reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja dziś popłudniu od 15 do 18,30 byłam poza domem bez Julki - ona w domu z tatą została :-)

pojechałyśmy z siostrą do zakładu kosmetyczno-fryzierskiego
za tydzień ma wesele więc włosy robiła, próbny makijaz i takie różne cuda ze sobą :cool2:

a sobie zrobiłam paznokcie - na swoich żelem bo długie mam i jestem bardzo zadowolona :-)

posiedziałyśmy z dziewczynami (siostra je zna)
kawkę wypiłyśmy, pogadały ale super popołudnie :-)

Witajcie babulki:)
Głupio mi tak was tutaj nachodzic - tym bardziej że tak rzadko udaje mi sie odezwać - ale przyznam sie że podczytuje czasami, chociaz tez nie tak nałogowo jak na poczatku brzuszkowania - myslę że mały łobuz, budowa która planujemy i kupno działki tak mnie zaangażowało - ale nie zapomniałam i tęsknie czasami tylko chyba brak mi konsekwekcji i jestem leniuche:((((
Ale przylazłam Wam się pochwalić - nasz Mati będzie miał rdzeństwo w maju 07:) i taki mnie sentyment łapie jak to z Wami wszystko dwa lata temu przezywalismy.....
Tylko nie mogę sie tu w tym nowym bb odnaleźć buuuuuuuuuuuuu.

witaj aniu :)
e jednak jeszcze nas pamietasz troszke :-)

razem z ania sz .........i moze klaudia ;-):confused: bedziecie majoweczkami gratuluje !!!!!!!!
napisz cos wiecej co u was jak mateusz moze jakies foto bo pewnie ladnie urosl :-)

Już po wszystkim :)
Tymek jest na świecie. urodził się o 17.15. waży 3100 i ma 55 cm. Mąż Ani dzwonił i mówił, że była bardzo dzielna (udało mu się być przy niej), nawet nie pisknęła - no i jest strasznie dumny. Boże jak się cieszę, że wszystko już jest ok.

klaudus gratulacje tymona :-) czy tymoteusza :confused: .......no i swietnie ze tak gladko poszlo ani i maz mogl byc z nimi !!!

a swoja droga kurcze ze ty wiesz ze jutro dostaniesz okres albo nie :szok: hehe u mnie to jest takie hmmm zamotane niezle :eek:

Ania i... ale fajnie, że do nas zajrzałaś. Gratulacje maluszka!!!!!!!!
To się lipcóweczki wzięły do roboty, hihi. I teraz będą czerwcówkami. No, no, ciekawe kto się jeszcze w tym miesiącu ujawni?!?!;-) Jak narazie same Anie: Ania Szwarc, Ania i...

jakie tam mamy jeszcze nie na tapecie.............moze nasza niania tez sie ujawni ;-) i bedziemy miec podwojne anie :-)

jestem

obejrzałam nasz serialik z K 'LOST'

a teraz na Dickovery leci taki kryminalny film dokumentalny
lubie takie: szukanie mordercy itd.

hihi ten [ierwszy moment to zawsze jest taki trudny i przerażający nawet jak dzidzia planowana prawda? ja chyba tez wolałabym niespodzianke bo tak świadomie na drugiego dzdziusia to cieżko sie zdecydować.
Jeszcze raz gratuluje Aniu :tak:

no wlasnie ja bym chciala drugie niespodzianke dlatego ze nie wiem jak to jest :cool2::confused: no a takie planowanko juz wiemy (choc i tak napewno teraz by bylo innaczej) no ale ...........................

aha dzis rankiem jak bylismy na spacerku i tymikowi tam marudzilam ;-) jak widzialm te domki......................ehhh zawsze na nie patrze i marzy mi sie chwila kiedy sie wyprowadzimy stad i mowie mu ze jak juz bedzimy mieszkac sami to jak wszystko bedzie dobrze to moze sie postaramy o rodzenstwo dla ciebie i bedziesz mial wlasnego dzidziusia ! a tan mi zaczal glowa krecic myslalam ze padne :-D

reklama
Witam :) Jestem lipcową mamą 2005. Co prawda piszę już na innym forum, ale do zajżenia do Was namówiła mnie moja koleżanka. Może kilka słów o mnie. Mam śliczną córeńkę Natalkę. Urodziła się 28-07-2005 o 13:00, 53 cm i 3300g. Co prawda dostała tylko 5 pkt, ale teraz wogóle tego nie widać. Nadrobiliśmy wszystko rehabilitacją i już jest ok. Jest uśmiechniętym i żywym łobuzkiem :) Ja wróciłam do pracy w styczniu tego roku ale na początku pracowałam w domu. Od lipca zmieniłam pracę i nie ma mnie od 7 do 15-tej... :( Natalką zajmuje się wtedy moja mama.
Mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie do swojego grona a mi uda się u Was zadomowic :)
Pozdrawiam gorąco resztę lipcóweczek :)
ù

witamy :happy:
zapraszamy !
i mamy kolejna natalke :happy:..............a dlaczego miala tylko 5 punktow :confused:........ale dobrze ze jest teraz ok :happy:
pozdrawiamy :happy:

Do góry