reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny, moje dziecko przed chwilą poszło do kibelka i wzięło nocnik. Pytam się go "Będziesz robił kupkę?" a on "Taaa." No więc go posadziłam i ZROBIŁ!!!! Normalnie jestem w szoku.

reklama
Dobry wieczór :)

haha ale reklama :tak: a swoją droga to własnie ja jestem wierną fanka Maciusia -Gazelkowego i zaglądam na Jego stronke za kazdym razem jak tylko trafiam na posta naszej Gazelki :tak: i tez mi sie często kojarzy z Maciusiem -Klaudynkowym :tak:

Ale mi miło, może trzeba założyć fanclub, hi hi

Dziewczyny, wiecie co, ale mnie nosi na dzidziulka. To wszystko przez ostatnie zdjęcia Melanie i Jej opowieści, hi hi. Muszę dzis zagadac "odpowiednio" z mężusiem ;-) :tak: :tak: :tak:

tak więc już zmykam
dobranocki :-)

no no widze ze nasze maluszki coraz czesciej nas zaskakuja !

klaudus nono gratulacje !!!!!!!!! jestem pod wrazeniem !!!

witam tak wogole kochane..................

nie mam pojecia co sie u was dzieje........................

moze uda mi sie cos podczytac

a mam pytanko kolejne ;) tylko wpadam i pytaniami sypie choc jeszcze nie poczytalam czy tam cos pisalyscie o kremach cien z lidla a mopje pytanko kolejne to czy wasze maluszki ktore zasypiaja same w pokojach czy na noc palicie im jakies swiatelko czy calkiem po ciemku zasypiaja =??? tymi narazie jeszcze zasypia z nami w pokoju ale jest ten plus ze nie musimy pozniej go do lozeczka odkladac i tyle a no i jeszcze trwa to krocej ale to dlatego ze jest bardzo zmeczony po tej tylko jednej drzemce

tymi zasypia w calkowitych ciemnosciach bo juz ciemno ;) no ale jak bede z pokoju z mlodym wychodzila a on sam zasypial czy zapalic mu jakies malenkie swiatelko czy lepiej nie jak to z waszymi szkrabam i=?

hej kasiczka :-* co tam u ciebie :)

dzieki za odpowiedz ja chyba tez tymika bede zostawiala po ciemku jesli dojdzie do tego ze bedzie sam w pokoju zasypial.......dzis wieczorem nie lezelismy juz kolo lozeczka tylk oleglismy na nasz materac a on sam zasypial (ostatnimi czasy zasypia w lozeczku tylko ze ktores z nas waruje przy niem ;) i czasami reke podaje)

o tak to wyglada ;) ....oczywiscie mlody padl z tymim
img9949vy4.jpg

pogoda wreszcie bezdeszczowa i całkiem ciepło na dworze,
więc i my dzisiaj polecimy na spacerek,
ale po drzemce i obiadku:-) :laugh2: :happy:

kasiu czesto mamy taka sama pogode co dzwonie do domu i o pogodzie sie zgadamy to jest taka sama jak pada tu to i tu jak bylo zimno to i tu zimno dzis bylo dosyc cieplo (choc zekomo mialo powrocic cieple lato taaaaa) no i w domu w pl cieplo :)
tyle ze tu sniegiem jesszcze nei sypalo

reklama
Do góry