reklama
Lilka
Fanka BB :)
ja tez mykam
wiecie? mam jakiegos wewnetrznego nerwa....czuje jakies napiecie
qrcze nie wiem dlaczego? moze boje sie isc z tymi podaniami o prace i dlatego jestem zdenerwowana?
taki ucisk w zóładku czuje......
a moze presja...brak pieniedzy,a tu zima wielkimi krokami sie zbliza....trzeba sie ubrac i wogole...gwiazdka...
wogole te pieczarki.....porazka
mam zal do siebie ze zawiodłam,
jak pasozyt zaczynam sie czuc
jestem realistką i zanim bym potrafiła tak szybko rwac jak inne to by troche mineło
wogole ja od zawsze mialam tak ze robiłam nie za wolno ale dokladnie,nie umiem szybko a byle jak! i to jest chyba wada ....
a ja tam musialam dojezdzac i bym w sumie na opiekunke zarobila no to chyba sie z celem mija....
szukam dalej, ale chyba sie załamie jak tak dalej pojdzie:-(
wiecie? mam jakiegos wewnetrznego nerwa....czuje jakies napiecie
qrcze nie wiem dlaczego? moze boje sie isc z tymi podaniami o prace i dlatego jestem zdenerwowana?
taki ucisk w zóładku czuje......
a moze presja...brak pieniedzy,a tu zima wielkimi krokami sie zbliza....trzeba sie ubrac i wogole...gwiazdka...
wogole te pieczarki.....porazka
mam zal do siebie ze zawiodłam,
jak pasozyt zaczynam sie czuc
jestem realistką i zanim bym potrafiła tak szybko rwac jak inne to by troche mineło
wogole ja od zawsze mialam tak ze robiłam nie za wolno ale dokladnie,nie umiem szybko a byle jak! i to jest chyba wada ....
a ja tam musialam dojezdzac i bym w sumie na opiekunke zarobila no to chyba sie z celem mija....
szukam dalej, ale chyba sie załamie jak tak dalej pojdzie:-(
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Dzięki dziewczynki za wsparcie, dzięki ;-) Na otarcie łez po zmianie lokum prawdopodobnie spędzimy tegorocznego Sylwestra pod Zakopanem. Moja firma chce zorganizować taki czterodniowy wypad dla nas i współmałżonków i wszystko wskazuje na to, że pomysł wypali. Super! :-)
Edytko, ja za dwa tygodnie szczepię się przeciw grypie. Robimy tak w firmie co roku
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!! z tym Sylwestrem :-) :-)
No my też się zaszczepimy i chciałabym w sumie jak najszybciej, tylko nie wiem czy młodą też szczepić czy jej darować...
A mi łosi dziś mąci cały dzień i nastawia mnie na wyjazd do Zakopca w listopadzie... Ze względu na ostatnie okoliczności, mieliśmy w tym roku dać sobie spokój z wyjazdem, nawet już to postanowiliśmy, ale dziś mu się plany pozmienialy, ech te nasze chłopaki !!!
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Edytko, nie zastanawiaj się ani chwili! To właśnie przez ostatnie okoliczności należy Ci się mega relaks! Jedź, tym bardziej, że łoś jest na tak
Brunetka wspomniała o basenie i przypomniało mi się, że zamierzam zapisać się jeszcze w tym miesiącu. To w ramach zadośćuczynienia po ostatnich rowerkach baffled: ), po których chwilowo mam wstręt do dysycypliny sportu, jaką jest aerobik..
Lilka, ja też zrozumiałam, że piszesz o grypie jedynie w kontekście bolącego gardła ;-)
A co do pieczarek- nie bądź dla siebie taka surowa. Przecież leniem nie jesteś, uznałaś tylko, że takie rozwiązanie po prostu się nie opłaca i miałaś do tego prawo. Trzymam kciuki za nową, dobrą pracę! :-)
Brunetka wspomniała o basenie i przypomniało mi się, że zamierzam zapisać się jeszcze w tym miesiącu. To w ramach zadośćuczynienia po ostatnich rowerkach baffled: ), po których chwilowo mam wstręt do dysycypliny sportu, jaką jest aerobik..
Lilka, ja też zrozumiałam, że piszesz o grypie jedynie w kontekście bolącego gardła ;-)
A co do pieczarek- nie bądź dla siebie taka surowa. Przecież leniem nie jesteś, uznałaś tylko, że takie rozwiązanie po prostu się nie opłaca i miałaś do tego prawo. Trzymam kciuki za nową, dobrą pracę! :-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
A co do grypy to ja chorowałam na nią może raz w życiu i to nie na jakąś wyjątkowo zjadliwą odmianę, za to znam osoby, którym powikłania po grypie zmarnowały zdrowie, chodzi głównie o zapalenie mięśnia sercowego... Ja wolę dmuchać na zimne, bo podobno po szczepieniu nawet jak się zachoruje na grypę, to przechodzi się ją lżej. No i nie wyobrażam sobie kto miałby się zajmowac Julką jakby mnie taka choroba dopadła. U nas w ubiegłym roku szczepienie kosztowało 30 zł/os.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Hi, hi ja byłam dzisiaj pierwszy raz na zajęciach po przerwie wakacyjnej (3-miesięcznej) i coś czuję, że jutro tez będę mieć wstręt do aerobiku.:-) Ale ja to uwieeeelbiam. Może jestem masochistką (mój teściu przekręca wszystkie "trudne" wyrazy i mówi "masofistka"), ale lubie mieć zakwasy.:-)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No i po przerwie. Ale nadrobiłam trochę.
Mania! A kiedy przylatujesz??
Martusia, jak fajnie, że już jesteś!!!!!!!!!!!
Elficzku, gratulacje wytrwałości w usypianiu!!
To narazie tyle. Wracam do pracy.
Pa pa - co ostatnio u mojego dziecka oznacza "patelnia" :-)
Mania! A kiedy przylatujesz??
Martusia, jak fajnie, że już jesteś!!!!!!!!!!!
Elficzku, gratulacje wytrwałości w usypianiu!!
To narazie tyle. Wracam do pracy.
Pa pa - co ostatnio u mojego dziecka oznacza "patelnia" :-)
reklama