reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

elfiko, ja na miejscu Weronisi już bym wtedy w ogóle z łóżeczka wyłazić nie chciała:-p :-p :-p :-) :-) :-) :-) a kolorki to rzeczywiście bardziej pastelowe bo żywe kolorki to faktiko nie bałdzo do spania. Mich ma jedną pościel w misie, bardzo kolorową, to pół godziny te misie ogląda zanim zaśnie :szok:
hihi u nas pościel w słoniki jest taka antyspaniowa! żółta, słonie niebieskie i jeszcze czerwone piłki latają :szok:

reklama
pierwszy dzien pracy mam za soba....w 7 godzin na akordzie zarobiłam....ok.9zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :no: :no: :no: :no:

wszystko mnie boli: plecy,krzyz.nogi

i za takie pieniadze???? ine co szybko umia zrywac to szło im dobrze.....normalnie jak K po mnie przyjechał to o mało sie rozryczałam w tym samochodzie :-( ale jakos sie powstrzymałam choc ryk mam na wierzchu :no2: :no2: :no2: :no2: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

kurcze Lilka wspólczuje, można doła załapac rzeczwiscie ale to chyba początki co? az sie wyrobisz?

Tak ogladam nasze lipcowe działy i co?
Ja nie założyłam ani jedego wątku!!!! no to trzeba zmienic
załoze jeden i nazwie go -wątek elfika, wchodz ,czytaj i klikaj :-D :-D :-D

hihihihihihhi elfiko dobre dobre! a mój łoś w sobote poszedł z dzieckiem i nie było go 3 godziny :szok: :szok: :szok: najpierw synek biegał (synek lubi biegać :cool2: ) potem dorwał wiaderko i łopatkę i rozkopywał przez godzinę żwirową ścieżkę :eek: (łoś nie pójdzie do piaskownicy bo tam siedza JAKIEŚ KOBIETY, wszystkie do niego rozmawiają, zadają mu trudne i skomplikowane pytania i on się ich BOI :eek: ) po godzinie kopania ścieżki synek wziął piłke i kopali sobie znów prawie godzine :laugh2: . Wrócili z dodatkowym smoczkiem - czujny łoś znalazł tyle tylko że nie naszego :-p :-p :-p :-p no i łoś nie wie jak to jest że go wcześniej tyle kobiet nie zaczepiało a teraz normalnie co chwilę jakaś ti ti ti i ti ti ti - a jaki śliczny synek a jaki piękny tatuś ;-) :-p :-p :cool2: :cool2: :cool2:

lilka spoko spoko, poczatki sa zawsze trudne........jak sie wprawisz to bedzie Ci lepiej szło, na wszystko potrzeba czasu!!!!

we wrzesniu przeszli na akord a wczesnieju była godzinowka od 5-7zł
to jak sobie pomysle ze mialabym juz zarobione 5*7=35zł :-( a mam ok.9zł :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

jak patrze jak inne zasuwaja to ja.....nie wiem ile bym tam musiala pracowac aby tak zrywac....jedna Pani pracuje tam 10 lat a nie potrafi pobic takiej co pracuje tam 2 lata.....jestem załamana

w takim tempie nie zarobie nawet na opiekunke....:baffled: no moze zarobie......ale musialabym chodzic codziennie do pracy 31dni i wyrabiac norme 11zł :baffled: :baffled:

nie wiem co robic........jeszcze na dodatek za tak marne grosze i praca na czarno :no:

reklama
ok , przedstawienia akt 2 czas zacząc :tak:
ide uspać potwora
potem kawa, gazetka i relaks
a do Was wieczorkiem zagladne
papaty babulki
Joasiu spokojnego dyżuru! :elvis:

Do góry