reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
My to sama w zeszłym roku, nie pamiętam zeby jakas osa wleciala do domu, a teraz non stop.
i te male skurczybyki muchy tez lataja, nie wiem skad one sie wylęgują, ale tylko coś zostawię do jedzenia na wierzchu to zaraz ich pelno.

u nas bardzo dużo jest tych zwykłych wielkich much i latają jakby pocpały :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Hanti ja równiez przesylam wam buziaki i nie masz sie co winic bo jestesmy tylko ludzmi i nie wszystko jesteśmy w stanie zrobic czy przyuważyc taka nasza natura. Teraz co tylko możesz to dac jej wiecej buziakow od siebie i internetowych cioc.

Ja też juz zmykam pa dziewuchy.

kochane moje Nianiu,Ewelinko,Kredziu,Dasario,Lilka,Alka:-) :-) :-)
Dzięki kochane za troskę..........elviski dla Was:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

po lekarzu,pojechałam do babci,by odreagować,
jak przyjechaliśmy,kładłam małą spać,
a że łosiek dosiadł się do kompa to dopiero po jego
wyjściu sie dorwałam

mogłam od razu napisać,co i jak byście się nie martwiły
przepraszam,tak mi głupio:baffled: :tak: :eek:

Hanti a jak to zniosła mała czy bardzo płakała i jak z opatrunkiem nie ściąga go i daje go sobie zmienić?
A rany się szybko zagoją, wiem to po mojej Nati jak upadła bo ją gonił kolega to miała rozwaloną buzię i mocno obdarty nos i balam sie blizny ale została tylko mała kreseczka
Buziaczki dla Otki:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Jeny Hanti doczytałam drugiego jeszzcze posta twojego bo mi umknal i współczuję takich wrażeń, to musiałobyc straszne przezycie dla was.
:no:

Do góry