reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

klaudynka to ladny kleptoman ci rosnie ;-)

co do ani to bardzo jej wspolczuje ! boziulku jak bym o nas czytala i o naszych przejsciach !
tez nie moglam tymula karmic plakalam razem z nim bo on przeciez chcial ale byl leniwy i pociagnal i wypluwal ale tyle dobrze ze pielegniarki b chcialy zeby jakd cycusia przychodzily do nas po nocach i pomagaly nawet strzykawka awlewaly mu w kaciki mleko i cyc moj zeby zalapal a ten gdzie leniuszek no mowie wam co ja sie oplakalam (bardzo chcialam karmic i gdyby mi na tym nie zalezalo to bym pierniczyla raz a pozniej drugi raz co okazalo sie ze ni moge jesc nic co ma moje ukochane mleko ale dalam rade dla niego wiele zniose :tak::tak:)

jeszcze te bakterie..........................i u nas zbyt wczesna zoltaczka...........a ja sie oczytalam ze moze to nawet doprowadzic do porazenia mozgowego i takie tam.........umieralam ze strachu i ceirpienia mojego synka jak mu sie 2 razy wklowali w glowke i zylki pekaly raz w raczek ehhhh przykre to ale cale szczescie ze jest ok !!

klaudus ucaluj pozdrow anie i zycz wytrwalosci .............ty na pewno juz wiesz co zrobic zeby ja na duchu podniesc :elvis:bo ty jestes kochana

no i ciekawe co z ta @ ale malpa tyle nas i ciebie w niepewnosci trzyma

reklama
co ja sama tu siedzie ?

bylismy z chlopakami na podworku pospacerowalismy pokarmilismy kozule nasze i byl luzik a no i liczenie tez zaliczone ;-)

teraz obkupujemy kompy :cool:

No to teraz wynika,że ja sama siedze. :szok::no:
W takim razie zmykam pod prysznic i może coś poczytam albo filmik obejrze.;-)
Jutro wybywamy poza granice miasta, do kumpeli.

hej hej brunetko :elvis:

ja wlasnei patrzalam na filmidla co by tu mozna bylo..........................i znalazlam zwiastun pily 3 juz pewnie naciagane ale obejrzala bym sobie bryyyyy

hehe do mlodego wlasnie mowilam ze bym sobie poogladala a ten taaaa ty bys sie po......ala ;-)

Też zobaczyłabym Piłe 3, wcześniejsze częscie nie ma co robią wrażenie:tak:

Ale zymkam już, babeczki weekendują więc dołącze do tego grona.;-)

buziaczki brunetko..............................a my jeszcze chwilunia i tez robimy myk myk

edzi cos nie bylo :confused:

i joasia po spacerku nie zawitala

elficzki nie widac

no ale nie dziwne jak sobota...........................

kurcze ciekawe co z hanti :-( a elficzku nie mozesz zadzwonic do siostry ??

reklama
jeny ania wlasnie jest (wiec nie pojde szybko) i pisze ze ma sie lepiej ale rece ma bardzo ciezkie niezgrabne nie moze pisac , noge ma zdretwiala w kolanie i jak niosla tace z kolacja dla dzieci to nagle jej wypadla z rak :-(

no i szwagier dzwonil do ginekologa czy to moze byc od tabletow to powiedzial zeby odstawic tabletki i do neurologa isc zeby wykluczyc sprawy neurologiczne a pozniej do niego i on podejmnie decyzje czy moze brac leki czy co

no i ze baaaaaaaaaaaaaaardzo zadko jest taki objaw po tabletkach
a ania ma sztywne rece i kregoslup ja boli az po posladki :-(

Do góry