reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ahahaaa dla Kornelka :elvis: :elvis: :elvis: co by do zdrowka slonko wrocilo!!!!

a co do slow Gabryskowych to mala nawija za trzech : mama, tatu (tata-od tatusiu) toto (tymoteusz), daj, nie, koko (kocham) ja, I, kuku-kurka boll -pilka, moon-ksiezyc, sian-slonko, baby-dzidzia, sisi siku, siesie-siedze itd :tak: :cool2: aaaa i wiele zwrotow powtarza po tymciu i chyba duza w tym jego zasluga :tak:

i z innej beczki.lekarz zapisał mi depo-provera - stosowała któras z Was ?? jesli tak to jak się czułyście ??

Ja miałam po porodzie dwa razy De-po i czułam się ok, jedyny bubel to cykl jest tak popieprzony że nie wiadomo kiedy sie czego spodziewać. Bywało że @ była po 50 dniach a kolejne dosłownie co 2 tygodnie, no i długość @ bywałóa różna od 2 do 7dni. Nie lubie takich niespodzianek dlatego przeszłam na tabsy.

Mateuszek też ma ochraniacz, a szczebelki nie sa wyjmowane także wciąz zajmują sowje miejsce

I duzo zdrówka dla Kornelka!!!:tak:;-)

jestem..............................

co pamietam................................z tego co narazie nadgonilam

zdrowka dla korniczka :elvis::elvis::elvis: tak ja tez mysle ze to zlobek niestety :-(

elficzku kurtalka niezla i jeszcze jaka cena ale zdecydowanie pomaranczka kasi bardziej w moim typie ;) .......tylko tak jak jest bez futerka.........chyba
a ciebnie kasiu pamietam z jakiegos zdjecia tu na forum chyba w niej :tak:

no i mialam kiedys pytac czy wy co roku kupujecie nowe kurtki i buty na zime ?? .........ja nie glaniczki chyba mam juz ktorys rok z kolei :tak:no jakies kozaczyska dodatkowo a kurtka....................jakas stara ;-)

dziekuje za odp w sprawie spanka

a mialam pisac tak wczoraj myslalam ze dolaczylo do nas kilka kolezanek nowych (dwie?) i odezwala sie ania.i z nowinka i ze bedzie zagladac i fridzia nasza i co ?? nic .............:-(

czesc

Gazelko pytalas o te ciasta po sasiedzku.....faktycznie sie dostaje ale chyba ie kazdemu :cool2: ja zostalam bardzo mile zaskoczona ale to tez nie na drugi dzien po wprowadzeniu sie tutaj tylko po jakims czasie
zdarzalo sie tez ze kto smnie wolal albo raz tez jakis starszy pan z brzuszkiem za mna biegl i wolal a ja jak taka gula sie nie zatrzyamywalam bo nie siadzilam ze na puatej ulicy ktos moze do mnie wolac :-p :tak: :szok: no wreczal mi jakies slodkosci na powitanie :tak: :tak: :cool2: fajnie co? :cool2:

a teraz jak juz powiedizalm im wszystkim ze sie przenosimy to co rusz ktos kartek z takim sympatycznym tekstem + jakis drobazg wklada do skrzynki :rolleyes2: :biggrin2:
i strasznie mi milo bo chyba dobrze o nas musza myslec ;-) :cool2: ;-)
Maniu mi też trudno byłoby się rozstać z takim miejscem. Inny kraj inna menatlnośc. Bardzo sympatyczne to jednak.:-)

My zorbiliśmy dla małego porzadne zakupy i tak Mati ma ciepłą kurtkę na duże mrozy i drugą cieńszą na małe mrozy:-p, do tego spodnie ocieplacze, takie na szleczkach i buty ocieplane.
Całe szczęscie,że udało się nam to bez problemow kupic, bo inaczej mały nie miałby w czym wczoraj i dziś chodzic.

Może w nastepnych latach wzrost dzieciaczków nie będzie tak inetnsywny i wystarcza zakupy raz na 2- lata.Co?:cool2::-):-p

A i jeszcze kupilismy małemu fajny szlafroczek frote-taką żabke.:rofl:Jak narazie ciut duzy, ale to pewnie chwilę, bo rosnie jak szalony.

reklama
a ja muszę kupić małej butki zimowe,
bo w tych marzną jej nóżki

i co mam złość na łosia...............:baffled:
muszę się przemóc i do niego odezwać,
bo potrzebuję jechać do Dzierżoniowa:sick: :eek:

o do mojej miesciniki :)

kasia to optka tak sobie wyszla:szok: my mielismy juz wyjete szczebelki i bylo gicio !!!! ale tymika wkladam do lozeczka zeby lulal..............................narazie i tak leze przy nim ale jest niezle :tak:

Do góry