reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja wlasnie zjedlam sniadanko,umylam sie i przegladam forum,poczte...itp.aaaaaa...moj synek jeszcze spi ;D ;D ;D ;D.Takie rzeczy czesto sie nie zdazaja ;) :laugh:.

reklama
Ja juz po jogurcie i bananie Ale to nie koniec, ide robic kanapki z serkiem i rzodkiewka:-) Mniam Mniam

Wczoraj na zajeciach w szkole rodzenia ogladalismy filmy z róznych typów porodów. Powiem szczerze, że miałam ciarki i łzy w oczach. To kawał pracy.

Aga ja tez jestem za tym zebys sie zgłosiła na ta sesje zdjeciowa. Ciąża bardzo Ci służy i naprawde wygladasz ładnie. Bedziesz miała fajną pamiątke.

Nianiu a ty ????No chyba,ze juz jestes zgloszona ;) :laugh:.Ale ja to bym byla za toba.Zglos sie no zglos :) Ja to bym byla szczesliwa jakby ktoras nasza lipcoweczka taka sesyjke zaliczyla.

reklama
Kurcze, ale dzisiaj miałam beznadziejną noc. Prawie w ogóle nie spałam :( Całą noc tak mi się brzuszek napinał i trochę pobolewał, że musiałam 2 nospy wziąć. Ale na szczęście nad ranem mi przeszło. Najgorsze jest to, że mężulka nie ma i nie ma się do kogo w nocy przytulić :( No ale już jutro wraca i będziemy mieć 4-dniowy weekend tylko dla siebie :D

Do góry