reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

odebralam wyniki - kiepsko. Watroba chyba jednak nie daje rady. Juz sie umowilam z moim lekarzem na wizyte w szpitalu na jego dyzurze - jutro rano.
najgorsze ze okolo 11 mam wyjazd na weekend, moze sie nie udac - zalezy jaki wyrok bedzie od lekarza... Pozyjemy zobaczymy - trzymajcie kciuki by skonczylo sie tylko na lekarstwach. kurde chyba powinnam sie bardziej stresowac jakie to moze miec skutki dla dzidzi a nie czy pojade czy nie. jeszcze w pelni nie jestem matka, a juz wyrodna:(

reklama
hallo! czy wszystkich juz wywialo?
Asiolka rozumiem!
Nianie tez!!

a gdzie reszta? spicie?!

hm...pewnie taaaak... :) dobrej nocy w takim razie!!!!

Ja nie spie jeszcze ;D
Wlasnie od rodzicow wracam, kolacje wiosenna zjadlam i teraz sobie szperam w wirtualnym swiecie ;D

witam wszystkie :)
wstałam na siusiu i przekąsić jabłuszko i wdepłam tu do was zerknąć co tu się wczoraj działo, czytam czytam i jak przeczytam to śmigam dalej do wyrka, a później na jakieś zakupy, bo mój facecik na niemcy dziś wyrusza, a dziś znów cały dzień go nie będę widziała :((
miłego dzionka
myślę ze do później :-*

My sie w poniedzialek na dzidziusiowe zakupy wybieramy do Drezna.Jest tam super centrum i wielki sklep dla dzieci "Toysrus". To benda raczej takie hurtowe zakupki ::) ::),a pozniej zabieramy sie za przemeblwanie i maly remoncik.

reklama
A wozeczek jesli jeszcze bedzie to taki kupimy
723517_gross

Do góry