reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny pisalyscie kiedys o tym,ze czesto macie skorcze w lydkach albo bole plecow.Ja chyba znalazlam cos na te dolegliwosci.A mianowicie kupilam ostatnio wkladki do butow terapeutyczne(takie jak  byly kiedys klapki fakirki).I stwierdzam,ze na prawde pomagaja,przynajmniej mi :laugh:.Znalazlam je na allegro.Naprawde rzecz warta polecenia kosztowaly chyba 4,99.
47672287

reklama
Elfiko Na obiad proponuje obiadek wiosenny: młode ziemniaki z koperkiem, jajeczko sadzone, mizeria :) Zdrowo i nietuczaco :-)

Asioł przeprowadzony - jestes niemozliwa. Lubie te twoje reportaże. Gratulacje, uwielbiam zmiany tego typu. My dzis jedziemy po farby i kupic meble :-) O jutra rana malowanie. Bede robic zdjecia i zdawac Wam relacje.

A zeby nie było , że ja nie biore żadnych leków to powiem, że biore : Sorbifer i Rexorubia. Ten pierwszy uzupełnia braki żelaza, a ten drugi (take granulki) pomaga to wchłaniać.

Niania a jakie mebelki kupujecie - ja też chyba męża wyciagne na zakupy bo takie u wszystkich zmiany że az mi sie zakreciło:))
A leki na tym etapie ciąży to chyba normalka - ja biorę Hemofer na braki zelaza i tak całe opakowanie, potem znowu badania i jak nie pomoze to do instytutu hematologii. Wiec wsuwam wszystki mozliwe rzeczy z żelazem ( no oprócz sztućców) żeby tam nie iśc bo to okropne miejsce podobno.
Nianiu podobno witamica C pomaga wchłanaić sie zelazu wiec popijaj te tabletki soczkiem jakims z wit C:)
Elfiko ja na obiad - żeberka na miodzie i tbasco.

Sukces.Przespałam całą noc,ale i tak czuję się strasznie ciężko. Choć od ok.dwóch tygodni waga też stoi w miejscu.
Czy wam też się tak cięzko oddycha???? Czasami nie wiem jak siedzieć.

A na obiad robię zapiekankę.

hej dziewczyny :) wdepłam na chwilkę zerknąć co tu nowego, bo siedziałam dziś trochę z siostrzeńcami (benjamin we wtorek 2 latka i 5 miesięcy a tytus wczoraj skończył 4 tygodnie) teraz idę brać się za obiadek, a dziś ja gotuję i serwuję rosołek i kurka z ziemniaczkami a do tego mizeria (tylko trochębrzydzi mnie ta kura czy to kurczak )
co do sapania i oddychania, to u mnie teżz tym trochę problemu, ja nawet się męczę jak z boku na bok się przekręcam :) a jużnie mówię o łażeniu po schodach hehe.
zazdroszczę wam tych dni spędzonych z mężami, mój całymi dniami poza domem a i teraz chyba w sobotę jedzie na jakieś4 lub 5 dni do niemiec :( i będziemy z maleństwem tęsknić
ok ja lecę zrobić obiadek (choć pewno nie zjem, bo mnie jeszcze troszkę boli żołądek) zerknę do was późnie :) pozdrowionka

No to widzę, że dzisiejsza nocka była nie tylko dla mnie sprzyjająca :) Ja juz odliczam minutki do przyjazdu mojego mężulka kochanego :D :D :D :D

reklama
;D juz juz ;D
ja dzieisejszej nocy zle spalam.....wiercilam sie i wiercilam i nogi mi przeszkadzaly gdybym mogla to bym je odkrecila :p

ASiolku ale bomba!!!! gratulacje!!! co na swoim to na swoim!!!! a Tata sie nie przejmuj i kropa!!!

ja dopiero sniadanko wsunelam a na obiad pewnie ryz zapiekany z jablkami i cynamonem ;D bedzie

Do góry