reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hanti! Taki nocnik to super sprawa - my mamy! Oprócz tego że idealnie pasuje na głowę, to można w nim wozić smoczka i przechowywać różne fajne rzeczy, a jak pięknie gra jak się do niego wejdzie gołą girką :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: O sikaniu do niego i takich tam innych nic nie wiemy, bo Mich uważa za rzecz bezsensowną siadanie na tak pięknej zabawce...:oo: :oo: :cool2: :cool2: :cool2:
Teraz już płaczę ze śmiechu:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ewuś xchętnie zobaczyłabym fotkę Micha z głową w nocniku........................hihihihihihihihihiihihihihhiihhiihihihihihihhihi....................a jak sobie do tego wyobraże piękną melodię..................hahhahahahahahahahahahahaha

kurcze nie odmawiaj nam takiego widowiska:-p :-p :-p

Cześć babulki

To ja frida chyba mnie już nie pamiętacie.

mam nadzieję że teraz wróciłam na dłużej.

Trochę sobie poczytam ostatnie tematy i napisze coś o nas.

Buziaczki

Frida! No w końcu! Co u Was? jak Igusia? No i wątek budowlany prosze nam tu zasilić mądrymi radami :-) :-) :-)

Teraz już płaczę ze śmiechu:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ewuś xchętnie zobaczyłabym fotkę Micha z głową w nocniku........................hihihihihihihihihiihihihihhiihhiihihihihihihhihi....................a jak sobie do tego wyobraże piękną melodię..................hahhahahahahahahahahahahaha

kurcze nie odmawiaj nam takiego widowiska:-p :-p :-p

hihihihi Hanti, ja oczami wyobraźni właśnie ujrzałam jak przed założeniem go na głowę nalewa do niego mleka :eek: :eek: :eek: :eek: :-p :-p :-p :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

łoś jęczy o kompa.................jeszcze chwilę wytrzymam te jęki,
dobrze,ze nie kąsa,bo by mi krochmal nie pomógł:eek: :szok: :-p :happy:

babulki,kiedy ściągacie całkowicie dzieciaczkom pieluchę
(oczywiście mam na myśli dzień i własne mieszkanie),
bo ja tak sobie myślę,że chyba od 1 ściągnę Otylci pieluche
i będziemy w taki przykładowy sposób uczyć się wołać siku:baffled: :confused: :eek:

zrobiłam tak z Damianem(w 15 miesiacu) i po 2 tygodniach
pięknie wołał siku i kupkę:tak: :tak: :tak:

taaaaaa, Michał jak lata z gołym tyłkiem to obsika wszystko równo,
czasem zdarzy się też małe...:szok: :szok: :szok:
wołać to ja sobie mogę ....:sick: :sick: :sick:

reklama
Do góry