reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no iwonka :elvis::elvis::elvis::elvis:pewnie juz u tesciow chyba

rety ostatniop myslalm o niej i tych ich kartonach i przypomnialo mi sie jak pakowalam nasze gratu kurcze caly pokoj na dole w kartonach i co na nie patrzalam to cieszylam sie ze do mlodego jedziemy i smucilam sie ze to juz wszystko ostatni raz ropbie np rano w niedziele poszlismy z tymim do dziadkow do sypialni i mysle boze moze juz ostatni raz jak tu mieszkamy tak calkiem jestesmy i tak bylo ze wszystkim ze moze to juz ostatni raz tu robie i takie tam ehhh

reklama
jeny ania wlasnie jest (wiec nie pojde szybko) i pisze ze ma sie lepiej ale rece ma bardzo ciezkie niezgrabne nie moze pisac , noge ma zdretwiala w kolanie i jak niosla tace z kolacja dla dzieci to nagle jej wypadla z rak :-(

no i szwagier dzwonil do ginekologa czy to moze byc od tabletow to powiedzial zeby odstawic tabletki i do neurologa isc zeby wykluczyc sprawy neurologiczne a pozniej do niego i on podejmnie decyzje czy moze brac leki czy co

no i ze baaaaaaaaaaaaaaardzo zadko jest taki objaw po tabletkach
a ania ma sztywne rece i kregoslup ja boli az po posladki :-(

Ja tylko na sekundę wpadłam, żeby napisać Kredzi, że te objawy u Ani mogą być po anty tabsach. Moja szwagierka brała kiedyś Logest i też miała po nim problemy z drętwieniem kończyn, z kręgosłupem i coś tam jeszcze było (ale nie pamiętam już)... A ja brałam w tym samym czasie to samo i mi nic nie było...
Czasami źle dobrane anty tabsy więcej szkody potrafią narobić niż pożytku.... Zdrówka dla Ani!!!:elvis: :elvis:

no to znikam kobiałki :-)

trzusteczka - szczałeczka :-D :-D ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

dzieki kochana edziu !!!!!! :elvis::elvis::elvis:
ja juz zdazylam sie poryczec

a o tych scierwach wiem ze sa do dupy !!! ania tez wiedziala ale bala sie 3 ciazy (choc kiedys mowila ze nie bedzie brala bo wczesniej brala i ja glowa bolala zle sie czula, chlopcy planowani i nic im sie nie zdarzylo przez ten czas ale...........juz limit wyczerpany maja;-))
mam nadzieje ze odstawila te dziadygi i ze wszystko bedzie ok ale do lekarza sie wybiera bo to juz nie przlewki !

no a mnie wlasnie strasznie swedzi gulka i blizna po wycinku z przedramienia.........wlasnei po tabletach co mi sie nabroilo!
mowie to mlodemu a ten o dziwo (nie jak zawsze mowil :trzeba bylo wiecej tabletonow wpierdzielac--bo to bylo kiedys tam wczesniej:) mowi to kiedys pojdziemy do lekarza to sie popytamy:happy:

fuck fuck jak mnie swedzi i podrapalam i jeszcze boli buuuu

my jeszcze tu..........pokapalismy sie wskoczylam w pidzamke i szlafroczek cieplusi cieple paputki (zwierzaczki) jedno i drugie prezent chyba sprzed 3 lat od mlodego urodzinkowy:cool2: mlody zamienil ie w dresiarza i siedzimy..............czekamy az pranko skonczy sie wirowac :eek:

edziu co tam u ali wszysko ok ? bo cos jej nie ma

my jeszcze tu..........pokapalismy sie wskoczylam w pidzamke i szlafroczek cieplusi cieple paputki (zwierzaczki) jedno i drugie prezent chyba sprzed 3 lat od mlodego urodzinkowy:cool2: mlody zamienil ie w dresiarza i siedzimy..............czekamy az pranko skonczy sie wirowac :eek:

edziu co tam u ali wszysko ok ? bo cos jej nie ma

hejooooooo :-)

Ewcia pewnie ma ostry zasuw na 4 etatach i dlatego nie zagląda...
:no:
Ale jestem niewyspanaaaaaaaaaaa:szok: :szok: :szok: :szok:
Julcia obudziła się przed 23 i nie mogła zasnąć z powrotem, nosek zapchany, pewnie ząbki szły... dałam jej wczoraj paracetamol i się uspokoiła po nim, a rano od 5 znowu to samo... marudzenie, płacz, buuuuu
Wstała laska w złym humorze, dopiero teraz ją położyłam na pierwszą drzemkę, a mieliśmy dziś w planach zakupy ubraniowe dla niej...

Do tego pogoda paskudnicka, lejeeeee, zimno....

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry