reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny, moje dziecko przed chwilą poszło do kibelka i wzięło nocnik. Pytam się go "Będziesz robił kupkę?" a on "Taaa." No więc go posadziłam i ZROBIŁ!!!! Normalnie jestem w szoku.

reklama
Dobry wieczór :)

haha ale reklama :tak: a swoją droga to własnie ja jestem wierną fanka Maciusia -Gazelkowego i zaglądam na Jego stronke za kazdym razem jak tylko trafiam na posta naszej Gazelki :tak: i tez mi sie często kojarzy z Maciusiem -Klaudynkowym :tak:

Ale mi miło, może trzeba założyć fanclub, hi hi

Dziewczyny, wiecie co, ale mnie nosi na dzidziulka. To wszystko przez ostatnie zdjęcia Melanie i Jej opowieści, hi hi. Muszę dzis zagadac "odpowiednio" z mężusiem ;-) :tak: :tak: :tak:

tak więc już zmykam
dobranocki :-)

no no widze ze nasze maluszki coraz czesciej nas zaskakuja !

klaudus nono gratulacje !!!!!!!!! jestem pod wrazeniem !!!

witam tak wogole kochane..................

nie mam pojecia co sie u was dzieje........................

moze uda mi sie cos podczytac

a mam pytanko kolejne ;) tylko wpadam i pytaniami sypie choc jeszcze nie poczytalam czy tam cos pisalyscie o kremach cien z lidla a mopje pytanko kolejne to czy wasze maluszki ktore zasypiaja same w pokojach czy na noc palicie im jakies swiatelko czy calkiem po ciemku zasypiaja =??? tymi narazie jeszcze zasypia z nami w pokoju ale jest ten plus ze nie musimy pozniej go do lozeczka odkladac i tyle a no i jeszcze trwa to krocej ale to dlatego ze jest bardzo zmeczony po tej tylko jednej drzemce

tymi zasypia w calkowitych ciemnosciach bo juz ciemno ;) no ale jak bede z pokoju z mlodym wychodzila a on sam zasypial czy zapalic mu jakies malenkie swiatelko czy lepiej nie jak to z waszymi szkrabam i=?

hej kasiczka :-* co tam u ciebie :)

dzieki za odpowiedz ja chyba tez tymika bede zostawiala po ciemku jesli dojdzie do tego ze bedzie sam w pokoju zasypial.......dzis wieczorem nie lezelismy juz kolo lozeczka tylk oleglismy na nasz materac a on sam zasypial (ostatnimi czasy zasypia w lozeczku tylko ze ktores z nas waruje przy niem ;) i czasami reke podaje)

o tak to wyglada ;) ....oczywiscie mlody padl z tymim
img9949vy4.jpg

pogoda wreszcie bezdeszczowa i całkiem ciepło na dworze,
więc i my dzisiaj polecimy na spacerek,
ale po drzemce i obiadku:-) :laugh2: :happy:

kasiu czesto mamy taka sama pogode co dzwonie do domu i o pogodzie sie zgadamy to jest taka sama jak pada tu to i tu jak bylo zimno to i tu zimno dzis bylo dosyc cieplo (choc zekomo mialo powrocic cieple lato taaaaa) no i w domu w pl cieplo :)
tyle ze tu sniegiem jesszcze nei sypalo

reklama
Do góry