reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
a my juz po obiadku
zaczynamy popołudniowa nude bo u nas o tej porze wszyscy w okolicy palą w piecach i wyjscie na spacer nie ma sensu, no chyba ze ktoś ma ochote powdychac troszke dymu z kominów :baffled:

Brunetko, ja też nie kumam rytmu dnia mojego dziecka. Od czterech dni śpi do 9 rano :szok: , ale spać chodzi również później, bo po 20-tej. A wciągu dnia, tak jak spał około godzinki potrafi teraz pochrapać nawet dwie. Wczoraj natomiast pobił rekord- spał od 12.45 do 16.45 czyli cztery godziny :szok: :szok: :szok:

Może to ta jesień? Tak czy inaczej, im więcej śpi, tym jest grzeczniejszy i bardziej zadowolony z życia. A wraz z nim domownicy ;-)

Nianiu, gdzie obiecane fotki kozaków? :cool2:

Wczoraj łoś zabrał mnie na wstępne rozeznanie rynku kreacji sylwestrowych. Oczywiście na razie nic nie kupiłam, bo półki jeszcze dosyć pustawe, zresztą i tak obiecałam koleżance z pracy, że razem się wybierzemy na łowy ;-)

Zaraz uciekam do mojego niuniusia, cmoki :elvis:

AniuSz wklej linka do Twojego wierszyka,
zagłosujemy:tak: :tak: :tak: :-)

Niania dawaj kobitko fotki wypasionych kozaczków:happy:

reklama
Do góry