reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
A ja piwko pije :tak:

z soczkiem :tak: diecie nie sprzyja a co tam :cool2:
to ja sobie w takim razie tez taki napój zapodam zaraz :tak:

byłam dzisiaj na kawie u tej mojej sasiadki co ma tego małego Tobiasza.
On pije w nocy mleko co...... 3 godziny!!!!!!!!!!! zalicza w ten sposób 3 butle w nocy a potem rano czwartą na śniadanie
pije modyfikowane

Jak już pisałam dziecko nadal zaszczebelkowane mam i ochraniacz tez jeszcze mamy ale juz mnie wnerwiac zaczyna wiec niedługo poleci :tak:

nie chce nic mowic ze zalwegle nowego ypasionego mieszkanka nam wisisz ;)
no i tetraz doczytalam ze fryziku :tak::tak::tak:

mam wiadomośc dla Dasarii

kochana byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam Weronice te szelki
dokładnie takie
SZELKI ZABEZPIECZAJĄCE do wózka,krzesełka,chodz (137219843) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
i juz zaliczyłyśmy mały spacer i sa rewelacyjne! teraz juz bedziemy spokojnie spacerowac bez wózka nawet po śniegu :tak:
wykorzystam je tez do sanek zeby Weronika nie spadła

:-) w takim razie jutro wybieram sie na zakupy i mam nadzieję, że uda mi sie kupic szelki :tak: :tak:
A pamietasz może ile one kosztują???:cool2:

:-) w takim razie jutro wybieram sie na zakupy i mam nadzieję, że uda mi sie kupic szelki :tak: :tak:
A pamietasz może ile one kosztują???:cool2:
taa te moje z canpola to 12,50 płaciłam dokładnie ale były takie z chicco tez i kosztowały 25 zł . chciałam te z chicco ale akurat im zabrakło wiec kupiłam canpola i jestem zadowolona bardzo! Kurcze szkoda ,że wczesniej nie kupiłam bo juz niejeden taki spacerek byśmy zaliczyły!

ja musze Juli spodnie ocieplane kupić bo nie mam jak na spacer z nią iść

dziś Julka nawet nosa za drzwi nie wychyliła

tylko na parapecie stała :tak:

taa te moje z canpola to 12,50 płaciłam dokładnie ale były takie z chicco tez i kosztowały 25 zł . chciałam te z chicco ale akurat im zabrakło wiec kupiłam canpola i jestem zadowolona bardzo! Kurcze szkoda ,że wczesniej nie kupiłam bo juz niejeden taki spacerek byśmy zaliczyły!

cena bardzo przyzwoita :tak: :-) :-) :-) ;-)

reklama
Do góry