reklama
Cześć mamusie
Witam nową mamusię Wiki . Ja tak jak i ty czekam na drugą pociechę - na Adasia, a w domciu już jest 3-letnia córcia Paula.
Elfiko głowa do góry!
Znalazłam ciekawą stronę z krótkimi filmikami od pierwszego do ostatniego miesiąca ciąży. Coś niesamowitego, zresztą zobaczcie same
http://media.health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
Witam nową mamusię Wiki . Ja tak jak i ty czekam na drugą pociechę - na Adasia, a w domciu już jest 3-letnia córcia Paula.
Elfiko głowa do góry!
Znalazłam ciekawą stronę z krótkimi filmikami od pierwszego do ostatniego miesiąca ciąży. Coś niesamowitego, zresztą zobaczcie same
http://media.health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
tusia25
Fanka BB :)
Elfiko nie placz kochana. Ja tez ostatnio czesciej popadam w zlosc zwlaszcza na meza i on zamiast juz patrzac na moj stan byc cicho i ulegnac to sie nieraz okropnie wykloca. Dopiero jak zaczne plakac, bo ostatnio tak na nerwy odreagowuje, daje za wygrana, przeprasza itp. Ach ci faceci. My teraz to musimy myslec o naszych dzidziolkach, ktore napewno nie lubia gdy mama sie zlosci a tymbardziej placze, wiec glowa do gory i sie nie smuc.
tusia25
Fanka BB :)
No filmiki super. Ja to ostatnio jak ogladam takie filmiki i na nich te dzidziolki to mnie normalnie lzy ze wzruszenia leca. Nie wiem taka wrazliwa sie zrobilam na punkcie noworodkow, ze tylko widze jakis porod w telewizji, czy mala dzidzie to tak wlasnie reaguje. Juz sobie wyobrazam swoj porod i jak zobacze moja Majke to chyba przez tydzien bede plakac.
reklama
Czesc wszystkim
a mnie cos apetyt spadl ,obiadku nawet nie tknelam ,nie mam na nic ochoty,no i te skurcze lydek mnie przesladuja,a po takim skurczu to bol czuje calej nogi jeszcze na drugi dzien.Jutro ide na kontrole do lekarza wiec moze bedzie lepiej.
Pozdrawiam Was
a mnie cos apetyt spadl ,obiadku nawet nie tknelam ,nie mam na nic ochoty,no i te skurcze lydek mnie przesladuja,a po takim skurczu to bol czuje calej nogi jeszcze na drugi dzien.Jutro ide na kontrole do lekarza wiec moze bedzie lepiej.
Pozdrawiam Was