reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Już po wszystkim :)
Tymek jest na świecie. urodził się o 17.15. waży 3100 i ma 55 cm. Mąż Ani dzwonił i mówił, że była bardzo dzielna (udało mu się być przy niej), nawet nie pisknęła - no i jest strasznie dumny. Boże jak się cieszę, że wszystko już jest ok.

Witajcie babulki:)
Głupio mi tak was tutaj nachodzic - tym bardziej że tak rzadko udaje mi sie odezwać - ale przyznam sie że podczytuje czasami, chociaz tez nie tak nałogowo jak na poczatku brzuszkowania - myslę że mały łobuz, budowa która planujemy i kupno działki tak mnie zaangażowało - ale nie zapomniałam i tęsknie czasami tylko chyba brak mi konsekwekcji i jestem leniuche:((((
Ale przylazłam Wam się pochwalić - nasz Mati będzie miał rdzeństwo w maju 07:) i taki mnie sentyment łapie jak to z Wami wszystko dwa lata temu przezywalismy.....
Tylko nie mogę sie tu w tym nowym bb odnaleźć buuuuuuuuuuuuu.

Nooo to gratulacje serdeczne kochana Aniu i....
planowane rodzeństwo czy takie niespodziankowe troche?

aaa edziu u nas w szpitalu porodowka jest na 4 stanowiska, wiec jakby kazdy rodzil z kims i z polazna i lekarzem to u Nas bylby tłok......moze tam tez tak jest......chciałabym rodzic w osobnej sali, ale tu tez nie było tak najgorzej!!

nie pomyślałam po prostu, że tak też mogą być zorganizowane porodówki...
ech...

Tymek jest na świecie. urodził się o 17.15. waży 3100 i ma 55 cm. Mąż Ani dzwonił i mówił, że była bardzo dzielna (udało mu się być przy niej), nawet nie pisknęła - no i jest strasznie dumny. Boże jak się cieszę, że wszystko już jest ok.

Gratulacje dla młodych rodziców !!! :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :-) :-)

Niespodziankowe - ale cieszymy sie bardzo - chociaz pierwszy tydzień to były i łzy szczęścia i przerażenia - ale jak to łoś mówi - wszystko hormony hi hi

to pogratuluj Klaudia koniecznie koleżance od nas :tak: a maluszka ucałuj pzy okazji w stópki :tak:

u nas w szpitalu tez są dwie sale do porodów rodzinnych pojedyńcze a potem jedna taka dzie jest 6 łózek i te parawany właśnie

reklama
Ania i... ale fajnie, że do nas zajrzałaś. Gratulacje maluszka!!!!!!!!
To się lipcóweczki wzięły do roboty, hihi. I teraz będą czerwcówkami. No, no, ciekawe kto się jeszcze w tym miesiącu ujawni?!?!;-) Jak narazie same Anie: Ania Szwarc, Ania i...

Do góry