reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny taki mamy ten wozio
710245_gross
Jechalismy po inny i inny kupilismy ;D

Miał byc taki
723517_gross
ale okazalo sie ,ze dla noworodka to niebardzo poniewaz nie mozna go rozkladac do pozycji lezacej :p.Wiec wzielismy taki co mozna :laugh:,do niego mamy oczywiscie spiworek i w opcji fotelik samochodowy ;).

reklama
Witam wszytskie majowo ;)
Pogoda przez te trzy dni była bombowa. A teraz całą noc leje i leje, a ja mam do załatwienia parę spraw w mieście. Szkoda bo nosa się nie chce wystawiać.

dzień dobry o poranku :-) widzę że temat wózkowo pościelowy już zagościł na dobre :-) ihihihih siostra zaproponowała mi kupno nowego wózka... iprzemyślę sprawe... choć powiem szczerze że nie bardzo mi sie podoba ten pomysł no cóż... pożyjemy zobaczymy - ale generalnie rzeczy dla dzidzi chce kupić sama...
A co u Was po majowym weekendzie?

Dziewczyny mam ważne pytanie!!!
Już kiedys o tym było,ale teraz raz że czas goni, a dwa że każdy mi mówi inne wersje...
Ale do rzeczy.... Jak to jest ze zwolnieniami od lekarza ginekologa???

Ponoć na dwa tygodnie przed terminem lepiej żeby wystawił je np.internista, bo jeśli zrobi to gin to liczy się już z urlopu macierzyńskiego?A szkoda przecież tracić czas na siedzienie z brzuchem.

Z kolei druga wersja (pytałam o to swojego gina) jest taka że owszem takie rzeczy się zdarzają, ale tylko wtedy jak gin wystawia jedno zwolnienie i to akurat na dwa tygodnie przed terminem. Natomiast jeśli wystawia już któreś tam zwolnienie z rzędu nie ma tego problemu.
Poradźcie jak to jest????

Cześć Dziewczyny.

Brunetko ja też się nad tym zastanawiam i nie wiem dokładnie jak to jest. Szkodaby było tych dwóch tygodni.

Otóz to Frido. Szkoda. Tak jak pisałam mój gin mówi żebym się nie martwiła, bo jak jest to któreś zwolnienie z kolei to nic nie będzie się liczyć z urlopu macierzyńskiego.

Ale czy ja wiem.... A może ( jesli możesz) zapytaj swojego gina jak to jest.
Dziewczyny poradźcie!!!

Witam wszystkie dziewczynki po majowym weekendzie
pogoda była przepiękna ale ja niestety walczyłam z jakimś wstrętnym wirusem
ale już jest lepiej szkoda tylko że pogoda się popsuła

W niedzielę jestem zaproszona na chrzest i mam poważny problem w czym iść bo ja głównie teraz w ciąży chodzę na sportowo no i pewnie będę musiała coś kupić.

reklama
Witam mamuśki po weekendzie. Ale fajnie było. Sylwia miałaś rację: 4 dni z mężusiem 24 godziny na dobę - nie odstępowałam go ani an krok :D Pogoda super - byliśmy nad wodą, potem zrobiliśmy grilla, potem mielismy gości i nawet nie miałam czasu tu zajrzeć. Ale 3 dni na pełnych obrotach dały mi tak w kość, że wczoraj byłam prawie nieżywa.
Sylwia i Anitka energią tryskają, a ja mam chyba coraz mniej tej energii :)
No i też stwierdzam, że upały, które normalnie bardzo lubię, w ciąży do rzeczy przyjemnych nie należą.
Aga - fajny wózio, nasz też już jest prawie kupiony :)
Mania - superowe suwaczki :)

Do góry