reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja to bym takie wiieelllkkiiee piwo wypila co jest dziwne bo nigdy za tym napojem nie przepadalam ;D
A co do tego swedzenia to jak mialam problemy z watroba i mnie tak swedzialo to smarowalam sie takim balsamem oliwkowym z ziaji i on mi bardzo pomagal. Jak tylko cos poczulam swedzacego to od razu ten balsam i dalo sie przezyc :)

reklama
Witam wszystkie brzucholki
Kurko witaj wśród lipcóweczek

Ja dzisiaj wybieram się na grilla, bo w taką pogodę to żal w domciu siedzieć. Wczoraj przeleżałam cały dzień bo jakoś tak mocno brzuchol bolał i do tego głowa, ale przeżyłam.
Tusiu te twoje ciśnienie to jednak troszkę za wysokie, aż się przestraszyłam. Najlepiej żebyś przeleżała to do wizyty u lekarza. Mi się zepsuł ciśnieniomierz i nie mierze, nie wiem jakie mam i przynajmniej się nie stresuje.

Ania i Niuńka! To wam też życzę miłych imprezek :) Ja zabieram się do kuchcenia, bo goście po południu przyjdą :)
Elfiko! Co do piwa, to ja ostatnio parę łyków mężowi ukradłam :D Niebo w gębie normalnie :) Sama nie wiedziałam, że aż tak mi piwka brakuje :)
Graszka! Ja też przyłączam się do gratulacji!!!!!!!!!!!!!!!!! No i czekamy na zdjęcia :)

Widze , ze dzis same imprezki sie u Was zapowiadaja , bawcie sie dobrze.Ja ide zaraz polezec troszke bo cos mi cisnienie w gore rosnie.Jutro pojade razem z mezulem do Ikea bo ciagle w radiu slysze reklamy obnizki wszystkich materacy i lozek wiec mysle ze te dla dzidziusia lozeczka i materace tez beda obnizone to moze cos zakupimy???Wozek ,nosidelko z fotelikiem , wanienka juz sa w domciu kupione wiec juz tyle mam z glowy no i oczywiscie multum ciuszkow,ktorymi mnie zasypala mama i kolezanki, a u Was jak przygotowania ida ????

Kurka ja jeszcze ciuszków nie kupowałam. Musze leżeć więc z zakupów nici. Na początku maja zacznę coś kompletować. Nie wiem jeszcze jaki wózek kupic i jakii fotelik samochodowy. Podoba mi się Chicco ale jest trochę drogi.

reklama
Frida ja kupilam (wlasciwie to moi rodzice sponsoruja pierwszy pojazd swojego wnuka lub wnuczki)wozek z IMPLASTU DRIVER4XL kolor Jeans bordo, fotelik tez z IMPLASTU "EASY BOB MAXI".

Do góry