reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Niuńka, ale super te filmiki. Nareszcie ktoś mnie uspokoił, co do tych skurczy, bo tam babeczka mówi, że może ich być od 5 do 20 dziennie. Moja lekarka mówiła, że do 10 dziennie jest ok, ale mi się wydaje, że mam ich więcej niż 10. Kurna przez te skurcze złapała mnie jakaś obsesja przedwczesnego porodu i to chyba przez to nie mogłam dzisiaj spać w nocy, bo każdy skurcz wydawał mi się początkiem porodu. Mam nadzieję, że mi to minie.
Maniu ja właśnie piję kawkę, bo moje ciśnienie to też 90/50 i to po kawie
Maniu ja właśnie piję kawkę, bo moje ciśnienie to też 90/50 i to po kawie
mania
Fanka BB :)
Nianiu! ja mam ciagle dylemat czy kupic podwojny czy pojedynczy jak rozwiaze ten dylemat to wtedy kupie ale tym razem juz bez kubelka dla malutkiej
Klaudus! ja wlasnie padlam jak slon i zasnelam a tak nie chcialam spac w ciagu dnia...
co do skurczy to wczoraj pytalam o nie i jesli jest wiecej niz 6 na h to nalezy skontaktowac sie z lekarzem
ide na kawe
Klaudus! ja wlasnie padlam jak slon i zasnelam a tak nie chcialam spac w ciagu dnia...
co do skurczy to wczoraj pytalam o nie i jesli jest wiecej niz 6 na h to nalezy skontaktowac sie z lekarzem
ide na kawe
Dziewczyny mogę wam polecić mój sposób na skurcze. Też mnie łapały na początku ciąży i też baaaaardzo bolało. A od jakiś 3-4 miesięcy nauczyłam się z nimi walczyć i zanim mnie złapie na dobre skurcz odchodzi. Wcześniej jak nie było dużego brzuchola i nie miałam problemów ze wstawaniem to w momiencie kiedy czułam że skurcz nadchodzi to zrywałam się na równe nogi i całym ciężarem stawałam na nodze w którą łapał skurcz, ale teraz gdy są problemy z szybkim wstaniem gdy czuję że łapie skurcz, a jest to zazwyczaj noc, bardzo mocno przyciskam stopę do łóżka - skurcz momentalnie przechodzi. I w zasadzie odkąd tak robię nie mam skurczów. : : : Ale zanudzam Spróbujcie, może wam też pomoże.
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Niuńka filmy były naprawdę świetne.
Z tego co piszecie to te skurcze nóg muszą być straszne ja na szczęście ich nie miałam w pierwszej ciąży i w tej jak dotąd też nie ale nie będę się chwalić bo mogą się pojawić.
Ja ciśnienie mam zwykle 120/70 więc dobre ale też teraz śpię codziennie popołudniu.
Dobrze że mogę sobie na to pozwolić bo nie pracuję
Z tego co piszecie to te skurcze nóg muszą być straszne ja na szczęście ich nie miałam w pierwszej ciąży i w tej jak dotąd też nie ale nie będę się chwalić bo mogą się pojawić.
Ja ciśnienie mam zwykle 120/70 więc dobre ale też teraz śpię codziennie popołudniu.
Dobrze że mogę sobie na to pozwolić bo nie pracuję
Lilka
Fanka BB :)
ja kupie wozek firmy TAKO sa super i nie drogie a i ladne
ja tez mam sposob na skurcze,kiedys wyczytalam to na tym forum,a wiec jak czujecie ze skurcz was bierze albo jak juz chwycil to wezcie palce od nog tak napnijcie do gory jakbyscie je wydluzyc chcialy.
skurcz szybko znika i nie jest tak bolesny
a ja wrocilam do domu z wizyty u kolezanki i znowu zastalam zle wiesci,ten idiota co przez niego Karol stracil prace znowu ryje pod nami.........zaczyna mnie szlag brac,wiem ze on ma zolte papiery,tzn.tak sie zachowuje,zastanawiam sie czy nie zrobic z nim porzedku.........oooch mowie wam problem ciagnie problem jak tak dalej pojdzie to wysiade psychicznie............
witam nowa kolezanke Wiki
ja tez mam sposob na skurcze,kiedys wyczytalam to na tym forum,a wiec jak czujecie ze skurcz was bierze albo jak juz chwycil to wezcie palce od nog tak napnijcie do gory jakbyscie je wydluzyc chcialy.
skurcz szybko znika i nie jest tak bolesny
a ja wrocilam do domu z wizyty u kolezanki i znowu zastalam zle wiesci,ten idiota co przez niego Karol stracil prace znowu ryje pod nami.........zaczyna mnie szlag brac,wiem ze on ma zolte papiery,tzn.tak sie zachowuje,zastanawiam sie czy nie zrobic z nim porzedku.........oooch mowie wam problem ciagnie problem jak tak dalej pojdzie to wysiade psychicznie............
witam nowa kolezanke Wiki
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Witam dziewczyny! Ja miałam jakiś taki cały dzień zrąbany, bo od nocy bolał mnie żołądek, rano po miętce troszkę przeszło, ale zaczęła boleć mnie głowa i wogóle do duszy się czułam, jeszcze co do sprzeczek to ściełam sięz siostrąo pierdołę, ale szybko nam przeszło, tylko że znowu zaczął boleć mnie żołądek.
Co do filmików to z pewnościąsą niezłe, ale niestety nie idąmi całe, jutro muszę poprosić mojego facecika żeby coś z tym zrobił i ciekawa jestem czy dałoby nagrać te filmiki na płytę...? Bo ja trochę zielonkawa w tych sprawach
Ide jakąś kolację mężusiowi zrobić i zmykam do wyrka.
kolorowych snów życzę i przespanej noki
Co do filmików to z pewnościąsą niezłe, ale niestety nie idąmi całe, jutro muszę poprosić mojego facecika żeby coś z tym zrobił i ciekawa jestem czy dałoby nagrać te filmiki na płytę...? Bo ja trochę zielonkawa w tych sprawach
Ide jakąś kolację mężusiowi zrobić i zmykam do wyrka.
kolorowych snów życzę i przespanej noki