reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
dobranoc elfikczku
ja tez sie kłade, moje dziecko nadal szaleje, jedyna rzecz jaka moze go polozyc spoac to uspienie całego domu hehehe
takze klade sie i ja............
do jutra rana kochane................z kawusia oczywiscie !!!!!
ja tez sie kłade, moje dziecko nadal szaleje, jedyna rzecz jaka moze go polozyc spoac to uspienie całego domu hehehe
takze klade sie i ja............
do jutra rana kochane................z kawusia oczywiscie !!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
bededo jutra rana kochane................z kawusia oczywiscie !!!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
tak elficzku chce jeszcze sprobowac moze za kilka dni ale wiem ze wtedy pokazze sie szybciej bo dzis bylo przegiecie to byl dla niego szok godzinke fakt siedzial ladnie w lozeczku wolal krzyczal na mnie (choc mnie nie widzial) a pozniej plakal bardzo jak poszlam do niego no i co jeszcze jak sie obudzil plakal troszke i byl taki maly niedobitek a przewaznie siedzi ladnie lub stoi wola mnie albo sie bawi bobem lub innymi pierdolami a jak przyjde to najczesciej slysze dzien ;-)
zeby podciagnac rolety
zeby podciagnac rolety
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kolorowych dziewczyny
ja jutro raczej bede kolo poludnia
ale teraz jeszcze chwilunie posiedze
ja jutro raczej bede kolo poludnia
ale teraz jeszcze chwilunie posiedze
kolorowa_kredka
Fan(ka)
dobranoc katka
a wiecie polecam filmidlo honey dobry bynajmniej mi sie podobal mlodemu nawet tez
ja lubiew filmiki gdzie jest duzo tanca (nie tylko takie) no a to jest wlasnie o dziewczynie ze slamsow ktora.............a zreszta co ja wam tu bede sie pocic ;-)............... Honey - Onet.pl Film
a wiecie polecam filmidlo honey dobry bynajmniej mi sie podobal mlodemu nawet tez
ja lubiew filmiki gdzie jest duzo tanca (nie tylko takie) no a to jest wlasnie o dziewczynie ze slamsow ktora.............a zreszta co ja wam tu bede sie pocic ;-)............... Honey - Onet.pl Film
kolorowa_kredka
Fan(ka)
o jest pierwszy raz udalo mi sie wlepic linka a raczej sie wlepil bo tak samo robilam jak zwykle
kolorowa_kredka
Fan(ka)
o jest pierwszy raz udalo mi sie wlepic linka a raczej sie wlepil bo tak samo robilam jak zwykle
ahaaaa mamy egzorcyzmy emilki hihi ale to juz nie dzis dzis dokonczymy sposob na tesciowa :-)
ahaaaa mamy egzorcyzmy emilki hihi ale to juz nie dzis dzis dokonczymy sposob na tesciowa :-)
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
dziewczyny jakie witaminy dajecie szkrabikom ??????????'
bo tu lekarka powiedziala ze tymi jest dobrze zbudowany i ze wszystko z nim ok i nie trzeba mu witamin....................ja jednak bym mu jakies dawala np teraz kicha a to dopiero poczatek brzydkiej pogody (niby jesien ma byc ladna)
no a wiecie ja mysle ze dziecko moze tez ladnie wygladac a nawet byc utuczone na jakims malowartosciowym zarelku wiec witamin ma malo no i ja bym cos tymikowi dawala
myslalam o sanoastolu ale tam pisze ze wzmaga apetyt .............a tego tymikowi nie trzeba
Multi-Sanostol syrop dla dzieci 600g - Apteka internetowa
bo tu lekarka powiedziala ze tymi jest dobrze zbudowany i ze wszystko z nim ok i nie trzeba mu witamin....................ja jednak bym mu jakies dawala np teraz kicha a to dopiero poczatek brzydkiej pogody (niby jesien ma byc ladna)
no a wiecie ja mysle ze dziecko moze tez ladnie wygladac a nawet byc utuczone na jakims malowartosciowym zarelku wiec witamin ma malo no i ja bym cos tymikowi dawala
myslalam o sanoastolu ale tam pisze ze wzmaga apetyt .............a tego tymikowi nie trzeba
Multi-Sanostol syrop dla dzieci 600g - Apteka internetowa