reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

oszaleje zaraz
pochwaliłam ze juz jest lepiej i nos Milenie sie zatkał tak ze nie moze oddychac i nie moze przez to mi zasnąć

od 12 chodzi strasznie marudna i ryczaca a ja zaraz z nerwow wypale na jakąs planete :wściekła/y: :wściekła/y:

jestem juz wymeczona tym jej zachowaniem :-(
Lilka dasz radę,dzieci to nie terminatory,
które chcą Ci życie spaprać,
a jak mała jest chora,to musisz ją zrozumieć,
pomyśl,jak Ty się zachowujesz,kiedy boli Cię głowa:no: :-(

reklama
Aniu może masz rzeczywiście rację. U nas są wszystkie czwórki a na kły czekamy. Tez pomyslałam o tych zębach, ale jakoś zapomniałam, zeby codziennie na to zwalać:-p :laugh2:

Aaa i jeszcze Iwonce napisze, ze płaszczyk bomba! Kurteczka Tusi również. Lila twoja buzeczkę też widzałam i musze przyznac, ze fajnie jak Karol takie prezenty od serca ci daje.

Jeszcze chcę się zapytac czy ja coś zle zrozumiałam, czy Elfiko zminia lokum?:confused:

ha ha mówiłam? 1,20 i moje dziecko wstało:-( a ja mam woska na glowie i pranei nie wyprasowane

ciagle placze
qrcze ona ledwo chodzi,wszystko ją wkurza bo jest zmeczona :-( a teraz zamiast sie polozyc to beczy...cisza...pobeczy...cisza

mam nadzieje ze zaraz zasnie bo nic nie moge zrobic w domu jak ona taka placzliwa jest :-( achhh
szkoda mi jej.....sama nie lubie miec zatkanego nosa

nie wiem czemu te rąbniete krople nie działają :wściekła/y: :wściekła/y:
juz mix jej zrobiłam i Otrivin i Nasivin cholerka :wściekła/y:

A ja wpadłam się pożegnać.
O 16 wychodzę z pracy :-)
Dziś jedziemy do LIM do Mariottu do chirurga na kontrolę rączki i do pediatry odrazu tak kontrolnie. A przede wszytskim pogadać co ze szczepieniem, bo u nas się wszytsko przesuneło przez poparzenie i inne choróbska.

A wieczorem robimy z łosiem wieczór przy drinkach. Dziś króluje pyszne ozrźwiające MOJiTO (czyt. mohito) - mięta, rum, limonka, woda... miniami

A jutro wieczorem na iimprezkę do znajomych (Gazelka do Dianki i Kuby:cool2: ). Niania u nas zostaje na noc pierwszy raz :-) Ale nawet się cieszę bo przynajmniej się wyśpię. MOja Niania jest taka czadowa, ze piecze nam pyszny chlebek z róznymi ziarnami, nawet wędliny nam robi. A juz nie wspomnię o łosiu którego rozpieszcza robiąc mu kanapki do pracy :cool2: :happy: :-p :-D :tak: :-)
Mówie Wam ona jest jak rodzina. Jestem spokojna i szczesliwa, ze jest z nami.
A przy tym wszytskim Maks czysciutki, grzeczny , najedzony, spi po 3 godziny w dzien jednym ciagiem, wpierdziela wszystko , gryzie, nie stroi fochów...no ja nie wiem normalnie o co chodzi. MOja Pani Lucyna (ksywa w domu Cocia Lucy ;-) ) powinna byc tą super niania z programu.

No kochane moje zycze udanego weekendu, spokojnyhc nocy, zdrowia chorowitkom, a Wam miłeych wieczorków z łosiami ;-) :-)
Buzia
:rofl2: :ninja:

cholerka myslaalm e sobie siade bo tymi spal ale przyjechal hydraulik i lipka ale ugotowalam kisielek tymikowi a on pospal cale pol godzinki no moze 40 minut nawet
ok spadam

kiedy ja to nadrobie ?????????

Milenka zasneła po 15.......ciekawe ile pospi

a wieczorem znowu goscie :baffled: jakos nie mam ochoty ostatnio na spotkania ale musze jakos przebolec :cool2:

Kasiu jak czytałam dlaczego sie to Otce stało to az mi serce przestawało bic
normalnie czytałam to z takim strachem ze szok

wspolczuje tych przezyc wam serdecznie
i zycze Otylci aby raczka zagoiła sie w expresowym tempie ;-) :tak:
buziaczki dla was :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

po spacerku..........

po obiedzie, siedze, zajadam krowki ( niestety) i mysle o kawie.........

Nianiu byłam w galeryjce, Maksio sliczny, cały taka, chociaz na fotce z słuchawkami ma Twoje spojzenie .........:tak::tak:

elfiku udanych zakupow z mama, no i udanego remontu, wracaj szybciutko bo juz tesknie!!!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

kasiu dobrze ze poszłas do dentysty, lepieszj pozno niz wcale!!!!mam nadzieje, ze sie wszystko uda szybko zaleczyc!!!!!

reklama
jajuuuuuuuuuuu jak mi sie nie chce isc jutro do pracy............
bleeeee :baffled::baffled::baffled:

aaaaa Martunia kochana witaj spowrotem, mam nadzieje, ze bedziesz zagladała czesciej!!!!caluski dla Alusia...........no i dla łoska tez!!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

Do góry