reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja też ciągle myślę o Ani i wszystko co chciałabym tu dziś napisać wydaje mi się takie głupie...

Elfik ja wczoraj też kupiłam Julce butki Guffo, ale takie czarne z żółtym, była jeszcze wersja czarna z pomarańczowym i te mi się podobały, ale niestety zostały już tylko malutkie numery. A te co kupiłam nie wydają mi się najszczęśliwszym wyborem, no nie wiem, takie jakieś chłopięce są i nóżka się Julce w nich spociła.
I zastanawiałam się też nad tymi, które Ty kupiłaś ale już na wystawie były podrapane, to znaczy odszedł z nich kawałek tego materiału nad paluszkami, jakby ktoś zadrapał paznokciem i pomyślałam sobie, że jak tak one wyglądają w sklepie to się chyba nie bardzo sprawdzą. Ciekawe jak się będą nosiły u Was?

Julka spała dziś całe 40 minut i obudziła się z potwornym płaczem, nic jej nie mogło uspokoić. Dopiero jak zaczęłam jej śpiewać piosenkę z Teletubisiów. No a teraz zastosowałam niepedagogiczną metodę i włączyłam jej kasetę, żeby cokolwiek zrobić w domu.
Wiesz Edytko ja kupiłam te buciki tak własciwie na początek zimy zanim zdecydujemy sie na Bartki bo nie chciałabym kupowac dwóch tak drogich par butów a Weronika jeszcze za słabo chodzi żeby miała buty za duze i dlatego kupiłam te guffo teraz a potem poprostu jak nóżka jej urośnie albo buty sie zniszczą kupie drugie lepszej jakości :tak:

Wiesz Edytko ja kupiłam te buciki tak własciwie na początek zimy zanim zdecydujemy sie na Bartki bo nie chciałabym kupowac dwóch tak drogich par butów a Weronika jeszcze za słabo chodzi żeby miała buty za duze i dlatego kupiłam te guffo teraz a potem poprostu jak nóżka jej urośnie albo buty sie zniszczą kupie drugie lepszej jakości :tak:

ja też jeszcze kupię Bartki :tak:

Teraz spadam do dentysty, brrr

hello kochane:-)

mąż w pracy,więc mogę sobie spokojnie na razie posiedzieć
z Wami ................wreszcie nikt mi tu nie ględzi za plecami;-) :tak:

babulki rozmawiałam z Anią Sz.............kazała Was pozdrowić
i dziękuje wam za wsparcie,
ale na razie nie ma jeszcze dość sił na bb,
jak poczuje się lepiej to do nas zajrzy:-( :sad: :sad:

Ewelinko fajne zakupki zrobiłaś dla Weroniczki,
a co do bucików ja teraz też mam własnie takie tańsze
i tak sobie myślę,że jeśli będa za małe,