reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elfiko dzięki dzięki kochana Rudziaszek już całkiem całkiem tylko ta łapa co jej została z tyłu słabiuuuutka jest :-( ,może jakieś sterydy dostanie albo co....

reklama
na dodatek opiekunka była u mnie drugi dzien i wzieła mnie na rozmowe

a wiec:
-chce brac dziecko do siebie bo jej nudno u mnie i sie zle czuje,a w domu zawsze cos moze zrobic a tu nic (choc od poczatku zaznaczałam ze szukam kogos co przyjdzie do mnie)
- o psa.....ze ja wkurza :baffled:

i chce mała brac do siebie i czy na to pojde?
nie chce na to pojsc,bo mi to nie odpowiada i co ja mam zrobic

no ludzie sa załamujący :-( :-( :-(

Edytko bo dawno miałam zapytac i zawsze zapominam, jakie jedzonko Je twoja Julcia? nadal słoiki czy juz gotujesz? bo tak ostatnio myslalam o tym,że tylko nie wiem co u Was sie jada :tak:

hehhe, patrzcie jakie sprawy spędzają sen z powiek naszej elficzce kochanej :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Julka w większości je jeszcze obiadki ze słoiczków, ale jak robię obiad dla nas to Ona zawsze coś dostaje, z tym, że po pierwsze ja nie gotuję codziennie a po drugie czasem robię coś z paczki i wtedy jej tego nie daję. :no: ;-)

Lilka no niestety tak to jest, płacić nikt nie chce a za te marne grosze to chcą nie wiadomo jaką robotę mieć zrobioną... trzymam kciuki :elvis:

Kredzia, Kornelek śpi na poduszcze odkąd skończył roczek. Ale jest cieniutka ;-)

Alka, hi hi, podobno najlepszy jest "podryw na dziecko", więc Ty tego swojego Mirona tak często do tej piaskownicy nie puszczaj ;-) :cool2:

Nianiulec, szalonej zabawy! :elvis: :cool2: :elvis: :cool2:

A ja za godzinkę brykam do domciu :cool2:

na dodatek opiekunka była u mnie drugi dzien i wzieła mnie na rozmowe

a wiec:
-chce brac dziecko do siebie bo jej nudno u mnie i sie zle czuje,a w domu zawsze cos moze zrobic a tu nic (choc od poczatku zaznaczałam ze szukam kogos co przyjdzie do mnie)
- o psa.....ze ja wkurza :baffled:

i chce mała brac do siebie i czy na to pojde?
nie chce na to pojsc,bo mi to nie odpowiada i co ja mam zrobic

no ludzie sa załamujący :-( :-( :-(

lilka czy ty pracujesz u niej czy ona u Ciebie........
ustalilas warunki, zgodzila sie........wiec o co chodzi????
a jak sie nudzi to niech porobi na drutach, zima idzie, dziecku czapke zrobi

a tak powaznie to ty dyktujesz warunki a nie Ona..........

hmmm z opiekunką też lipa, jak się zgodziła to czego teraz mąci? u siebie to pewnie obiad będzie robić a Mili sama w kącie będzie siedzieć :szok: a może przesadzam i się czepiam... no nie wiem ciężka decyzja kochana :elvis: :elvis: :elvis:

hmmm z opiekunką też lipa, jak się zgodziła to czego teraz mąci? u siebie to pewnie obiad będzie robić a Mili sama w kącie będzie siedzieć :szok: a może przesadzam i się czepiam... no nie wiem ciężka decyzja kochana :elvis: :elvis: :elvis:

dokladnie mysle to samo.....
ja sie dziwie ze ma tupet mi mowic takie cos
to jest jej praca do cholerki
na to poszła
a teraz maci
qrwa ja mam cyrki z opiekunkami :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Do góry