reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
Mąż jest przy niej, tylko co chwila go wypraszają z sali. Rodzi akurat 4 baby, wszystko na jednej sali, tylko poprzedzielane parawanami.
Ale chyba nie będzie tak źle, bo moja teściowa tam właśnie dzwoniła, bo pracowała tam zanim poszła na emeryturę i jakaś kumpela jej powiedziała, że Ania ma już 8 cm rozwarcia No i może teraz jakoś przyjaźniej na nią spojrzą.
Edzia a co do nie ustępowania, to oni raczej o zupę na porodówce nie poproszą ;-) ;-) ;-) A to dla Dasarii
Hello kobitki:-) ,
w szpitalu w którym ja rodziłam też było zagrożenia parawanami , bo były tylko dwie sale do porodów rodzinnych i jeżeli byłyby one zajęte to wówczas kobitki rodzą na olbrzymiej sali chyba z 10 miejscami przedzielonymi parawanami i tego bałam się najbardziej, aby nie wylądowac na tej sali .
DASARIA
lipcowe mamy '05
Ale mnie wkurza TP, ciągle wydzwaniają do mnie z jakimiś ofertami obniżającymi rachunki itp., na nic zdają się moje tłumaczenia, że mamy bardzo niskie rachunki za telefon, bo w sumie sporadycznie kożystamy ze stacjonarnego,
już przestałam byc dla nich miła i wielokrotnie powtarzałam, że nie życzę sobie aby do mnie wydzwaniali, a oni za nic mają moje gadanie i nadal dzwonią, co za wstrętne uparciuchy, mam już tego dośc
już przestałam byc dla nich miła i wielokrotnie powtarzałam, że nie życzę sobie aby do mnie wydzwaniali, a oni za nic mają moje gadanie i nadal dzwonią, co za wstrętne uparciuchy, mam już tego dośc
reklama
kate332
lipcowe mamy'05
ja od ok 2 miesięcy nie słodze kawe a wcześniej słodziłam i to sporo a teraz tylko mleko dodaję i smakuje mi bardzo z cukrem juz sie chyba bym nie napiłaHellow!
Ja mam dziś trcohę luzu, bo Mati tonie w objęciach babci. I tak do jutra:-):-):-):-);-);-);-);-);-)
Maniu super,że przyjeżdżasz do Polski, a ta Szkocja no no, pozazdrościć.Obieżyświaty z was
Iwon ;-);-);-)pan z chemii po prostu poradził poeksperymentować z niesłodzeniem kawy i herbaty przez tydzień, a potem powrócić do słodzenia. Jednoczesnie gwarantował,że powrócić po tym czasie się nie da.Twierdził,że cukier zabija smak kawy czy herbaty.
I co? Rzeczywiście mi nie smakowało, cukier powodował,że kazdy napój był jak woda z cukrem i tak już zostało.:-)