reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc Baby :-)

dziadkowie na spacer wybyli a ja zamiast do sprzatania to do Was ucieklam :tak:

Kredziu dzieki za cmoka dla Gaby :elvis: oczko wyglada juz troszke lepiej ale na wszelki wypadek mamy wizyte u okulisty

i Iwon dzieki za zauwazenie mojej osoby ;-) :elvis:

reklama
Edziu my tez mamy nosidelko i od siebie tylko Ci powiem ze przy zakupie dobrze jest zwrucic uwage na to do jakiej wagi mozna je uzywac i czy to siedzenie i szelki sa mocne i czy maluch sam sobie ich nie odepnie....u nas zapina sie w kroku i jest osloniete taka klapka ze gaba go nie dosiegnie
aaaaa....i fajnie jak mozena dokupic daszek taki na deszcz czy slonce

to tyle

Klaudus!!! czy cos juz wiadomo co z TYmciem?? jejku oby wszstko bylo dobrze !!!!!

aha Iwon gdzies doczytalam ze sie na dniach przeprowadzasz :-) w takim razie jak sie spotkamy to opijemy te zmiany mieszkaniowe ;-)

a ja Wam tylko powiem tak na ucho..:-p bo oficjalnie to jeszcze nic nie powinnam wiedziec :-p :-p :cool2: :-p ...
wiecie....my mamy maltkie mieszkanko w PL takie tyci tyci no i troszke sie glowilismy co dalej....na razie nie stac nas na wieksze dlatego miedzyinnymi pomysl z ta szkocja ale ale moja babcia..................:tak:
ma czesc kamienicy tzn maly udzial w spadku po pra pra dziadku i wiecej z tym problemu i pozytku ale... wszystkie mieszkania byly jak do tej pory pozajmowane a miesiac temu jedno sie zwolnilo i ......tra laaaa

ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... bo ja jeszcze nic nie wiem ;-) :tak: ;-) :-) :-) :-)

dobra znowu gadam samo do siebie :-p

zmykam sprzatac

cmoki w boki:elvis: :elvis: :elvis:

ps.... HAnti duzoooooooooooooo zdrowka duzo!!!!!

Weronisi duzooooooo zdrowka tez duzo duzooooo!!!

Elfikowi sily!!!

Dari buziaki!! zuch dziewczynka!!!!!

witam Was Mamusie:-)
pamiętacie nas jeszcze? ciekawe co u was...:confused2:
czy dostępne jest gdzieś streszczenie?????:no::-)
czy jesteście zdrowe? a wasze maluszki?
jak udalo się spotkanie?????????????????

Dziewczyny, która z Was kupowała nosidło dla dzieciaczka ?? chyba Klaudia?
Klaudio, czy mogę Cię prosić o jakieś wskazówki na co należy zwrócić uwagę i jaką kwotę trzeba mieć przygotowaną na taki wydatek? Na allegro widziałam nosidła takie nawet za 600 zł, ale to chyba pewna przesada :no:.

Potrzebuję wygodnego i bezpiecznego nosidełka dla Julki bo....
w listopadzie Zakopane :szok: :-D :-D

Edzia, my właśnie kupiliśmy nosidło za 600 zł :zawstydzona/y: I to z allegro, bo normalnie kosztowało 1000 zł. Z tym, że to jest nosidło typowo turystyczne. My dużo chodzimy po górach, więc stwierdziliśmy, że raz kozie śmierć :) No i mamy nadzieję, że nosidło się przyda też dla nastęnych dzieci ;-)

Tu masz stronkę z opisem tego naszego nosidła. aak.pl - wrzuc dzieciaka do plecaka - Deuter Kid Comfort III
Ja z ręką na sercu mogę polecić to nosidło, bo u nas sprawdziło się w 100 %. Maciuś siedział w nim czasem cały dzień na trasie, spał w nim, jadł i nie marudził, więc chyba mu było wygodnie. Jego wielkim plusem jest to co Mania pisała, czyli daszek chroniący przed słońcem lub deszczem. Kolejny jego plus to to, że pod siedzeniem dziecka jest plecaczek, w którym mieści się sporo.

My mamy ten najnowszy model Kid Comfort III, ale możecie sobie kupić jakiś starszy typ np. I lub II. One są tańsze, nie mają paru udogodnień, ale jeśli nie będziecie korzystać z niego często, to może wystarczy.

W sumie to szkoda, że nie mieszkacie bliżej, bo byśmy wam pożyczyli :-)

reklama
Do góry