reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

odebralam wyniki - kiepsko. Watroba chyba jednak nie daje rady. Juz sie umowilam z moim lekarzem na wizyte w szpitalu na jego dyzurze - jutro rano.
najgorsze ze okolo 11 mam wyjazd na weekend, moze sie nie udac - zalezy jaki wyrok bedzie od lekarza... Pozyjemy zobaczymy - trzymajcie kciuki by skonczylo sie tylko na lekarstwach. kurde chyba powinnam sie bardziej stresowac jakie to moze miec skutki dla dzidzi a nie czy pojade czy nie. jeszcze w pelni nie jestem matka, a juz wyrodna:(

reklama
hallo! czy wszystkich juz wywialo?
Asiolka rozumiem!
Nianie tez!!

a gdzie reszta? spicie?!

hm...pewnie taaaak... :) dobrej nocy w takim razie!!!!

Ja nie spie jeszcze ;D
Wlasnie od rodzicow wracam, kolacje wiosenna zjadlam i teraz sobie szperam w wirtualnym swiecie ;D

witam wszystkie :)
wstałam na siusiu i przekąsić jabłuszko i wdepłam tu do was zerknąć co tu się wczoraj działo, czytam czytam i jak przeczytam to śmigam dalej do wyrka, a później na jakieś zakupy, bo mój facecik na niemcy dziś wyrusza, a dziś znów cały dzień go nie będę widziała :((
miłego dzionka
myślę ze do później :-*

My sie w poniedzialek na dzidziusiowe zakupy wybieramy do Drezna.Jest tam super centrum i wielki sklep dla dzieci "Toysrus". To benda raczej takie hurtowe zakupki ::) ::),a pozniej zabieramy sie za przemeblwanie i maly remoncik.

reklama
A wozeczek jesli jeszcze bedzie to taki kupimy
723517_gross

Do góry