reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja tez sie pisze na jutrzejsza kawusie :)
jesli mozna oczywiscie............

chodzi co za mna............chodzi mi o apetyt, zrobilam sobie kisielek.....moze mi przejdzie!!!!????

co do numeru ubran: Kuba nosi 74, 80.........a but 20 :)
nooo Kubus i Weronisia graja w tej samej druzynie :-) :tak: ten sam wzrost, ta sama waga, ten sam rozmiar bucika :tak:

a kawusia jjutro? OBOWIAZKOWO!!!!

reklama
Weronisia jest tej samej postury co Kuba...............widziałam obydwoje.......:happy::happy:

mowisz ze drineczkujesz????
ja musze sobie zrobic przerwe...........po piatku mam dosc!!!!!

jestem wypompowana emocjonalnie............ehhhh
trudne jest zycie młodej stazystki..........

Weronisia jest tej samej postury co Kuba...............widziałam obydwoje.......:happy::happy:

mowisz ze drineczkujesz????
ja musze sobie zrobic przerwe...........po piatku mam dosc!!!!!

jestem wypompowana emocjonalnie............ehhhh
trudne jest zycie młodej stazystki..........

nom mam martini z cytrynka i woda , taki light ale troszke uspokaja :tak:

babulki ja znikam
poczytam jeszcze troche i do wyra
cos spac nie umiem ostatnio w nocy, leze i sie wkurzam i przez to jestem niewyspana
moze dzisiaj bedzie lepiej?
dobranoc kochane i dwunastniczka :-)

Witam

Czyżby nie tylko mnie jesienna deprecha dopadła ale jutro musi być lepiej

A co do ubranek to Nati już dawno nosi 86 i czasami są juz za małe ale co firma to i tak ma swoją rozmiarówke, Buty to nosi 22 albo 23 też zależy od firmy
Ale ona wygląda na więcej niż 14 miesięcy wszyscy tak o niej mówią i nie jest drobinką bo waży coś ponad 12 kg więc mam co nosic a noszenie i opowiadanie o wszystkim to ostatnio jej ulubione zajecie

witam
ja tez na troszke zaglądam
cześć Ysia
krzys nosi też ubranka na 86 ale waży mniej niż Natalka bo 11 kg jest szczupły ale wysoki, buty teraz ma nr 22 ale na zimę chyba 23 trzeba będzie kupić, niektóre rzeczy które na metkach miały rozmiar 12-18 miesięcy są juz małe :eek:

reklama
kurcze martwie sie elficzkiem........................domyslilam sie ze z joasia o czyms gawedzilyscie a raczej o kims i ten ktos to przeczytal a nie powiniem................no ale nie wiem tylko moje domysly....................

elficzku :elvis::elvis::elvis::elvis:

joasia tez nam miala skrobnac co tam sie dzialo no ale jesli nie chce no to coz trudno

tymi jaki rozmiar nosi nie wiem ale kupowalismy mu body i rozmiar na 18 miesiecy nie dopina mu sie w kroku czyli nosi jako koszulki ! a rozmiar 36 miesiecy jest lekko za luzny ale to bedzie mial troszke
wazy mu sie 13.400 bynajmniej tyle mial jakies 2 tyg temu no a jak go pani doktor zmierzyla to mial 83 cm
bucika bedzie mial chyba 24 teraz nosi 23 i juz powoli wyrasta !

Do góry