reklama
Dzisiaj byłam odwiedzić moją przyjaciółkę z czasow liceum bo 8 września urodziła córeczke Gabrysię
Ale wspomnienia wróciły jak wzięłam na ręce taką kruszynke
I zdałam sobie sprawę o ile doświadczeń jestem mądrzejsza i jakie mam duze i ciężkie już dziecko
Ale wspomnienia wróciły jak wzięłam na ręce taką kruszynke
I zdałam sobie sprawę o ile doświadczeń jestem mądrzejsza i jakie mam duze i ciężkie już dziecko
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki, ja juz w domku............:-):-)
kłade sie na chwilke coby pozniej zasiasc z kawusia.........
do za chwilek kilka!!
kłade sie na chwilke coby pozniej zasiasc z kawusia.........
do za chwilek kilka!!
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Joł :-)
Kawkę już wypiłam (Joasia ;-) ), ale może około 11-tej strzelę sobie drugą dawkę kofeiny
Tusia, ja też miałam Ci już wczoraj napisac, że Majeczka jak się urodziła, to była czysty tatuś, a teraz taka mała Tusia nam się robi. Śliczna z niej panna będzie, oj śliczna
AniuSz. moje propozycje imion, to: Natan, Szymon, Zuzia, Zosia :-) Podoba mi się również Maja, Dalia, Amelka, Dawid. Wybór należy do Ciebie ;-)
Kawkę już wypiłam (Joasia ;-) ), ale może około 11-tej strzelę sobie drugą dawkę kofeiny
Tusia, ja też miałam Ci już wczoraj napisac, że Majeczka jak się urodziła, to była czysty tatuś, a teraz taka mała Tusia nam się robi. Śliczna z niej panna będzie, oj śliczna
AniuSz. moje propozycje imion, to: Natan, Szymon, Zuzia, Zosia :-) Podoba mi się również Maja, Dalia, Amelka, Dawid. Wybór należy do Ciebie ;-)
I ja sie witam z rańca:-)
Nadrobiłam i.....
HANTI ciesze się że łosiek poszedł po rozum do głowy, chyba zrozumiał jaka fajna babeczke może stracić. Mam nadzieje że wszystko ułoży się po twojej myśli!!!
LILKA na początku w każdej pracy jesteśmy do tyłu, ciężko się tak z dbnia na dzień przestawić na mrówke-robotnice;-),ale z czasem..... A co do opiekunki to dziewczyny juz wszystkonapisały... baba jak nic do opieki nad dzieckiem się nie nadaje!!!
ELFIKO gratulujemy sukcesów ze spaniem, z dnia na dzień bedzie lepiej.Już niedługo przeczytamy w pierwszym poście - JESTEM WYSPANA!:-):-)
YSIA Adaśko śpi odkryty od dawien dawna, i każda próba przykrycia goczymkolwiek doprowadzała do pobudki i wrzasku. Teraz zbliża się zimawięc uczymy się spania pod cieniutką kołderką....
ANIU SZ. mi z imion podoba się Judyta, Otylia, Violeta, Maksymilian:-)
Nadrobiłam i.....
HANTI ciesze się że łosiek poszedł po rozum do głowy, chyba zrozumiał jaka fajna babeczke może stracić. Mam nadzieje że wszystko ułoży się po twojej myśli!!!
LILKA na początku w każdej pracy jesteśmy do tyłu, ciężko się tak z dbnia na dzień przestawić na mrówke-robotnice;-),ale z czasem..... A co do opiekunki to dziewczyny juz wszystkonapisały... baba jak nic do opieki nad dzieckiem się nie nadaje!!!
ELFIKO gratulujemy sukcesów ze spaniem, z dnia na dzień bedzie lepiej.Już niedługo przeczytamy w pierwszym poście - JESTEM WYSPANA!:-):-)
YSIA Adaśko śpi odkryty od dawien dawna, i każda próba przykrycia goczymkolwiek doprowadzała do pobudki i wrzasku. Teraz zbliża się zimawięc uczymy się spania pod cieniutką kołderką....
ANIU SZ. mi z imion podoba się Judyta, Otylia, Violeta, Maksymilian:-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witamy i znikamy na sniadanko
buuuu cos sie nie wyspalam
pierw nie moglam zasnac wallczylm pol godziny
a jak zaczelam przysypiac tymi wstal, bo sie wiercil no i skonczylo sie na mleku o 1 w nocy !!
pokrecil sie chwile i zasnal, po jakims czasie go przenioslam
fakt wstalismy cos o 8.30 ale chyba pogoda........................
trzeba zjesc dziecie polozyc i na jaka kawusie wpasc
a jaka kawe preferujecie?? rozpuszczalna ? sypana? macie jakies ulubione?
buuuu cos sie nie wyspalam
pierw nie moglam zasnac wallczylm pol godziny
a jak zaczelam przysypiac tymi wstal, bo sie wiercil no i skonczylo sie na mleku o 1 w nocy !!
pokrecil sie chwile i zasnal, po jakims czasie go przenioslam
fakt wstalismy cos o 8.30 ale chyba pogoda........................
trzeba zjesc dziecie polozyc i na jaka kawusie wpasc
a jaka kawe preferujecie?? rozpuszczalna ? sypana? macie jakies ulubione?
kolorowa_kredka
Fan(ka)
aaaaaaaaa i cos mi sie w glowie kreci
reklama