reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny a zobaczcie to...dla malej ksiezniczki
725994-00-LD_gross_2.jpg

726249-00-LD_gross_1.jpg

reklama
Aga super te foteliki i w takich fajniutkich kolorach
ja siedzę sobie w domu z córeczką i pewnie tak będzie u mnie wyglądać sobota, a szkoda bo pogoda jest super

Jeżeli chodzi o zakupy dla dzidzi to ja wszystko mam po pierwszym dziecku
kupię tylko trochę ciuszków ale to gdzieś w czerwcu

Ja tez mam po pierwszym dziecku,ale troszke ciuszkow kupie no i chyba ten wozek,pozniej posciele dla obu szkrabow,moze jakas sofe dla Dorianka itp...

Witajcie Kochane !!!
Melduje sie mialam straszznie zajety tydzien !! Przeprowadzamy sie za 2 miesiace i trzeba wszystko przygotowac a ja caly czas nie wiem jaka chce kuchnie, wogole nic jeszcze nie wybrane !!
Maniulciu dziekuje za pamiec i za to wytlumaczenie o czapeczkach , juz zamowilam jeden zestaw nowonarodzeniowy z taka czaperczka !!
U mnie dzisiaj lato na calego 28 stopni !!!

Agus czy Dorian nie potrzebuje juz wozka? pytam bo caly czas nie wiem czy powinnam kupic ten podwojny czy wystarczy tylko dla Gabi

mam po Tymciu nosidelka wiec gdyby zapowiadala sie jakas dalsza wyprawa zawsze mala moze byc w nosidelku a TYmciu w wozku lub odwrotnie (na szczescie nosidelka mam w roznym rozmiarze )
ale bardzo podbaja mi sie takieeee
B00005BPK5.01.LZZZZZZZ.jpg
B00009VE6W.01.LZZZZZZZ.jpg

ale to tylko dla maluszka malutkiegoooo :)

kurcze z tym wozkiem to na prawde jest dylemat  :-[
TYmcio potrzebuje go jeszcze bo jego malutkie nozki nie dadza rady dreptac za duzo ale kto wie jak to bedzie za pare miesiecy.... a Gabi bedzie potrzebowac na dluzej limuzyny...i klops co zrobic kupic podwojny.... czy normalny  :-[  :-[ ? ? ?
taki wozek juz ogladalismy i jest ok ale...no wlasnie ale....?  ???
B00013HDJM.01.LZZZZZZZ.jpg

Aga co zroooooooobic?????!!!!

ahaaaa no i z tym wozkiem mozna biegac (lub jechac na rolkach i pchac) a to jest dla mnie wazne bo baaardzo chialabym z maluchami sie duzo ruszac no i na pewno tez kupimy wozek do rowerow ale to za jakis czas moze na wiosne...
cos tego typu
B000065DLD.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

Maniu ale super te nosidelka i ta dzidzia spiaca tez fajowa. Ja tez bym chciala takie nosidelko ale tak na za rok, na cale lato. Czy takie nosidelka istnieja na rocznego boba?

reklama
Do góry