reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a co tu takie pustki??????????
no właśnie, tragedia

a moje dziecko jest całe obsypane jakaś wysypką :-( wygląda jakbym ją grysikiem posypała
całe ciałko i teraz zgaduj zgadula czy to reakcja uczuleniowa na te paskudne ugryzienia, czy może od proszku , czy moze od płynu do płukania, czy od jakiegos kosmetyku? hę? skąd ja mam niby to wiedzieć? I jeszcze może byc od zębow też :-(
dałam jej clemastinu i to wapno i tyle a w poniedziałek dopiero moge do pediatry isc bo jutro tylko ostry dyżur maja jakby co
ta wysypka jest taka mało zauważalna bo w koloże ciałka a tylko w kąpieli czy pod pływem przegrzania sie nasila i zaczerwienia :-(

Boshhh ciagle coś :baffled:

reklama
ja od ok 2 miesięcy nie słodze kawe a wcześniej słodziłam i to sporo a teraz tylko mleko dodaję i smakuje mi bardzo z cukrem juz sie chyba bym nie napiła
Ja od zawsze pije kawe bez cukru z mlekiem tylko, nauczyłam sie jak jeszcze z moimi rodzicami mieszkałam bo Oni tez taka własnie pija
a mój Grzesiu słodzi łyżeczke i jak czasem sie pomyle i sobie zrobie łyka takiej kawy to mam ochote mu to spowrotem do szklanki hmmm oddać :-D taki odruch normalnie mam wymiotny od słodkiej kawy
fujjjjjjjjjjjj :-p

przez te zęby i poprzestawiany plan dnia moje dziecko nie wie, że teraz jest pora spania i szaleje na całego, MTV włączone a Daria tańczy

Witajcie babulki:)
Głupio mi tak was tutaj nachodzic - tym bardziej że tak rzadko udaje mi sie odezwać - ale przyznam sie że podczytuje czasami, chociaz tez nie tak nałogowo jak na poczatku brzuszkowania - myslę że mały łobuz, budowa która planujemy i kupno działki tak mnie zaangażowało - ale nie zapomniałam i tęsknie czasami tylko chyba brak mi konsekwekcji i jestem leniuche:((((
Ale przylazłam Wam się pochwalić - nasz Mati będzie miał rdzeństwo w maju 07:) i taki mnie sentyment łapie jak to z Wami wszystko dwa lata temu przezywalismy.....
Tylko nie mogę sie tu w tym nowym bb odnaleźć buuuuuuuuuuuuu.

Ja od zawsze pije kawe bez cukru z mlekiem tylko, nauczyłam sie jak jeszcze z moimi rodzicami mieszkałam bo Oni tez taka własnie pija
a mój Grzesiu słodzi łyżeczke i jak czasem sie pomyle i sobie zrobie łyka takiej kawy to mam ochote mu to spowrotem do szklanki hmmm oddać :-D taki odruch normalnie mam wymiotny od słodkiej kawy
fujjjjjjjjjjjj :-p

hehe elfiku ja słodziłam 2 a czasem nawet 3 łyżeczki na filiżanke :szok: :eek: :zawstydzona/y: a mój łoś nadal tak słodzi :sick: :baffled:

reklama
Witajcie babulki:)
Głupio mi tak was tutaj nachodzic - tym bardziej że tak rzadko udaje mi sie odezwać - ale przyznam sie że podczytuje czasami, chociaz tez nie tak nałogowo jak na poczatku brzuszkowania - myslę że mały łobuz, budowa która planujemy i kupno działki tak mnie zaangażowało - ale nie zapomniałam i tęsknie czasami tylko chyba brak mi konsekwekcji i jestem leniuche:((((
Ale przylazłam Wam się pochwalić - nasz Mati będzie miał rdzeństwo w maju 07:) i taki mnie sentyment łapie jak to z Wami wszystko dwa lata temu przezywalismy.....
Tylko nie mogę sie tu w tym nowym bb odnaleźć buuuuuuuuuuuuu.

no to mamy drugą ciężaróweczkę :-)

gratulacje! :elvis: :elvis: :-)

Do góry