reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

czesc baby

Klaudia ja także trzymam kciuki za synka Twojej koleżanki a koleżance zycze dużo siły i żeby sie nie poddawała a napewno wszystko sie ułozy .

Iwonko toaścik juz był za Was wiec i Wasze sprawy sie szybciutko wyklaruja zobaczysz :tak:

a ja zmarznięta od rana strasznie, za oknem 5 stopni!!!! :szok: zima idzie normalnie brrrrr :wściekła/y:

reklama
kurcze co do butków to ja tez mam problem taki jak Edytka
Weronika ma maławe takie półbuciku i przydałoby sie nowe i zimowe tez a to juz podwójny koszt niestety :no:
ale chyba nie mam wyjscia i trzeba bedzie kupic bo te półbuciki, które mamy sa takie nuziutkie do kostki i chyba małej w nich zimno troche jest a gruba skarpeta juz nie wejdzie :no:

elfiku a odezwala sie siostra ??
taaa dzieki Kredziu za pamięc o siostrze :elvis:
u niej wszystko ok, odezwala sie w sobote byli ze szwagrem na usg i dzidzia rosnie prawidłowo i ... siedzi na pupie! obróciło sie bo do tej pory było prawidłowe ułożenie. Siostra sie martwi,ze bedzie tak jak u mnie i zakończy sie cc a chciałaby naturalnie urodzic.
Ale jest jeszcze czas i mimo ,że dzidzia duża to ma jeszcze troche miejsca na obrót wiec jest nadzieja
a dzidzius waży cos około 900gram i ma 33 cm :tak:

kurcze co do butków to ja tez mam problem taki jak Edytka
Weronika ma maławe takie półbuciku i przydałoby sie nowe i zimowe tez a to juz podwójny koszt niestety :no:
ale chyba nie mam wyjscia i trzeba bedzie kupic bo te półbuciki, które mamy sa takie nuziutkie do kostki i chyba małej w nich zimno troche jest a gruba skarpeta juz nie wejdzie :no:

ja kupuje od razu zimowe trzewiczki mamy ale też cienkie i wydaje mi sie że juz w nich zimno w tym miesiącu kupuje ocieplane

Kate super fotka w awatarku :tak: nowa fryzura widze, fiu fiu ładnie wygladasz! Może troszke wieksze nam wstawisz zdjecie bysmy mogły dokładnie poogladac co? :tak: :-)

ja już po @
miałam w zeszłym tygodniu ale tym razem taka lightową
co drugi miesiac mam taka trzydniówke superowa , skąpą bez bóli
za to ta kóra bedzie następna to taka podwójna zdaje sie :wściekła/y: boli mnie wszystko i leje sie przeszło tydzien ehhh

witam:happy:

klaudus trzymam kciukiza kolezanke i jej rodzinke:elvis::elvis::elvis:........................na pewno wszystko sie ulozy !! tymul szybko wyzdrowieje ania dojdzie do siebie i bedzie dobrze !
no i zastanawiam sie jak tam test ..................zycze aby wyszedl taki jaki chcesz :tak:

elfiku to swietnie ze sie odezwala i wszystko ok ...........spory juz maluszek :happy: ................a jak twoje nastroje ?

iwonko nasz tymi tez ma butki 23 i juz sa takie na styk wiec kolejne musimy kupic 24 chyba..............choc nie wiem jak z ta tutejsza rozmiarowka ..........................sle grom pozytywnej energi na przeprowadzke :elvis:

ok zmykam bo tymi spiacy a ja oprzed chwila z wyra sie zwleklam (wyrodna matka ze mnie ;-):eek::baffled:)

ahaaaa z moja ania juz jest lepiej !! :-):-):-):-)

a mi dzisiaj mija 35 dni od ostatniej @ :eek: :eek: a @ biezącej ani widu ani słychu

w dodatku sniło mi sie ze zrobilam test i wyszedł pozytywny :cool2:

dodam ze sniło mi sie ze jedna z was jest w ciazy :cool2: :cool2: :cool2:

reklama
Do góry