reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ok nadrobilam od mojego ostatniego postu teraz biore sie za reszte...........................czyli jakies 8 stron no moze 7 bo kilka juz ze strony mam przeczytane ;) czyli 7x30=210 postow !!:szok::baffled:

pierw o wozku
jak idziemy na poranny spacerek czyli kolo 9 na jakies pol godzinki szybkiego marszu:cool2: to idziemy wozkiem
a na poludniowy czyli kolo 16 idziemy najczesciej na nogach
jak zakupy czy cus to autem bo u nas w pipidowie niewiele jest (choc kolo domu mamy w czwartki targ :-D:tak:)

a rzuty na podloge..............na szczescie minely jakis czas temu choc chyba wracaja (przez tego psiego zeba wryyyy ma nerwy na wszystko )
ale no jak tu nie reagowac kiedy tymon chce isc na dol na schody ? musze go pod pache i zagadac czyms lub na podworku kiedy chce taplac sie w klauzy np dzis tez za raczke lub pod pache i w dluga ;) odwracamy uwage
staram sie szagadywac albo po prostu niekiedy kiedy to mozliwe nie zwracac uwagi

no nie wiem tak na szybkiego i nie moge sie skupic nad tym co pisze bo mnie mlody tu przepedza bo powiedxialm mu ze mam 210 opostow i tu mnie terroryzuje ale zartuje..................nagra sobie plytke tylko i jeszcze troszke poczytam

reklama
Do góry