reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hanti! Taki nocnik to super sprawa - my mamy! Oprócz tego że idealnie pasuje na głowę, to można w nim wozić smoczka i przechowywać różne fajne rzeczy, a jak pięknie gra jak się do niego wejdzie gołą girką :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: O sikaniu do niego i takich tam innych nic nie wiemy, bo Mich uważa za rzecz bezsensowną siadanie na tak pięknej zabawce...:oo: :oo: :cool2: :cool2: :cool2:
Teraz już płaczę ze śmiechu:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ewuś xchętnie zobaczyłabym fotkę Micha z głową w nocniku........................hihihihihihihihihiihihihihhiihhiihihihihihihhihi....................a jak sobie do tego wyobraże piękną melodię..................hahhahahahahahahahahahahaha

kurcze nie odmawiaj nam takiego widowiska:-p :-p :-p

Cześć babulki

To ja frida chyba mnie już nie pamiętacie.

mam nadzieję że teraz wróciłam na dłużej.

Trochę sobie poczytam ostatnie tematy i napisze coś o nas.

Buziaczki

Frida! No w końcu! Co u Was? jak Igusia? No i wątek budowlany prosze nam tu zasilić mądrymi radami :-) :-) :-)

Teraz już płaczę ze śmiechu:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ewuś xchętnie zobaczyłabym fotkę Micha z głową w nocniku........................hihihihihihihihihiihihihihhiihhiihihihihihihhihi....................a jak sobie do tego wyobraże piękną melodię..................hahhahahahahahahahahahahaha

kurcze nie odmawiaj nam takiego widowiska:-p :-p :-p

hihihihi Hanti, ja oczami wyobraźni właśnie ujrzałam jak przed założeniem go na głowę nalewa do niego mleka :eek: :eek: :eek: :eek: :-p :-p :-p :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

łoś jęczy o kompa.................jeszcze chwilę wytrzymam te jęki,
dobrze,ze nie kąsa,bo by mi krochmal nie pomógł:eek: :szok: :-p :happy:

babulki,kiedy ściągacie całkowicie dzieciaczkom pieluchę
(oczywiście mam na myśli dzień i własne mieszkanie),
bo ja tak sobie myślę,że chyba od 1 ściągnę Otylci pieluche
i będziemy w taki przykładowy sposób uczyć się wołać siku:baffled: :confused: :eek:

zrobiłam tak z Damianem(w 15 miesiacu) i po 2 tygodniach
pięknie wołał siku i kupkę:tak: :tak: :tak:

taaaaaa, Michał jak lata z gołym tyłkiem to obsika wszystko równo,
czasem zdarzy się też małe...:szok: :szok: :szok:
wołać to ja sobie mogę ....:sick: :sick: :sick:

reklama
Do góry