reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
tak tusia nic zlego nie jest w tym ze majcia tak robi a moze nie zlego tylko nienormalnego bo tak jak iwonka pisala dzieci tak maja..........tusik tak mial........ale trzeba albo niezwracac uwagi albo zabraniac...........

a i miałam się jeszcze zapytać,
Czy pościągałyście już ochraniacze z łóżeczek???

ja wciąż się boję,że mała uderzy się głową o strzebelki
w nocy,bo ona śpi w każdą stronę:confused:

kasia my mamy ale myslalam zdjac bo tymi i tak ma je pozwijane takie dupne lekko sa no ale zaqwsze cos tam go chronia bo on tez sie wierci.............

jeszcze na szybciora napisze ze bylismy wczoraj na cmetarzu zapalic symbolicznie swieczuszke na zaniedbanym grobie...........
dajcie spokoj co za narod my tez spotykamy znajomych na grobach tego dnia ale nie t ak jak tu
tu jest wrzawa normalnie stoja te italianki i italiankowie na srodku iodziesz z wozkiem nie usunie sie bydlo nie uszanuja miejsca dra jadaczki no masakra !!

aaaa alutka my a raczej ja pstrykam fotki czasami za wiele (choc ostatnio sie uspooilam juz;-) ) na pamiatke ale glownie dla ludkow w domku:tak:

ok nie doczytalm do konca mykam spac.....................jutro moze cos wiecej skrobne

buzki

tymi spi o 13 ale ok 12 jest juz b spiacy i marudniaczek z niego i ok 16 tez zaczynal marudkowanie poszlismy na dwor bryyy jak zimno bylo i polazilismy kolo godzinki to pierwszy raz chyba na spacerku chcial na rece a nie na nozkach

no i mialam pytac asi czy snieg jest bo szwagier mlodego dzwonil do sedziszowa i cos sypalo no a patrze a tu taka zima u elficzki i nie tylko

ale i u nas zimno bryyyy

papa

a jeszcze szybciorem.................

dwa dni temu bylo jeszcze tak
img9880ok2.jpg

a dzis bylo tak
img9900ac6.jpg

reklama
Do góry