reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
heloł
ale tutaj dzisiaj cisza fiu fiu
ja własnie zaraz sie zabieram za przygotowanie mojego stwora do snu
łos do pracy wybył wiec wszystko robie dzisiaj ja :tak:
a potem luzik i moze bb? czy bedzie tutaj ktos wieczorkiem? he?

Mąż jest przy niej, tylko co chwila go wypraszają z sali. Rodzi akurat 4 baby, wszystko na jednej sali, tylko poprzedzielane parawanami.

Ale chyba nie będzie tak źle, bo moja teściowa tam właśnie dzwoniła, bo pracowała tam zanim poszła na emeryturę i jakaś kumpela jej powiedziała, że Ania ma już 8 cm rozwarcia :) No i może teraz jakoś przyjaźniej na nią spojrzą.

Edzia a co do nie ustępowania, to oni raczej o zupę na porodówce nie poproszą ;-) ;-) ;-) A to dla Dasarii :elvis: :elvis: :elvis:

Hello kobitki:-) ,

w szpitalu w którym ja rodziłam też było zagrożenia parawanami :wściekła/y: , bo były tylko dwie sale do porodów rodzinnych i jeżeli byłyby one zajęte to wówczas kobitki rodzą na olbrzymiej sali chyba z 10 miejscami przedzielonymi parawanami i tego bałam się najbardziej, aby nie wylądowac na tej sali :no: .

Darcia jest dziś bardzo płaczliwa i marudna, bo dziadoskie zęby nie dają mojej kruszynce spokoju :-( :-( i to cztery jednocześnie :wściekła/y: , plan dnia dziś jest kompletnie poprzestawiany i teraz moje dziecko np. je :eek: :-p bananka,

Ale mnie wkurza TP, ciągle wydzwaniają do mnie z jakimiś ofertami obniżającymi rachunki itp., na nic zdają się moje tłumaczenia, że mamy bardzo niskie rachunki za telefon, bo w sumie sporadycznie kożystamy ze stacjonarnego,
już przestałam byc dla nich miła i wielokrotnie powtarzałam, że nie życzę sobie aby do mnie wydzwaniali, a oni za nic mają moje gadanie i nadal dzwonią, co za wstrętne uparciuchy, mam już tego dośc :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :baffled: :no:

reklama
Hellow!
Ja mam dziś trcohę luzu, bo Mati tonie w objęciach babci. I tak do jutra:-):-):-):-);-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak:
Maniu super,że przyjeżdżasz do Polski, a ta Szkocja no no, pozazdrościć.Obieżyświaty z was:tak:
Iwon ;-);-);-)pan z chemii po prostu poradził poeksperymentować z niesłodzeniem kawy i herbaty przez tydzień, a potem powrócić do słodzenia.:tak: Jednoczesnie gwarantował,że powrócić po tym czasie się nie da.Twierdził,że cukier zabija smak kawy czy herbaty.
I co? Rzeczywiście mi nie smakowało, cukier powodował,że kazdy napój był jak woda z cukrem i tak już zostało.:-)
ja od ok 2 miesięcy nie słodze kawe a wcześniej słodziłam i to sporo a teraz tylko mleko dodaję i smakuje mi bardzo z cukrem juz sie chyba bym nie napiła

Do góry