reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dziekuje Joasiu :elvis:

fajnie by było jakby sie udało
jak nie, zawsze ma tu prace ino ze juz sie tyle nie zarobi
tagze podchodze do tego luzowo ale chciałabym aby mu sie udało bo widze ze jednak mu zalezy :)

reklama
hej..
wypilam kawe i zanim rusze dalej to chcialam sie przywitac bo kurcze tak dawno tu nie siedzialam ot tak normalnie i az mi dziwnie jakis :eek: ;-) :-p

Mellcia gratuluje inicjatywy!! a z tym sudokrememm to hmmmm...skad ja to znam tyle tylko ze TYmul mi po scisnach rozmazywal i teraz sa tluste plamy :no: :szok: :-p

Elfiku corcia przesliczna i taaaaaaaka usmiechnieta
Joasiowy Kubys juz tak dorosle wtglada :tak:

Martus! :elvis: :elvis: :elvis: nasze dzieci nie maja tiku ale zaszczepione juz byly przeciwko tym pnemo...cos tam :-p

Kredziu :elvis: pakuje wszystko w kartony ale meble zostaja :-( duzo ich tu coprawda nie mamy bo kuchnia byla juz urzadzona a w pokojach sa szfki wnekowe ale co sie da to chialabym ze soba zabrac....:tak: czesc zabawek poleciala juz do PL i czekaja na maludy juz w domku :tak: reszte lukasz bedzie wysylal

Asiu sliczny wicherek:tak:

Lila to czekamy dalej. Co do testu na nicka to zrobilam sobei i pierwsze dwie linijki wyszly mi takie same:laugh2:

Edzia slicznie dziekuje za odpowiedz. U nas mowia, ze ta szczepionka jest szczegolnie wazna dla dzieci do drugiego roku zycia, bo to w tym czasei ryzyko choroby wywolanej prze pneumokoki jest najczestsze. Co do ospy to ja na nia szczepic nei bede, raz, ze pewnei musialabym zaltwiac szczepionke, a dwa moze akurta Alek ospe przejdzie i bedzie z glowy. Ja mialam w zerowce:-p

u nas dzis zimno szaro buro i bleee
ale na niedziele zapowiadaja ladna pogode :-) i fajnie bo chialam poprzebierac maludy w jakies kostiumy i bedziemy straszyc :tak: :tak:
juz sie nasze sasiadki pytaly czy cukierki maja dla gaby i tymcia szykowac :-p :tak:

no dobra chyba czas na mnie :sick: :-p ide sprzatac.....:-p

czy u Was tez to tak wyglada? niekonczace sie sprzatanie:eek: :-p jedna sprzatne ide do drugiega a o pierwsze znowu do sprzatania sie nadaje:no:

reklama
no dobra chyba czas na mnie :sick: :-p ide sprzatac.....:-p

czy u Was tez to tak wyglada? niekonczace sie sprzatanie:eek: :-p jedna sprzatne ide do drugiega a o pierwsze znowu do sprzatania sie nadaje:no:

tak tak, tylko, że ja jakoś mniej entuzjastycznie do tego podchodzę hehehe

Julka dziś cały dzień wszędzie nosi za sobą nocnik i woła sisiii sisiii, ale co z tego jak nie chce na nim siedzieć :szok: :tak: :-D

Do góry