alka2
Fanka BB :)
Aniu kochanaczesc DZiewzyny!!!
jestem, zyję i mam się mozna powiedziec ze dobrze.
Na wstępie baaaaardzo Wam dziekuje za wsparcie.Naprawde jestescie kochane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniu kochanaczesc DZiewzyny!!!
jestem, zyję i mam się mozna powiedziec ze dobrze.
Na wstępie baaaaardzo Wam dziekuje za wsparcie.Naprawde jestescie kochane.
:-) :-) :-) :-) :-) my też mamy grający i Daria wlewa do niego mleko, herbatkę i inne napoje, bo tak ładnie gra ;-) :-) :-)
Teraz już płaczę ze śmiechu:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)Hanti! Taki nocnik to super sprawa - my mamy! Oprócz tego że idealnie pasuje na głowę, to można w nim wozić smoczka i przechowywać różne fajne rzeczy, a jak pięknie gra jak się do niego wejdzie gołą girką O sikaniu do niego i takich tam innych nic nie wiemy, bo Mich uważa za rzecz bezsensowną siadanie na tak pięknej zabawce...
Cześć babulki
To ja frida chyba mnie już nie pamiętacie.
mam nadzieję że teraz wróciłam na dłużej.
Trochę sobie poczytam ostatnie tematy i napisze coś o nas.
Buziaczki
Teraz już płaczę ze śmiechu:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ewuś xchętnie zobaczyłabym fotkę Micha z głową w nocniku........................hihihihihihihihihiihihihihhiihhiihihihihihihhihi....................a jak sobie do tego wyobraże piękną melodię..................hahhahahahahahahahahahahaha
kurcze nie odmawiaj nam takiego widowiska
hihihihi Hanti, ja oczami wyobraźni właśnie ujrzałam jak przed założeniem go na głowę nalewa do niego mleka
babulki,kiedy ściągacie całkowicie dzieciaczkom pieluchę
(oczywiście mam na myśli dzień i własne mieszkanie),
bo ja tak sobie myślę,że chyba od 1 ściągnę Otylci pieluche
i będziemy w taki przykładowy sposób uczyć się wołać siku
zrobiłam tak z Damianem(w 15 miesiacu) i po 2 tygodniach
pięknie wołał siku i kupkę
dziewczyny nie wiem co u was.................
u nas jest dobrze
rtec to nie byla bo to byly takie osobne kuleczki w termometrze..........gdyby to byla rtec juz chyba bym umarla bo wiem ze to silna trucizna,............