reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc Wiki witaj wsrod lipcowych mam!!
A ja dziewczyny wlasnie ścięlam sie z moim mezem :mad: i oczywiscie plakac mi sie chce :mad:

reklama
Cześć mamusie
Witam nową mamusię Wiki . Ja tak jak i ty czekam na drugą pociechę - na Adasia, a w domciu już jest 3-letnia córcia Paula.
Elfiko głowa do góry!

Znalazłam ciekawą stronę z krótkimi filmikami od pierwszego do ostatniego miesiąca ciąży. Coś niesamowitego, zresztą zobaczcie same
http://media.health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html

Elfiko nie placz kochana. Ja tez ostatnio czesciej popadam w zlosc zwlaszcza na meza i on zamiast juz patrzac na moj stan byc cicho i ulegnac to sie nieraz okropnie wykloca. Dopiero jak zaczne plakac, bo ostatnio tak na nerwy odreagowuje, daje za wygrana, przeprasza itp. Ach ci faceci. My teraz to musimy myslec o naszych dzidziolkach, ktore napewno nie lubia gdy mama sie zlosci a tymbardziej placze, wiec glowa do gory i sie nie smuc.

Elfiko nie martw się i nie płacz.Wszytsko będzie ok, a kłótnie zdarzają się każdej z nas.

Niuńka tw filmiki rewelacyjne!!!! :) :)

No filmiki super. Ja to ostatnio jak ogladam takie filmiki i na nich te dzidziolki to mnie normalnie lzy ze wzruszenia leca. Nie wiem taka wrazliwa sie zrobilam na punkcie noworodkow, ze tylko widze jakis porod w telewizji, czy mala dzidzie to tak wlasnie reaguje. Juz sobie wyobrazam swoj porod i jak zobacze moja Majke to chyba przez tydzien bede plakac.

a ten moj chlop to nawet na moj placz nie reaguje, uparty jak osiol i teraz jakby nigdy nic wsiadl w samochod i gdzies pojechal :( :( :( a ja nawet z domu wyjsc nie moge bo pogoda straszna, wichura i deszcz pada i jest strasznie zimno :mad: :mad:

Niunia! ale filmiki!!! :) az niedowiary ze pod serduchem takie aniolki sobie rosna

Elfiko! faceci czasmi to uparte stworzenia, nie martw sie i badz ponad to!!! ;)

u mnie dzis slonce swieci a ja padam na twarz....Boze co tu zrobic by nie zasnac?! wariactwo normalne.....pewnie to wina mojego cisnienia :p wczoraj mialam 90/50 :p i jak tu normalnie funkcjonowac...a po kawie brzuch boli :p
hlip hlip hlip...

reklama
Czesc wszystkim
a mnie cos apetyt spadl ,obiadku nawet nie tknelam ,nie mam na nic ochoty,no i te skurcze lydek mnie przesladuja,a po takim skurczu to bol czuje calej nogi jeszcze na drugi dzien.Jutro ide na kontrole do lekarza wiec moze bedzie lepiej.
Pozdrawiam Was

Do góry