reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

asiula :elvis:

a ja samiuska jak fajnie
stacha i gery spia
tymi wstal zjadl posiedzielismy z chlopakami chwile przed domkiem
a teraz mlody zabral tymika do sklepu polazic i popatrzec co jest (czy sa szlafroczki male na tyma)
a ja mam kawke i lece poukladac w szafce z ciuchami bo juz nie widomo co gdzie mamy......................tym ma porzadeczek :-)

reklama
hejka jestem
z łoskiem sie popstrykałam bo zas mnie wyrolował z grzybami :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
ja na te grzyby w tym roku mam pecha ze hej!!!

Asiu :elvis: :elvis:

a ja sie chyba poloze spac
starsznie sie rozłozyłam
nie czuje zapachów,i nos mam zatkany do tego głowa boli lekko,ale taka ciezka :baffled:

uffrf wkoncu usiadłam........

z kaweczka........hehhe

dzieki babeczki za elvisiki........przydadza sie, jakas deprecha sie mnie trzyma ostatnio, trzeba ja przegnac w cholere chyba........

a wszystkie pewnie niedzieluja sie ................
a ja rozkoszuje sie samontoscia.............cuuuuuuudownie!!!!!!!!!!!!!

kupiłam dziś Julce 2 pajace do spania w rozmiarze 86, myślę sobie, są za duże, ale przynajmniej będzie się jej wygodnie spało no i szybko mi z nich nie wyrośnie, przymierzam jeden i co?? rozmiar IDEALNY!
kiedy to dziecko tak mi urosło ???????

no nic, zmykam :-)

ojej matka co Ty zrobiłaś dziecku swemu, że patrzy na nas z taką żałością ????:szok: :szok: :szok:

boszzzzzzzzz, Weroniczko kochana, elviski dla Ciebie :elvis: :elvis: :elvis:
hehe to jest zdjecie z maja tego roku, zrobila je moja kuzynka i twierdzi ze weronika ma na nim tragizm w oczach ehhhh a ja mam dzisiaj taki nastroj i to zdjecie jest odzwierciedleniem

hehe to jest zdjecie z maja tego roku, zrobila je moja kuzynka i twierdzi ze weronika ma na nim tragizm w oczach ehhhh a ja mam dzisiaj taki nastroj i to zdjecie jest odzwierciedleniem

nie chciałam tego tak nazywać, ale Ona na tej fotce naprawdę wygląda jak z jakiegoś programu o adopcjach! :no: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
Co się stało elficzku ???

reklama
Do góry