reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

czesc Wam babeczki ale jestem babyboomowo wyposzczona (od wczorajszego popołudnia)
zacznę od tego ze sniła mi sie dzis Kredzia, ze byłysmy uwięzione z dziecmi na bezludnej wyspie i jak się w koncu z niej wydostałysmy to zaproponowano nam rolę w 2 częsci opowiesci z Narnii :baffled::confused: ???

a juz tak wracając na ziemmie to byłam dzis z Kubą na basenie i tak sie chłopak wyluzował ze spokojnie się utrzymuje na wodzie i pływa :tak::tak::laugh2::laugh2:

o jej aniu :elvis: jak milo kolejnej kobitce sie snilam ehh jak fajnie...........garda bezludna wyspa no no fajowo jeszcze kiedys elik o mnie snil :tak: ze siedzialysmy razem chyba w moim ganku o ile dobrze pamietam no rodzicow ganku ;-)
mam nadzieje ze to nie beda tylko sny i kiedys sie spotkamy !!! ze bedzie nam to dane choc bym miala kilka tlat do tego tesknic.........

aniu pogratulowac plywaka !!!!! brawo kubus !!

a co z kubulkiem joasi ??????? cos wiadomo czy nie ?

reklama
o rety katko :elvis:
cholerka co taka jakas klatwa na nas spadla czy co.................dzieciaczki chorowite starzy chorowici no i jeszcze jakies wieksze nieszczescia....................szpitale ehh

kasiulku zdrowka szybkiego zabiegu i malobolesnego powrotu do siebie :elvis::elvis:

kredzia :elvis:
jedyna korzyść jest taka że jestem teraz na zwolnieniu i siedze w domu więc może troche z wami poklikam w wolnych chwilkach

dzień dobry :-)

Julinka śpi a ja sobie kawke piję

Joasiu dużo zdrówka dla Kubusia :elvis:
Kate trzymaj się i niech wszystkie dolegliwości szybko miną :elvis:

czesc dziewczynki

my dalej walczymy z chorobskiem :baffled: Mili nadal ma nosek zatkany ale w nocy jakos spi...

Kate i Kubusiowi zycze duuuuuzo zdrowka :happy:
mam nadzieje ze u Kubusia juz wszystko dobrze
Kate w szoku byłam jak przeczytałam ze lezałas w szpitalu.....wspolczuje ze czeka cie operacja....ale bedzie dobrze ;-) potem bedziesz tryskac zdrowiem i energią :-)

reklama
chciałam się zapisać na siłownie lub do jakiegoś klubu fitnes ale u nas nie ma w okolicy :no:

mam tylko dwa baseny kryte w pobliżu :tak:
fajnie bo lubię pływać tylko mi w stroju wstyd trochę wystkoczyć :-p :zawstydzona/y:

Do góry