reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Tusia ja się na farbach zupełnie nie znam,
ale jak kiedyś chciałam mieć jaśniejszy kolor,
to mi fryzjerka rozjaśniła i później zafarbowała
na ten kolor,co chciałam,ale to było zupełnie nietrafione:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:

może inne lipcóweczki coś Ci kochana podpowiedzą:happy: ;-) :tak:

reklama
oj hanti , TY sie nas pytasz czemu tak jest, to ty jestes , ze tak napisze, wprawiona w bojach z facetami.........

u Nas tez tak sobie, lepiej osobno niz razem czasami...............odpoczywam w pracy, ehhhh.........a kiedys nie mogłam oddychac normalnie jak R był gdzies daleko...............:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

oj hanti , TY sie nas pytasz czemu tak jest, to ty jestes , ze tak napisze, wprawiona w bojach z facetami.........

u Nas tez tak sobie, lepiej osobno niz razem czasami...............odpoczywam w pracy, ehhhh.........a kiedys nie mogłam oddychac normalnie jak R był gdzies daleko...............:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Widać można żyć bez powietrza Joasiu..............hhihiihihihihihihihi

a co do moich doświadczeń,to ja wciąż głupia jestem
jakoś mi nie chce się wierzyć,że MY BABKI jesteśmy
z żebra Adama,jak dla mnie to my z zupełnie innej gliny ulepione:tak: :tak: :tak:

prawdę śpiewa Przemykowa:
"babę zesłał BOG ,raz mu wyszedła taki CUD";-)

Nareszcie chwila wolnego, dałam dzieciakom bańki tzn Paula puszcza a Adaśko piszczy z zachwytu i moge chwile poklikać z kawką:-)

My rękawiczek jeszcze nie testowaliśmy i jakoś sobie tego nie wyobrażam...zobaczymy.

Tusia
ja jak schodziłam z czarnego to próbowałam pasemkami ale lipa wychodziła i znajoma zarzuciła mi dekoloryzator i było super. Rozjaśniło na tyle ze po położeniu wiśniowego odcienia był rzeczywiscie takowy.

A tak w ogóle to moje odcienie wiśniowe mi sie znudziły i teraz mam na głowie gorzką czekoladę ale też jakoś mi sie nie widzi...sama nie wiem czego bym chciała, wcześniej na tą wiśnie zrobiłam pasemka tiramisiu ale wyszły pomarańczowe...:szok::szok::szok: Chyba wróce do czarnych...no i narazie zapuszczam włosy:baffled:

zmiana planów u nas, na zakupy moze pojedziemy popołudniu bo .. mój łos rozwalił sobie przed chwilą głowe o klape z bagażnika i zamiast na zakupy pojechał z kolega na pogotowie bo nie mogliśmy krwawienia zatamować :-(
kłade dziecko i ide po kawe number 2 :tak:

Tusia musi byc dekoloryzator
nie zejdziesz z tak ciemnego koloru w inny sposób i na ogól każdy jasny kolor chwyta na takich ciemnych włosach na zółto lub na wsciekle rudo :tak:
poza tym taka radykalna zmiana koloru w tydzin ci sie raczej nie uda, o kilka tonów to tak ale bardzo zniszczysz włosy jak zrobisz to od razu. Pisałas że Ci wypadają a to jeszcze osłabi ich kondycje niestety

zmiana planów u nas, na zakupy moze pojedziemy popołudniu bo .. mój łos rozwalił sobie przed chwilą głowe o klape z bagażnika i zamiast na zakupy pojechał z kolega na pogotowie bo nie mogliśmy krwawienia zatamować :-(
kłade dziecko i ide po kawe number 2 :tak:

ojejusku..............to bedzie szycie jak nic!!!!
zartuje, mam nadzieje, ze nie !!!!!!

ja tez sie melduje z kawka ale number 1............

reklama
Do góry