reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A co do zasypiania to Mała śpi ze mną i zasypia przy cycy nadal czego mam serdecznie dosyć
Mam jeszcze do Was pytanie czy Wasze dzieci śpią przykryte bo u Nas nie ma mowy nawet choćby o kocyku bo jest ryk i kopanie nogami

reklama
Dzisiaj byłam odwiedzić moją przyjaciółkę z czasow liceum bo 8 września urodziła córeczke Gabrysię
Ale wspomnienia wróciły jak wzięłam na ręce taką kruszynke
I zdałam sobie sprawę o ile doświadczeń jestem mądrzejsza i jakie mam duze i ciężkie już dziecko

Joł :-)
Kawkę już wypiłam (Joasia ;-) :cool2: ), ale może około 11-tej strzelę sobie drugą dawkę kofeiny :-p

Tusia, ja też miałam Ci już wczoraj napisac, że Majeczka jak się urodziła, to była czysty tatuś, a teraz taka mała Tusia nam się robi. Śliczna z niej panna będzie, oj śliczna :cool2:

AniuSz. moje propozycje imion, to: Natan, Szymon, Zuzia, Zosia :-) Podoba mi się również Maja, Dalia, Amelka, Dawid. Wybór należy do Ciebie ;-)

I ja sie witam z rańca:-)

Nadrobiłam i.....

HANTI ciesze się że łosiek poszedł po rozum do głowy, chyba zrozumiał jaka fajna babeczke może stracić:tak:. Mam nadzieje że wszystko ułoży się po twojej myśli!!!

LILKA na początku w każdej pracy jesteśmy do tyłu, ciężko się tak z dbnia na dzień przestawić na mrówke-robotnice;-),ale z czasem..... A co do opiekunki to dziewczyny juz wszystkonapisały... baba jak nic do opieki nad dzieckiem się nie nadaje!!!

ELFIKO gratulujemy sukcesów ze spaniem, z dnia na dzień bedzie lepiej.Już niedługo przeczytamy w pierwszym poście - JESTEM WYSPANA!:-):-):-D:happy:

YSIA Adaśko śpi odkryty od dawien dawna, i każda próba przykrycia goczymkolwiek doprowadzała do pobudki i wrzasku. Teraz zbliża się zimawięc uczymy się spania pod cieniutką kołderką....

ANIU SZ. mi z imion podoba się Judyta, Otylia, Violeta, Maksymilian:-)

witamy i znikamy na sniadanko

buuuu cos sie nie wyspalam
pierw nie moglam zasnac wallczylm pol godziny
a jak zaczelam przysypiac tymi wstal, bo sie wiercil no i skonczylo sie na mleku o 1 w nocy !!
pokrecil sie chwile i zasnal, po jakims czasie go przenioslam
fakt wstalismy cos o 8.30 ale chyba pogoda........................

trzeba zjesc dziecie polozyc i na jaka kawusie wpasc:cool2::happy:

a jaka kawe preferujecie?? rozpuszczalna ? sypana? macie jakies ulubione?

Cześć Wam :)
Kurcze nie mam czasu na bb i jestem z tego powodu nieszczęśliwa. :-( Wrzesień miałam jeszcze luzacki, a od października to już pracuję normalnie i nie mam na nic czasu, buuuuuuuuu.

Buziaki

reklama
czesc :-)

ja też mam mało czasu a dziś w nocy Julia wrzeszczała jak niewiem :wściekła/y:

spała z nami i w efekcie nikt się nie wyspał bo Julka śpi co sekunda w innej pozycji :baffled:

Do góry