reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

czesc dziewczyny!!! u nas kolejna beznadziejna noc...qrcze a juz isę tak dobrze zapowiadało ...czyżby kolejne kły ???
no i efekt taki ze o mało nie usnełam ogladając z Kubą sezamki...ide sobie zrobie kawe ... koniecznie sypaną vel plujke vel po turecku (nie lubie rozpuszczalnej)

no i wieci zadzwonił dzis do mnie mój były szwagier (mąz siostry ciotecznej) i oznajmił ze wyjeżdza za granice i chce przyjechac się pożegnac a w ogóle to są od niedawna po rozwodzie ---szok normalnie, nic tego nie zapowiadało a tu taka wiadomosc z samego rana :(

reklama
czesc kochane
u nas własnie trwa zasypianie
zupełnie samodzielne w drugim pokoju
jest cicho wiec chyba sie powiodło
ide sprawdzić :-D

Klaudia, łączę się z Tobą w bólu zaniedbywania BB z braku czasu :-( Mam podobny problem :baffled:

Kredzia, ja najbardziej lubię jacobsa parzonego z ekspresu, mniam. W pracy pijam rozpuszczalną, bo taką tu dają ;-)

Buziaki- pobudzaki dla niewyspanych Melllci i AniSz. :elvis:
Ja też miałam pobudkę o czwartej i bez butli ciepłego mleka niestety się nie obyło :dry:

Czesc kobietki - u nas rowniez brak czasu:no: i bb zeszlo na drugi plan:no:.

Ale jak mam tylko wolna chwilke to podczytuje w pracy co by wiedziec jakie wasze dzieciaczki robia postepy np. w zasypianiu;-) (gratulacje dla Weroniczki:-) ).

Jasio tez sam zasypia popoludniami i wieczorkiem - co mnie rowniez cieszy - ma w lozeczku zawieszonego pieska zubulo i sie nim chwile zawsze bawi a potem pada:-) .

Ja nie pijam kawy - wiec sie nie wypowiem na temat mojej ulubionej - raz na czas w knajpce wypije cappucino ale tylko takie robione z mleczkiem mocno ubitym:-) .

Zastanawiam się czy iść dziś z Julcią do tego pediatry czy nie, Julce od wczoraj te krosty nieco zbladły, pewnie to zasługa wapna...
Powiem szczerze, że mam dziś taki humor, że lepiej do mnie nie podchodź, a wizyty w naszej przychodni zawsze podnoszą mi ciśnienie...

Jeszcze jedno pytanie- elfik jakie wapno dajesz Weroniczce?? Julka tak przeraźliwie protestuje przed wypiciem każdej dawki, że mi ręce opadają...
Ja mam takie wapno w syropie jeżynowe i podaję jej strzykawką. Ale i tak połowa zostaje wypluta :-o :-( :-( :-(

A kawę piję rozpuszczalną, albo idee kaffe albo nescafe i koniecznie z mlekiem i bez cukru.

reklama
NiaNiu a w ogóle jak było na wczasach w Turcji tak ??? :confused:

wiem że zakończyły się niefortunnie z powodu wypadku Maksia ale może jakieś zdjęcia nam wkleisz jak drinki z parasolkami popijasz w skąpym bikini :rofl: :cool2: :-D

Do góry