reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Jezu Hanit becze jak bóbr. Serce mi peka bo ten obraz jest mi niezwykle bliski. Az mi się ciezko oddych a na samą myśl.
Bardzo się cieszę, ze wszytsko ok z raczką, ze jest sprawna. Kilka dni zmieni spojrzenie na to wszytsko. Wiem, ze to dziwnie brzmi ale przezyłam podobny dramat i wiem, że czas leczy rany. I w tym przypadku dosłownie i w przenosni.
Tryzmaj się kochanie:-) Pamiętaj, ze taka sytuacja kazdemu może sie przydarzyc, kazdemu...
Nie znasz dnia ani godziny. Tez wiem coś na ten temat :errr:

Nianiu czułam podświadomie,że Ty to przeżyjesz ze mną,
tak NAPRAWDĘ,bałam się,że mogę wzbudzić właśnie w Tobie,
przeżywanie własnej tragedi od nowa,boshe dziękuje Ci kochana,
za słowa pociechy
i przepraszam jeśli jest Ci przykro.
a Maksiu śliczny chłopiec(ale on ma uwodzicielskie spojrzenie........)
rączka wygląda bardzo ładnie,jak na takie poparzenie,
dzieciaczki w takim wielu naprawdę świetnie się regenerują
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: w rączkę Maksia

reklama
a noc u nas też do bani, kurcze od czasów tej choroby Weronika w nocy śpi tragicznie, dzisiaj wstawała praktycznie co godzine a pobudke nam urządziła o 6.30 już :-( ja sie kiedyś załamie normalnie

no dobra wstała, dam jej jesć a potem wyruszamy na łowy zakupowe- polujemy na kombinezonik zimowy dla Weroniki. Umówiłam sie z moja mama, my na zakupy a łos w malarza sie bedzie bawił hehe tak lubie :tak:

moje dziecko uparło się na mnie i nie chce spać...............już 45 minut,
powinna smacznie śnić ,a tu klops na calego:no: :no: :no:

zaraz zgupieję z tym zębem,
miałam nadzieję,że wyskoczę,jak zaśnie
(dodam,że łoś w domu i śpi po nocce
w tym samym pokoju,co jest Otylcia)
a ona jak na złość................nie chce spać,
zaraz mi dentystka pójdzie do domu:zawstydzona/y: :-( :wściekła/y: :-(

a noc u nas też do bani, kurcze od czasów tej choroby Weronika w nocy śpi tragicznie, dzisiaj wstawała praktycznie co godzine a pobudke nam urządziła o 6.30 już :-( ja sie kiedyś załamie normalnie

no dobra wstała, dam jej jesć a potem wyruszamy na łowy zakupowe- polujemy na kombinezonik zimowy dla Weroniki. Umówiłam sie z moja mama, my na zakupy a łos w malarza sie bedzie bawił hehe tak lubie :tak:

najbardziej mi się podobało to : "...my na zakupy a łos w malarza sie bedzie bawił hehe tak lubie :tak..." :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Nianiu czułam podświadomie,że Ty to przeżyjesz ze mną,
tak NAPRAWDĘ,bałam się,że mogę wzbudzić właśnie w Tobie,
przeżywanie własnej tragedi od nowa,boshe dziękuje Ci kochana,
za słowa pociechy
i przepraszam jeśli jest Ci przykro.
a Maksiu śliczny chłopiec(ale on ma uwodzicielskie spojrzenie........)
rączka wygląda bardzo ładnie,jak na takie poparzenie,
dzieciaczki w takim wielu naprawdę świetnie się regenerują
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: w rączkę Maksia

Jest dobrze. Cieszę się, ze u Was coraz lepiej.:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

MOja Daria też nie chce iśc spac, śpiaca jest od 10-tej, a juz prawie 13-ta, a ojna nadal nie śpi
jestem nieprzytomna, mam doła/.. :-( :-(

reklama
oszaleje zaraz
pochwaliłam ze juz jest lepiej i nos Milenie sie zatkał tak ze nie moze oddychac i nie moze przez to mi zasnąć

od 12 chodzi strasznie marudna i ryczaca a ja zaraz z nerwow wypale na jakąs planete :wściekła/y: :wściekła/y:

jestem juz wymeczona tym jej zachowaniem :-(

Do góry