reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

aniu zobacztłam Twoj suwaczek............ehhhh
melancholijnie sie poczułam, ciesze sie bardzo z Twojej fasolinki..........buziaczki elviski :elvis::elvis::elvis:

klaudia..........qrcze nie wiem co napisac, to ze lekarze to bałwany patentowane to nie musze nikomu mowic, chociaz oczywiscie nie wszyscy.......najwidoczniej twoja kolezanka na takich trafila, chociaz jestem dobrej mysli i mam nadzieje, ze pomoga temu dziecku.........\
tak sobie kojaze objawy i z niczym mi sie to nie wiaze...........

reklama
dzien dobry - wasza ciezarowka sie melduje:-) .

Weekend niestety zlecial szybko, odpoczywalam sobie - w domku mam mega syf, ale przez mega zmeczenie nie jestem w stanie za wiele robic.
Mdlosci na razie brak (ale nie chce zapeszac - wiec cicho sza;-) ).

Klaudio historia straszna... Oby sie wszystko dobrze skonczylo (no i czekam na newsy @:-) )

aniu ciezarowka jezdzisz :szok:;-)..........a myslalam ze ten wesoly samochodzik to osobowka :happy::cool2:

no i kochana odpoczywaj sobie przeciez teraz musisz za dwoch !!! :-)

Kredzia, ale śliczną Tymikową historię w galerii wkleiłaś :tak: A Tymik około listopada 2005 taki już najbardziej "do siebie podobny" ;-)

No i Weroniczka nasza kochana prezentuje się ślicznie w różowym. Jak nie widzę jej zdjęć kilkanaście dni, to zaraz mi się strasznie "dorosła" wydaje, hi hi ;-)

No dobra powiem wam :-)
Czerwcóweczką nie będę :baffled:

W sumie, to w świetle ostatnich wydarzeń szpitalnych - to nawet się cieszę. Jakoś tak mnie to wszystko ostatnio zdołowało, że chyba bym się teraz nie cieszyła.

Na zwierzaki....

reklama
Do góry