie ubieram Kubę...musze wyjsc z domu bo łącze się dzis w bólu z Gazelką...mam mega globusa :(

sp. Brałyscie udział w konkursie na wierszyk ?? mój skrócili buuuuuu
Aniu Szwarc koniecznie napisz który wierszyk Twój bo ja chce zagłosowac!!!!!!!!!
Wczoraj bylam na USG - wszystko gra - bobasek ma 39mm dlugosci. Widzialam raczki, nozki, kregoslup - bajka.
No i juz zaczynam sie czuc lepiej - moj mega len i mega zmeczenie powoli odchodza w niepamiec - jeszcze ze 2 tygodnie i licze na znaczna poprawe:-) - moze znow zaczne wiecej klikac;-) , bo ostanio nic mi sie nie chcialo:-) .
Nie chce was tu tez zameczac moimi samopoczuciami - to bede robic moze na czerwcu 2007:-) - czas na mala zdrade;-) .
super wieści Aniu :tak: ciese sie bardzo razem z Toba ,że wszystko ok :elvis:
a co do tego zamęczania nas swoim samopoczuciem to kochana nas to nie meczy a wręcz bardzo interesuje i chyba większych fanek swojej ciązy niz na lipcowych mamach to nie znajdziesz :-D :tak:

...no i jest tam podróbka naszego Elfika "Efilo" :)...

podróbka powiadasz... lece zobaczyć

hihi to całe ADHD to zawsze mi przypomina jak na spotkanku Hanti przekonywała mnie,że Weronika własnie sie kwalifikuje do ADHD :tak: a swoja droga to Własnie Kasia- Hanti ma duża wiedze na ten temat :tak:
Elfik no i mam za swoje,będziesz mi do końca naszej znajomości
wypominać.................hahahahahhahahahahahaa,
a co do mojej wiedzy.....mhhmmmmmm,chyba jednak pobiegam
za tym papierkiem dla Damiana
i kiedy mnie wezwą do szkoły,jak wczoraj.............to walnę świstkiem
i bedę mieć luz.............:dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

wkleiłam łatwy przepis na rogaliki,
jakby któraś z Was miała ochotę
podtuczyć się ze mną:-p ;-) :tak: :-)

Hej, hej!
Dziś w końcu wybylismy na podwórko, bo uwaga!.....nie pada!!!!!
Teraz Mateuszek śpi(znów inaczej niż zazwyczaj, ja już nic nie kumam tego mojego brzdąca:szok::tak:), ja zjadłam obiadek.
Pokusiłam się na zrobienie takiego dania jednogarnkowego z wołowinką i musze przyznać ,że wyszło fajnie i pozywnie. :-):-):-):-)
Robi się dość prosto tylko długo, bo mięsko musi zmiękną, a to trochę trwa, ale ogólnie nie jest pracochłonne:-).

A rogaliki Hanti wyglądają b.apetycznie:-), moja mama też takie robi,więc może i ja się pokusze.Ale to nie dziś.

reklama
no , no rogaliki wyglądają fest...Brunetko to moze wklei i Ty przepis na danie jednogarnkowe :)

my zaraz zmykamy do krikolandu, a co tam, niech się dziecko rozerwie :) i mama tez

Do góry