reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dobry wieczór 
Ale mi miło, może trzeba założyć fanclub, hi hi
Dziewczyny, wiecie co, ale mnie nosi na dzidziulka. To wszystko przez ostatnie zdjęcia Melanie i Jej opowieści, hi hi. Muszę dzis zagadac "odpowiednio" z mężusiem ;-)
tak więc już zmykam
dobranocki :-)
haha ale reklamaa swoją droga to własnie ja jestem wierną fanka Maciusia -Gazelkowego i zaglądam na Jego stronke za kazdym razem jak tylko trafiam na posta naszej Gazelki
i tez mi sie często kojarzy z Maciusiem -Klaudynkowym
![]()
Ale mi miło, może trzeba założyć fanclub, hi hi
Dziewczyny, wiecie co, ale mnie nosi na dzidziulka. To wszystko przez ostatnie zdjęcia Melanie i Jej opowieści, hi hi. Muszę dzis zagadac "odpowiednio" z mężusiem ;-)

tak więc już zmykam
dobranocki :-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no no widze ze nasze maluszki coraz czesciej nas zaskakuja !
klaudus nono gratulacje !!!!!!!!! jestem pod wrazeniem !!!
witam tak wogole kochane..................
nie mam pojecia co sie u was dzieje........................
moze uda mi sie cos podczytac
a mam pytanko kolejne
tylko wpadam i pytaniami sypie choc jeszcze nie poczytalam czy tam cos pisalyscie o kremach cien z lidla a mopje pytanko kolejne to czy wasze maluszki ktore zasypiaja same w pokojach czy na noc palicie im jakies swiatelko czy calkiem po ciemku zasypiaja =??? tymi narazie jeszcze zasypia z nami w pokoju ale jest ten plus ze nie musimy pozniej go do lozeczka odkladac i tyle a no i jeszcze trwa to krocej ale to dlatego ze jest bardzo zmeczony po tej tylko jednej drzemce
tymi zasypia w calkowitych ciemnosciach bo juz ciemno
no ale jak bede z pokoju z mlodym wychodzila a on sam zasypial czy zapalic mu jakies malenkie swiatelko czy lepiej nie jak to z waszymi szkrabam i=?
klaudus nono gratulacje !!!!!!!!! jestem pod wrazeniem !!!
witam tak wogole kochane..................
nie mam pojecia co sie u was dzieje........................
moze uda mi sie cos podczytac
a mam pytanko kolejne
tymi zasypia w calkowitych ciemnosciach bo juz ciemno
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no no ciekawe co z gazelkowych rozmow wyjdzie ;-)

kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej kasiczka :-* co tam u ciebie
dzieki za odpowiedz ja chyba tez tymika bede zostawiala po ciemku jesli dojdzie do tego ze bedzie sam w pokoju zasypial.......dzis wieczorem nie lezelismy juz kolo lozeczka tylk oleglismy na nasz materac a on sam zasypial (ostatnimi czasy zasypia w lozeczku tylko ze ktores z nas waruje przy niem
i czasami reke podaje)
dzieki za odpowiedz ja chyba tez tymika bede zostawiala po ciemku jesli dojdzie do tego ze bedzie sam w pokoju zasypial.......dzis wieczorem nie lezelismy juz kolo lozeczka tylk oleglismy na nasz materac a on sam zasypial (ostatnimi czasy zasypia w lozeczku tylko ze ktores z nas waruje przy niem
kolorowa_kredka
Fan(ka)
o tak to wyglada
....oczywiscie mlody padl z tymim

kolorowa_kredka
Fan(ka)
aniu co za konkurs ? jakie wierszyki ?ja własnie ubieram Kubę...musze wyjsc z domu bo łącze się dzis w bólu z Gazelką...mam mega globusa
sp. Brałyscie udział w konkursie na wierszyk ?? mój skrócili buuuuuu
moja ania pisze ostatnio dla chlopcow jakies wierszyki bajki komiksy roba im z przemkiem niezli sa

kolorowa_kredka
Fan(ka)
pogoda wreszcie bezdeszczowa i całkiem ciepło na dworze,
więc i my dzisiaj polecimy na spacerek,
ale po drzemce i obiadku:-)![]()
![]()
kasiu czesto mamy taka sama pogode co dzwonie do domu i o pogodzie sie zgadamy to jest taka sama jak pada tu to i tu jak bylo zimno to i tu zimno dzis bylo dosyc cieplo (choc zekomo mialo powrocic cieple lato taaaaa) no i w domu w pl cieplo
tyle ze tu sniegiem jesszcze nei sypalo
reklama