reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Julia pokazuje fochy na całego - wczoraj zabrała z pułki perfumy i do buzi brała i oblizywała więc jej zabrałam to wrzeszcała chyba z 15min :wściekła/y:

i siedziała na przedpokoju sama - nic nie działało żeby się uspokoiła :no:

a wyjście na plac zabaw wygląda tak samo jak opisywałyście (chyba elfiko czy Iwon) czasami wstyd przy innych osobach że tak nerwy pokazuje :baffled:

reklama
hejooo

Melll jak po weselu ? Może jakieś foteczki ?:tak:

My dziś idziemy się zaszczepic p. grypie. Pewnie rączka będzie bolała jak w ubiegłym roku, no ale podjeliśmy już decyzję.

Kate bidulko :elvis: współczuję problemow zdrowotnych, po wycięciu woreczka to chyba strasznie restrykcyjna dieta musi być później prawda?
Ważne, żeby Cię już nie bolało i żeby żółtaczka się cofnęła jak najszybciej !

Trzymam za Ciebie kciuki kochana!!!

Ciekawe jak tam Kuba Joaśkowy? czy coś wiadomo?

Julia pokazuje fochy na całego - wczoraj zabrała z pułki perfumy i do buzi brała i oblizywała więc jej zabrałam to wrzeszcała chyba z 15min :wściekła/y:

i siedziała na przedpokoju sama - nic nie działało żeby się uspokoiła :no:

a wyjście na plac zabaw wygląda tak samo jak opisywałyście (chyba elfiko czy Iwon) czasami wstyd przy innych osobach że tak nerwy pokazuje :baffled:

moja odpukać jeszcze fochów nie pokazuje, ale ona jest 3 miesiące za rówieśnikami, to może jeszcze wszystko przed nami :szok: ;-) ;-)
Póki co dziś pytam Julcię - zjesz jeszcze szyneczkę? a Julcia- zjem !
A chlebka chcesz? - nie chcesz !!!:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
A "tobyś", o którym pisałam Wam kiedyś to jest teletubiś ! a bystra matka dopiero wczoraj się zorientowała o co chodzi hihihi, jak mi dziecko paluchem na kasete video pokazało i kazało sobie włączyć "tobysi":no: :no: :szok: :szok: :szok: :tak: :tak: :tak: :tak:
Normalnie szok jakie te nasze maluchy kumate są !

dziekuje Melciu :elvis: :elvis:
co dzisiaj macie w planach na dzisiejszy dzien? :-)

1. zakup opon zimowych,
2. załatwienie jakichś zaległych formalności związanych z ubezpieczeniem w banku,
3. zakup butków dla Julki (widziałam fajne w CCC-Guffo po 50 zł/szt.),
4. szczepienie p. grypie,
5. fryzjer?? (może się uda, hmmm),
6. a wieczorkiem "siłka" :szok:

eljooo!
zapisuję się do Lipcowych (2005) mam: Julia urodziła się 13 lipca, więc chyba jestem we właściwym miejscu :-)

wstąpiłam na ten wątek z mocnym postanowieniem przeczytania wszystkich wątków, ale już po czwartej stronie wymiękłam.... strasznie dużo piszecie! mam nadzieję, że za krótki czas i przy mojej ikonce pojawi sie jakieś "ekspert" albo "super aktywny członek forum!"
narazie wdrażam sie w wasze sprawy: wycinanie kamyków (życzę dużo zdrowia i mało bólu:errr: ), przeziębienia i grypy (zaszczepiliśmy się z mężem przeciw grypie i całą sobotę "chorowaliśmy" - takie skutki uboczne :-( ), przedstawienia na placu zabaw (u nas tak samo!) i inteligencja Julenki :-D dobrze wie czego jej nie wolno - np. wchodzenie pod kuchenny stół - i sama sobie macha paluszkiem "no, no, no" ale to i tak nic nie daje - jakiś mały Diabełek bez przerwy ją tam prowadzi:)

pozdr. E

eljooo!
zapisuję się do Lipcowych (2005) mam: Julia Lena urodziła się 13 lipca w krakowskim szpitalu na Kopernika, więc chyba jestem we właściwym miejscu :-)

wstąpiłam na ten wątek z mocnym postanowieniem przeczytania wszystkich wątków, ale już po czwartej stronie wymiękłam.... strasznie dużo piszecie! mam nadzieję, że za krótki czas i przy mojej ikonce pojawi sie jakieś "ekspert" albo "super aktywny członek forum!"
narazie wdrażam sie w wasze sprawy: wycinanie kamyków (życzę dużo zdrowia i mało bólu:errr: ), przeziębienia i grypy (zaszczepiliśmy się z mężem przeciw grypie i całą sobotę "chorowaliśmy" - takie skutki uboczne :-( ), przedstawienia na placu zabaw (u nas tak samo!) i inteligencja Julenki :-D dobrze wie czego jej nie wolno - np. wchodzenie pod kuchenny stół - i sama sobie macha paluszkiem "no, no, no" ale to i tak nic nie daje - jakiś mały Diabełek bez przerwy ją tam prowadzi:)

pozdr. E

Witamy nową koleżnkę, witamy!!!
Prosimy się nie zniechęcać dużą ilością produkowanych przez nas postów (teraz to i tak już urobek dzienny nie jest tak imponujący jak za czasów ciąży hihi):cool2:
No i poprosimy o prezentację córci i mamy :tak: :tak:

reklama
Joł!

Tusia- cycki super!
Gazelka- fajnie, że znowu do nas zaglądasz!
Joasia- dawaj znać, co z Kubulkiem, buziaki dla niego!!!

To tyle, reszta na ZOO

Do góry