reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Wiecie co moja Maja nie zjadla dzis mleka wieczornego przed spaniem tylko z 30 ml. wiec próbowalam ja nakarmic na rekach, gdzie tam wyrywala sie i językiem wypychała butelke. Poleciała do łazienki gdzie już jak codzien po mleku kapiel przygotowana. No wiec zgasiłam swiatło wyprowadziłam ją z łazienki, zamknęłam od niej drzwi i powiedzialam, ze nie ma kąpania jak nie wypije mleka. Ta w pisk, ale po chwili poszła do kuchni i siegneła p[o te niedopite mleko, wiecie, że skubaniec wypil je do końca. Pattrzcie to wcale głupie nie jest - to mądre i cwane. Teraz juz wiem że trzeba do niej normalnie gadac tak jakby wszystko rozumiala, bo prawde mówiąc, mowiąc tamto nie wierzylam że tak się zachowa a tu masz.

reklama
Właśnie byłam w galerii. Michałek i Maksio super chłopaki - podobne do mamuś. A jakie śliczne włoski długie mają. My już Maćkowi 3 razy obcinaliśmy włosy, hihi. Ostatnio maszynką przejechaliśmy. Babcia była baaaardzo niezadowolona, bo chciała zobaczyć jak mu się będą loki kręcić :-)

ja też byłam w galerii i dla mnie Kuba cały mama, a Maksiu cały tata, no jeszcze na tym zdjęciu z tata to już wogóle widac to podobieństwo - skora zdjęta

Ale Niania ma czadową nianię :-) Rany, normalnie z zazdrości mi na oczy siadło i nie widzę ekranu, więc spadam stąd, bo i tak do siebie gadam. Papa

Dziewczyny choruję na ten komplecik i nie wiem chyba oszaleje bo nie mam kasy :rofl2::-p:rolleyes:

podpisane-3730%20srednie.jpg

Hej babulki :)
Ja wlasnie siedze i pilnuje allegro, bo konczą sie moje aukcje. I bardzo śmieszna sytuacja wyszła. Ostatnio kupilam paczkę 19stu ubranek, używanych. No i nie wszystkie mi pasowaly wiec je wystawilam i... obecnie juz jestem do przodu. Czyli zarobilam więcej niż sama zaplacilam, a na dodatek mam kilka fajnych ciuchow, bo niektore byly niezle :-D :-D :-D
I jezscze tak mi się fajnie dziś zrobiło jak Gazelka się pojawiła na BB. Taki subtelny powiew naszej gazelki :-) Fajnie Gazela. Brakowało mi Ciebie.

Jeeeju, siedze i sie palę z czerwoności :-) :-) :-) Buziaki Nianiu! Ja tak zauważylam, że my często na zmianę jesteśmy na forum, takie dyżury - raz jedna, raz druga jest aktywna ;-) :-)

reklama
Ysia, jak ja Ci tego zazdroszczę!:-p :-p :-p Kiedy ja będę firanki kupować :confused: :confused: :eek: :eek: :eek: :eek: :sick: :sick: :sick: :sick:

Alka, skarbie, mam nadzieje że się nie obrazisz, ale jakoś nie widzę Cię w roli kupującej firanki ;-) :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :rofl: :rofl: :rofl:
Do tej pory pamiętam jak się wściekałaś, gdy siedzialas na macierzynskim i się zabralas za smażenie kotletów :rofl: hi hi
No chyba ze to ze mną coś nie tak, ale jak zapewne pamiętasz kiedyś porownałam Cię do pana samochodzika :-p

Do góry