reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

;-) czesc pozna pora

zanim pojde spac obiecalam Hanti ze dam znak zycia ;-) :tak:
u nas zawirowania zwiazane z przeniesieniem, staram sie ogarnac wszystko ale mi nie wychodzi :no: :-p
staram sie pakowac nasze zycie w pudelka ale tez mi nie wychodzi :no: :-p
i staram sie nie panikowac .... i to tez mi nie wychodzi :no: :-p

poza tym wszytko ok :eek: i tylko tak mi jakos teskno za Wami i nie nadazam juiz co kto i jak :no: :-(

reklama
doczytalam tylko ze KUbus juz w domu i mam tylko nadzieje ze nie bylo to nic powazego i ze rodzinka Joasiowa ma sie dobrze!!!!
doczytalam rowniez ze Ania Sz ma za soba ciezkie chwile........ :-( :-( Aniu tak bardzo mi przykro.... jutro postaram sie do Ciebie zadzwonic ..tak mi glupio za te wszystkie wczesniejsze pytania:zawstydzona/y: wybacz prosze i mam nadzieje ze wiesz ze mam Wasza Rodzinke w serduchu!!!!!

i Kredziu nie wiem za bardzo co sie stalo z Tymulciem ale i o Was bede myslala i trzymam kciuki by bylo dobrze!!!!

i przepraszam Was wszystkie ze tak Was zaniedbuje ale nie moge sie tu pozbierac :eek: :baffled: :sorry2:

tak czy siak moge Wam powiedziec ze odliczam juz dni i jedna czesc mojego serducha zostanie tu a druga leci
i tylko strasznie sie boje tej rozlaki z duzym....:-( :-( a wlasciwie jego z dziecmi :-(

no nic ide lulu poprzytulam sie do niego do poki mam go w zasiegu reki;-)

witam wszystkie lipcoweczki poranna pora..........pozna poranna pora hehehe

my juz po zastrzyku, Kubus byl bardzo dzielny, wyciagneli mu venflon, ale nowy zaloza wieczorem.....:dry::dry:
najprawdopodobniej juz jutro dostaniemy wypis i nie bedzie trzeba łazic juz na zastrzyki!!!

maniulka kochana witaj spowrotem, przesyłam Ci moc pozytywnej energii......trzymaj sie cieplutko!!!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

baby a Wy gdzie??????????
jak ja moge posiedziec chwilke to nikogo nie ma...................:dry::dry:

nadrobiłam troszke, Maluszki w galeryjce taaaakie juz duze, chłopaki jak sie patrzy a dziewczyny jak maliny hehehe:cool2::cool2:
rosna nam te lipcowe dzieciaki jak na drozdzach!!!!!!

Cześć Asia! Ja jestem na chwilkę :-)
Mania, ale fajnie że się odezwałać, bo juz się martwiłysmy. Poprzytulaj sie do dużego ile wlezie, tak żeby ci aż zbrzydło, to potem moze będzie ci mniej brakować.:elvis:

Fridzia, nikt tu o tobie nie zapomniał. Na naszym spotkanku o tobie wspominałyśmy. Superowo, że znowu jsteś z nami :-)

Za to zapomniała o nas juz zupełnie Aga R. :-(

A co do nocnika, to mój Maciek olewa go sikiem prostym. :-) To znaczy w sumie to go nie olewa, bo w ogóle do niego nie sika. No ale postęp jest bo wczoraj na nim siedział chyba 10 minut.

A my mamy w sobotę wesele i jestem cała happy, bo w końcu udało mi się kupić sukienkę. Nareszcie się wyszaleję!!!!
Wczoraj zaczęłam akcje smarowania się samoopalaczem, w sobotę fryzjer, a potem balanga. Strasznie jestem ciekawa, jak Maciuś sie będzie zachowywał na takiej imprezie.

reklama
Jestem,
Telegrzanki na tapecie to jest chwila dla mateczki :tak:

Ja byłam przedwczoraj u fryzjera i jak mi tak te włosy wyczesał po obcięciu to fryzurka wyglądała boooosko, no ale dziś już wygląda mniej fajnie :zawstydzona/y: Za krótką grzywkę mi zrobił (wyglądam jakbym miała chore zatoki :zawstydzona/y:), buuuuu

Wczoraj Julka dostała 2 kurteczki od teściowej. Jedna jest za mała a druga też jakaś dziwna :szok: Nie mogę jej zapiąć kapturka pod szyją:szok: :szok: , to znaczy mogę ale tak na siłę... Wychodzi na to, że też jest za mała !
I tym sposobem, muszę kupić młodej kurtkę na zimę sama.
A była jeszcze 3 kurteczka, ale od razu pojechała stąd bo wg mnie pasowała tak na 3-4 miesięczne niemowlę :baffled: :confused: :confused: :no: :no:

Do góry