reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Heyah po weekendzie ;-)

Dziękuję Wam za wszystkie porady dotyczące sukienki :elvis: , a także za wszystkie pozdrowienia dla Kornelka.

Jest już dużo lepiej, jeszcze trochę męczy go kaszel, ale jest już taki fajny, jak zawsze. Ostatnio namiętnie tańczy. Jak tylko włączymy muzyczkę, zaczyna się przeuroczo gibać na dół i do góry. A jak nie ma muzy, to sam włącza sobie śpiewający telefonik, wybiera melodyjkę i podryguje :-)
Ewelinko :)cool2: :-p :sorry2: ) ja już jakiś czas temu pisałam, że mały wydaje mi się być w tyle za innymi dziećmi, jeśli chodzi o mówienie. I nadal jego słownictwo ogranicza się do mama, tata, baba, to to je (co to jest?), da da (na dwór)..Ale już się tym nie przejmuję, bo widzę, że mały gigant jest bardzo bystry, dobrze się rozwija, mówi bardzo dużo, tylko, że "po swojemu", więc i Ty nie masz powodów do niepokoju. Przecież Weroniczka jest wspaniałym, żywym, zdolnym dzieckiem :tak: :elvis:

Więcej nie dam rady napisać..do pracy rodacy :-p :baffled: :cool2:

reklama
dzien dobry ludu pracy i nie tylko :)

u nas dzis pogoda marna ze hej, ale przynajmniej noc przespan :)

Kredziu, juz mówię co z działką. działka jest powiedzmy w okolicach Żelazowej Woli i nic na mniej nie ma, prócz niezłych chaszczy,dostalismy ją od tesciów, a dokładnie R. ją dostał jeszcze jako kawalr. a mieszkamy z moją mamą pod Warszawą.

Iwonko, dobrze ze juz z Kormelkim lepiej, swoją drogą dawno go nie widziałam w galerii wiec moze by tak jakies mowe zdjątka ?? no i napisz jak Ci idą zamówienia publiczne ??

NIunia, współczuje ADHDowców, ja chyba też mam jednego w domu..... wczoraj zaczęłam czytac jezyk dwulatków i wyszło nam ze Kuba jest pół na pół sredniaczkiem i żywczykiem:baffled:

witam z rana :-):-):-)

ale sie dziewczynki naprodukowały heheheeh
marniutko troszke.........

u nas zimno, szaro i depresyjnie, no i jak tu miec dobry humor!????

dzien dobry ludu pracy i nie tylko :)

Iwonko, dobrze ze juz z Kormelkim lepiej, swoją drogą dawno go nie widziałam w galerii wiec moze by tak jakies mowe zdjątka ?? no i napisz jak Ci idą zamówienia publiczne ??

Dzięki, z kwitami idzie mi całkiem nieźle :baffled: :-p
Co do zdjęć Kornela, zbieram się już od tygodnia, żeby coś wkleić, ale komputer teściów odmówił mi posłuszeństwa. Fotki nie chciały się załadować na stronce, a ja byłam juz tak zmęczona, że dałam za wygraną. Obiecuję, że postaram się na dniach wkleić coś z pracy :tak:

reklama
Do góry