reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
a ja uspałam diabła małego pogadałam z jego bacią i jestem a tu...juz nerka i jelitko były :(

no i oczywiscie spóźnione życzenia dla Mirona Alkowego, jak tam Alka tort wyszedł ???

i Lilka...ja jestem w szoku po przeczytaniu tekstów twojej niani i normalnie bym chyba babe za fraki wytrzesła i wyjasniła na czym ma polegac opieka nad dzieckiem...qrde na drutach robiła...co za bezczelnosc

Ja tylko na chwilkę:-p :
dobry wieczór i.... dobranoc... :zawstydzona/y:
do jutra :elvis:
mam nadzieję, że jutro uda mi się coś więcej napisac :cool2:
pa kobitki :happy:

kurcze zajelam sie pisaniem a raczj wyrzucaniem z siebie o wstretniastej tesciowej do siostry i wlepianiem fotek i nie wiem czy poczytam buuuuu :baffled::baffled:

ale musze napisac tusiakowi ze majcia jest zajefajna :happy: no i ten kubraczek :cool2: a czy to kolko sama juz rusuje ??? zdolna bestyjak..................po mamusi pewno :tak::-)

Hi, hi to kółko to ściema:laugh2: ja narysowalam a na zdjeciu wyglada jakby Maja. No niestety aż taka zdolna to nie jest narazie na etapie kresek

Tusia, Maja się robi do Ciebie co raz bardziej podobna, na jednej fotce ma identyczny uśmiech jak Twój i spojrzenie też ma Twoje wg mnie. No i te jej ząbki mnie rozbroiły :-)
U nas w dalszym ciągu też tylko 6 zębów.
No :happy: mnie też się tak wydaje, że do mnie się podobna robi, zwłaszcza jak oglądam swoje zdjęcia z dziecinstwa to cała ja. No ale i tak każda kolezanka łucyny jak przychodzi to mnie denerwuje i mówi, że cały tata a ze mnie to tylko dziurkę ma :baffled: buziaczki

Hi, hi to kółko to ściema:laugh2: ja narysowalam a na zdjeciu wyglada jakby Maja. No niestety aż taka zdolna to nie jest narazie na etapie kresek
hehe no bo juz sie wystraszylam ze majcia taka zdolniacha albo tymi jakis kreskowy chlopak ;-);-)

ja wpadlam na sekunde z wyrka ucieklam mlody spi hehe ale mykam spowrotem bo chcialam tylk oz siostra slowo zamienic i akurat byla :-)........a jak mlody mlody wstanie i mlodego przebudzi to bedzie draka ze ja na dole hehehe:happy::cool2:

Aniu co do imion to dla chłopca może Nikodem, Bruno, Maksymilian albo Oskar (Natalia miala byc Oskarem)
A dla dziewczynki Nadia albo Lena

reklama
Myślałam ze tylko moje dziecko zamienia się w małą terorystkę
Wymusza wszystko krzykiem i jest nieugieta
Choc jeszcze nie rzuca sie po podlodze
Widze że u Was to samo macie

Do góry