reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

;-) czesc pozna pora

zanim pojde spac obiecalam Hanti ze dam znak zycia ;-) :tak:
u nas zawirowania zwiazane z przeniesieniem, staram sie ogarnac wszystko ale mi nie wychodzi :no: :-p
staram sie pakowac nasze zycie w pudelka ale tez mi nie wychodzi :no: :-p
i staram sie nie panikowac .... i to tez mi nie wychodzi :no: :-p

poza tym wszytko ok :eek: i tylko tak mi jakos teskno za Wami i nie nadazam juiz co kto i jak :no: :-(

reklama
doczytalam tylko ze KUbus juz w domu i mam tylko nadzieje ze nie bylo to nic powazego i ze rodzinka Joasiowa ma sie dobrze!!!!
doczytalam rowniez ze Ania Sz ma za soba ciezkie chwile........ :-( :-( Aniu tak bardzo mi przykro.... jutro postaram sie do Ciebie zadzwonic ..tak mi glupio za te wszystkie wczesniejsze pytania:zawstydzona/y: wybacz prosze i mam nadzieje ze wiesz ze mam Wasza Rodzinke w serduchu!!!!!

i Kredziu nie wiem za bardzo co sie stalo z Tymulciem ale i o Was bede myslala i trzymam kciuki by bylo dobrze!!!!

i przepraszam Was wszystkie ze tak Was zaniedbuje ale nie moge sie tu pozbierac :eek: :baffled: :sorry2:

tak czy siak moge Wam powiedziec ze odliczam juz dni i jedna czesc mojego serducha zostanie tu a druga leci
i tylko strasznie sie boje tej rozlaki z duzym....:-( :-( a wlasciwie jego z dziecmi :-(

no nic ide lulu poprzytulam sie do niego do poki mam go w zasiegu reki;-)

witam wszystkie lipcoweczki poranna pora..........pozna poranna pora hehehe

my juz po zastrzyku, Kubus byl bardzo dzielny, wyciagneli mu venflon, ale nowy zaloza wieczorem.....:dry::dry:
najprawdopodobniej juz jutro dostaniemy wypis i nie bedzie trzeba łazic juz na zastrzyki!!!

maniulka kochana witaj spowrotem, przesyłam Ci moc pozytywnej energii......trzymaj sie cieplutko!!!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

baby a Wy gdzie??????????
jak ja moge posiedziec chwilke to nikogo nie ma...................:dry::dry:

nadrobiłam troszke, Maluszki w galeryjce taaaakie juz duze, chłopaki jak sie patrzy a dziewczyny jak maliny hehehe:cool2::cool2:
rosna nam te lipcowe dzieciaki jak na drozdzach!!!!!!

Cześć Asia! Ja jestem na chwilkę :-)
Mania, ale fajnie że się odezwałać, bo juz się martwiłysmy. Poprzytulaj sie do dużego ile wlezie, tak żeby ci aż zbrzydło, to potem moze będzie ci mniej brakować.:elvis:

Fridzia, nikt tu o tobie nie zapomniał. Na naszym spotkanku o tobie wspominałyśmy. Superowo, że znowu jsteś z nami :-)

Za to zapomniała o nas juz zupełnie Aga R. :-(

A co do nocnika, to mój Maciek olewa go sikiem prostym. :-) To znaczy w sumie to go nie olewa, bo w ogóle do niego nie sika. No ale postęp jest bo wczoraj na nim siedział chyba 10 minut.

A my mamy w sobotę wesele i jestem cała happy, bo w końcu udało mi się kupić sukienkę. Nareszcie się wyszaleję!!!!
Wczoraj zaczęłam akcje smarowania się samoopalaczem, w sobotę fryzjer, a potem balanga. Strasznie jestem ciekawa, jak Maciuś sie będzie zachowywał na takiej imprezie.

reklama
Jestem,
Telegrzanki na tapecie to jest chwila dla mateczki :tak:

Ja byłam przedwczoraj u fryzjera i jak mi tak te włosy wyczesał po obcięciu to fryzurka wyglądała boooosko, no ale dziś już wygląda mniej fajnie :zawstydzona/y: Za krótką grzywkę mi zrobił (wyglądam jakbym miała chore zatoki :zawstydzona/y:), buuuuu

Wczoraj Julka dostała 2 kurteczki od teściowej. Jedna jest za mała a druga też jakaś dziwna :szok: Nie mogę jej zapiąć kapturka pod szyją:szok: :szok: , to znaczy mogę ale tak na siłę... Wychodzi na to, że też jest za mała !
I tym sposobem, muszę kupić młodej kurtkę na zimę sama.
A była jeszcze 3 kurteczka, ale od razu pojechała stąd bo wg mnie pasowała tak na 3-4 miesięczne niemowlę :baffled: :confused: :confused: :no: :no:

Do góry