reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elficzku Weroniczka cudna :-)

a Kubuś przkochany :elvis:

a Julka uśpiła się SAMA !!!!!!!!!!!!! po raz drugi dziś :tak: :tak: :tak:

P chciał już iśc do niej bo trochę płakała ale mu nie pozwoliłam
i dobrze bo teraz ona sobie spi i on się uspił w drugim pokoju ;-)

dzieki dziewczyny za słowa uzania :elvis:

reklama
my wlasnie wrocilismy ze spaceru w tempie ekspresowym....zaczelo padac :baffled:

ide zrobic malym placki z jablkami i moze pozniej choc chwilke spokoju bedzie :confused: ;-)

Hello, a my dzis mielismy tak pieką pogodę ze niemal cały dzien spędziłam z Kubą na podwórku...dodatkowo byłam u gina i stwierdził ze wszystko ok...i jak bym chciała to za 3 m-ce mogę zacząc sie starac...no cóz za 3 m-ce wracam do pracy..
Maniu jak miło Cię widziec na BB :)

my wlasnie wrocilismy ze spaceru w tempie ekspresowym....zaczelo padac :baffled:

ide zrobic malym placki z jablkami i moze pozniej choc chwilke spokoju bedzie :confused: ;-)

Jejciu, jak *Mania* coś napisze to się wydaje że już lepiej być nie może
Wyobraziłam sobie Twoje skrzaty chrupiące placuszki i to był widoczek "idealny"
*Maniu*, jak Ty to robisz, ze emanuje od Ciebie tyle ciepełka i .... normalności?

Uuu pusto tu wieczorkiem.
Maniu ja tez ucieklam ze spaceru przed deszczem:tak: To znaczy pokropilo nas.

Asiu niech ci szybciutko zleci dyzur

Ja ide dac kolacyjke mojemu Skarbeczkowi a potem kapiel i spanko.
OPozniej sie pojawie pewnie

GRATULACJONY!!!

o kurcze 15! :szok: My mamy 6 dopiero i teraz sie zastanawiam co wyjdzie następne?
Mamy juz górne i dolne jedynki i górne dwójki to co teraz? dolne dwójki? bo u góry też mam spuchnięte dziąsełka bardzo , nawet bardziej niz dolne.
jaka jest kolejnośc wychodzenia tych zębów?

jedynki, dwójki, czwórki, trójki ...:) dalej jeszcze się nie orientuje :-D
cześć laski, chyba nie posiedze...:no: drze się bobasek mój słodki na maxa.... własnie te 4....

Rany Gazelka KOchana jak ja Cie dawno nie przylapalam na bb ;-) :elvis:
z tymi placuszkami to jest tak ze moj Tymul to taka chodzaca klucha, makarony, kluski, placuszki itd wcina na reszte pluje :eek: wiec goscia tucze :tak: ;-)

Aniu Sz wczoraj sobie tak pomyslalam ze jak tu do Was zajrzalam to tak jakos normalnie sie zrobilo i kuuuuuuuuuuniec ;-) inaczej byc nie moze:elvis:

Martus a jak u Was z pogoda? bo wisze oswajam sie z mysla ze Szkockie mrzawki i mgla to bedzie cos na codzien :-p :rofl:

reklama
Kuchnia felus....moj TYmul nie chce od paru dni spac w poludnie no i ok ale ....

ostatnio bardzo ale to bardzo zrobila sie z niego przylepa i w czasie gdy duzy jest w pracy, siada przy oknie i czeka az og zobaczy a gdy mowie ze jeszcze duzo duzo czasu to zaczyna robic podkowke i smutno mu strasznie a gdy zobaczy albo uslyszy dzwiek naszego samochodu to skacze i biega jakby ktos go nakrecil
i wiecie na samam mysl o tym ze na trzy miesiace bedziemy daleko od siebie :-( serducho az peka buuuu

Do góry