reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
żeberka i śłedzionka Edytko
ja tez chętnie bym juz do wyrka poszła ale czekam az mi Grzesiu jakas aspiryne przywiezie z apteki bo ledwo sie trzymam i musze sie naszpikowac jakimis medykamentami

mame to juz szlak jasny trafia..........

mowie wam, Kuba jest niemozliwy..........lazi wszedzie, wsina sie, dzisiaj znalazl gdzies wklad do swiecznikow, taki podgrzewacz i zaczal go jesc......
wlazi na komode, na parapet....musielismy zrobic przemeblowanie, bo wkoncu cos by zmalowal.......

mame to juz szlak jasny trafia..........

mowie wam, Kuba jest niemozliwy..........lazi wszedzie, wsina sie, dzisiaj znalazl gdzies wklad do swiecznikow, taki podgrzewacz i zaczal go jesc......
wlazi na komode, na parapet....musielismy zrobic przemeblowanie, bo wkoncu cos by zmalowal.......

ja mam to samo, krzysiek juz pare razy wlazł na stół na szczęście ktoś był w pobliżu albo tata albo ja albo niania, nie można go zostawić samego w pomieszczeniu nawet na chwilke, mamy wszystkie krzesła pod stół powsuwane żeby nie wchodził, a on i tak znajdzie jakies miejsce do wspinania :no:

reklama
moje dziecko jeszcze sie nie wspina na meble natomiast na wysokosci okolo 75 cm nad ziemia tez mozna wiele zbroić :tak:

ok babule ja mykam do mojego dziecka
nawet dzisiaj chociaz chora sama slicznie w łozeczku zasypiała :tak:
kredziu szkoda,że Ci sie nie udalo Tymika nauczyc, moze jeszcze kiedys popróbujesz? warto :tak:

Do góry