elfiko
lipcowe mamy ´05
ja jeszcze serialik i tez nynydobra, spadam spać :-)
nerka baby :-) :-) :-)
jelitko baby :-) :-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jeszcze serialik i tez nynydobra, spadam spać :-)
nerka baby :-) :-) :-)
kurcze zajelam sie pisaniem a raczj wyrzucaniem z siebie o wstretniastej tesciowej do siostry i wlepianiem fotek i nie wiem czy poczytam buuuuu
ale musze napisac tusiakowi ze majcia jest zajefajna no i ten kubraczek a czy to kolko sama juz rusuje ??? zdolna bestyjak..................po mamusi pewno :-)
No mnie też się tak wydaje, że do mnie się podobna robi, zwłaszcza jak oglądam swoje zdjęcia z dziecinstwa to cała ja. No ale i tak każda kolezanka łucyny jak przychodzi to mnie denerwuje i mówi, że cały tata a ze mnie to tylko dziurkę ma buziaczkiTusia, Maja się robi do Ciebie co raz bardziej podobna, na jednej fotce ma identyczny uśmiech jak Twój i spojrzenie też ma Twoje wg mnie. No i te jej ząbki mnie rozbroiły :-)
U nas w dalszym ciągu też tylko 6 zębów.
hehe no bo juz sie wystraszylam ze majcia taka zdolniacha albo tymi jakis kreskowy chlopak ;-);-)Hi, hi to kółko to ściema ja narysowalam a na zdjeciu wyglada jakby Maja. No niestety aż taka zdolna to nie jest narazie na etapie kresek