reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Maniu z tego co ja się orientuję to faktycznie dopiero później mozna stwierdzic ze dziecko mam ADHD, a obecnie możemy mówic ze dzieci są bardzo zywe...i mysle ze obecnie gdy mówimy o AdHD to każda wie ze chodzi o bardzo ruchliwe dziecko a nie o zdiagnozowaną chorobę
hihi to całe ADHD to zawsze mi przypomina jak na spotkanku Hanti przekonywała mnie,że Weronika własnie sie kwalifikuje do ADHD a swoja droga to Własnie Kasia- Hanti ma duża wiedze na ten temat
moja kuzynka i kuzyn Pawła są parą od 6 lat
poznali się dzięki nam na imprezie - Paweł przyprowadził kuzyna a moja kuzynka też tam była - my już byliśmy raze - i tak zacząl sie ich związek
we wtorek polecieli do znajomego do Londynu na 5dni
wczoraj dostałam smsa od kuzynki że zaręczli się :-) :-) :-)
oświadczył jej się w hotelu na romantycznej kolacji (wszystko było dużo wcześniej zorganizowane - ona nic nie wiedziała - tylko ten znajomy co u niego byli i jej przyszli teściowe )
mówi że było jak w bajce
totalne zaskoczenie
jak na kolanach zaczął coś mówić to niewiedziała o co chodzi
bardzo się cieszę
i zaskoczył mnie te kuzyn Pawła
nie spodziewałam się po nim takiej tajnej akcji ;-)
dziś dzwonił do Pawła i opowiadał mu cały w skowronkach o tym że się zaręczyli i był dumny z siebie :-)
ta kuzyna była teraz sama 3 miesiące w Irlandii - pracowała w wakacje
chciała sobie kupić profesjonalny aparat do jej pasja to fotografia
wg mnie to rozstanie bardzo wzmocniło ich związek
a te zaręczyny mnie tylko w tym utwierdziły
ale się ciesze :-) :-) :-)
ja tez sie ciesze :-)
super historia i az sie wzruszyłam jak wyobraziłam sobie te zaręczyny ahhhh
elfiko
lipcowe mamy ´05
Cześć
Właśnie sobie pooglądałam zdjęcia Maciusia Gazelaczkowego.
Jaki on fajny!! A jaka mama laska na którymś zdjęciu - jak ktoś jeszcze nie widział to koniecznie trza zobaczyć fotki Maciusiowe!!!
A tak na marginesie, Gazelka niektóre miny twojego Maciusia, to normalnie lustrzane odbicie mojego Maćka :-) No i mój Maciek dokładnie tak samo staje na głowie, hihi.
haha ale reklama a swoją droga to własnie ja jestem wierną fanka Maciusia -Gazelkowego i zaglądam na Jego stronke za kazdym razem jak tylko trafiam na posta naszej Gazelki i tez mi sie często kojarzy z Maciusiem -Klaudynkowym
No kochana Klaudio akurat Ty to zazdrościc chyba nie musisz co? Masz takiego super MężusiaMellcia, Ale fajna historia z tą twoją kuzynką!!!! Tylko pozazdrościć :-)
Maniu proszę bardzo masz tutaj stronkę
KAMPANIA SPO
elfiko
lipcowe mamy ´05
Czy Wy też odnosicie wrażenie, że dzieciaki rozwijają się teraz w ogromnym tempie? Ja widzę każdego dnia zmiany i mogłabym non stop całować to moje maleństwo za to, jakie jest mądre. Zakochałam się w moim dziecku po raz drugi
Uciekam do roboty, miłego kawkowania
hihi ja też non stop całuje moje dziecko i wącham ona tak słodko pachnie, szczególnie uwielbiam zapach jej ciałka zaraz po drzemcie
maniaczka jestem i tyle
Aniu Szwarc koniecznie napisz który wierszyk Twój bo ja chce zagłosowac!!!!!!!!!ja własnie ubieram Kubę...musze wyjsc z domu bo łącze się dzis w bólu z Gazelką...mam mega globusa
sp. Brałyscie udział w konkursie na wierszyk ?? mój skrócili buuuuuu
super wieści Aniu ciese sie bardzo razem z Toba ,że wszystko okWczoraj bylam na USG - wszystko gra - bobasek ma 39mm dlugosci. Widzialam raczki, nozki, kregoslup - bajka.
No i juz zaczynam sie czuc lepiej - moj mega len i mega zmeczenie powoli odchodza w niepamiec - jeszcze ze 2 tygodnie i licze na znaczna poprawe:-) - moze znow zaczne wiecej klikac;-) , bo ostanio nic mi sie nie chcialo:-) .
Nie chce was tu tez zameczac moimi samopoczuciami - to bede robic moze na czerwcu 2007:-) - czas na mala zdrade;-) .
a co do tego zamęczania nas swoim samopoczuciem to kochana nas to nie meczy a wręcz bardzo interesuje i chyba większych fanek swojej ciązy niz na lipcowych mamach to nie znajdziesz
...no i jest tam podróbka naszego Elfika "Efilo" ...
podróbka powiadasz... lece zobaczyć
hanti
Lipcowe Mamy '05
hihi mam kawe a do niej............. maślaki w occie pycha
a ja by mieć dzisiaj coś dobrego do kawki,
upiekłam sobie rogaliki drożdżowe.........mniam,mniam;-)
hanti
Lipcowe Mamy '05
Elfik no i mam za swoje,będziesz mi do końca naszej znajomościhihi to całe ADHD to zawsze mi przypomina jak na spotkanku Hanti przekonywała mnie,że Weronika własnie sie kwalifikuje do ADHD a swoja droga to Własnie Kasia- Hanti ma duża wiedze na ten temat
wypominać.................hahahahahhahahahahahaa,
a co do mojej wiedzy.....mhhmmmmmm,chyba jednak pobiegam
za tym papierkiem dla Damiana
i kiedy mnie wezwą do szkoły,jak wczoraj.............to walnę świstkiem
i bedę mieć luz.............
Hej, hej!
Dziś w końcu wybylismy na podwórko, bo uwaga!.....nie pada!!!!!
Teraz Mateuszek śpi(znów inaczej niż zazwyczaj, ja już nic nie kumam tego mojego brzdąca), ja zjadłam obiadek.
Pokusiłam się na zrobienie takiego dania jednogarnkowego z wołowinką i musze przyznać ,że wyszło fajnie i pozywnie. :-):-):-):-)
Robi się dość prosto tylko długo, bo mięsko musi zmiękną, a to trochę trwa, ale ogólnie nie jest pracochłonne:-).
A rogaliki Hanti wyglądają b.apetycznie:-), moja mama też takie robi,więc może i ja się pokusze.Ale to nie dziś.
Dziś w końcu wybylismy na podwórko, bo uwaga!.....nie pada!!!!!
Teraz Mateuszek śpi(znów inaczej niż zazwyczaj, ja już nic nie kumam tego mojego brzdąca), ja zjadłam obiadek.
Pokusiłam się na zrobienie takiego dania jednogarnkowego z wołowinką i musze przyznać ,że wyszło fajnie i pozywnie. :-):-):-):-)
Robi się dość prosto tylko długo, bo mięsko musi zmiękną, a to trochę trwa, ale ogólnie nie jest pracochłonne:-).
A rogaliki Hanti wyglądają b.apetycznie:-), moja mama też takie robi,więc może i ja się pokusze.Ale to nie dziś.
reklama